- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamesz
tag
válasz
s.Oliv3r #4085 üzenetére
Nekem 15PM van, előtte 13PM volt. Még mindig úgy gondolom, hogy kár volt váltani. ~220 körüli ciklus van benne és 94 százalékos. Alig bír ki egy napot. Vagy én kaptam egy gyengébb akkust, vagy nem tudom, de a 13PM anno 88 százalékos akkuval többet bírt. Egy nap kb 9 órát vezetek, ez alatt folyamatos CP, háttérben Waze, plusz YT-ról megy a zene. Itthon is kapja rendesen, napi 4-6 óra képernyő idő simán megvan. Van rajta Care+, így annyira nem izgat ez a dolog, viszont amint nem bírja a napot, véletlen kiesik a zsebemből, pont amikor a Minaret tetejét akarom megmászni kirándulás alatt. Nem akartam én itt feszültséget szítani, de szerintem mindenki jobban járna, ha az Apple kiszedné ezt a százalékos kijelzést.
-
pamesz
tag
Ha már pont ilyenekről van szó, beszámolok én is a tapasztalataimról ezzel a telefonnal. Előző telefonom Mate 20 pro volt. Imádtam. Ha Trump nem tesz nekik keresztbe, szerintem azóta is HW párti vagyok. 2 éve voltam németben munkám miatt betanulni dolgokat. Amikor a mate 20 pro volt nálam először. Egész nap fotóztam vele, simán volt 500-600 kép egy délelőtt. A mate 20 pro még utána vígan vitte a napot, este még Netflix sorozatok is mentek bőven. Na tavasszal ismét voltam ugyanitt, ugyanezzel a céllal. Kaja szünet előtt már a németektől kellett töltőt kunyerálnom, hogy adjanak már egy C kábelt, mert én naiv nem készültem. A telefon cirka 300-400 kép után majdnem kikapcsolt, mellette fotózás közben olyan forró volt, hogy majdnem kesztyű kellett hozzá. Ugyanaz a hely, ugyanazok a fényviszonyok, szinte ugyanazt is fotóztam mint a mate 20 proval, előző évben. Live fotó ki volt kapcsolva. Sima alap beállítások mellett használtam. A két telefon képei között, ebben a felhasználásában semmi különbséget nem tapasztaltam, ugyanúgy baromi jó képet tolt mindkettő. Nem azt mondom, hogy a mate 20 pro jobb volt, hanem azt, hogy egyáltalán nem merült, bírta a napot. Most direkt megnéztem, a képek között méretben szinte nincs különbség. A mate 20 pro 10MPX a 15PM 24MPX képeket csinált. Lehet a tömörítés miatt izzott a telefon. Beteszek ide 2 hasonló képet, döntse el mindenki melyik a jobb. [mate 20 pro]
[15PM] -
pamesz
tag
November 15 pro max 781 ciklus 98%
-
pamesz
tag
válasz
Zsolt,72 #1456 üzenetére
Az megoldotta. Ilyet még nem csinált, még a dinamikus sziget is odalett. 1 kapszula helyett 2 volt, ejj mondom ez nagyon furcsa, utána tűnt fel, hogy se idő, se akku százalék. Egyébként nem nézett ki hirtelen rosszul, hogy nem volt befeketítve a kamera és faceID közötti
-
pamesz
tag
Sziasztok! Nálam eltűnt most éppen midnen fentről
15PM 17.1.2. 13 PM két év alatt nem produkált ennyi hülyeséget.
-
pamesz
tag
Lejárt a szerkesztés. Csak jól megszívtam vele. Mivel berendeltem a szeptemberi premierre, telefon meg november közepén érkezett, letelt bőven a 14 nap visszaküldési idő. Így nem tudom visszaküldeni, használom. Max eladom később, és veszek egy Tacticalt, Benkset vagy Spigent.
-
pamesz
tag
válasz
matehajagos #1355 üzenetére
Nálam MagEz Pro 4 változat van. Ez hibátlanul illeszkedik. Viszont a felülete, valahogy nekem olyan gagyi műanyag tok hatású. Előtte 13PM-en valahogy jobb fogása volt. Ott érezni lehetett az aramid szövését. Ez olyan mintha festve lenne egy olcsó műanyag tok. Sima a felület, újlenyomat mágnes. Kicsit csalódás a Pitakától.
-
pamesz
tag
Itt is megkérdezem, mert a fő iPhone topikban nem kaptam rá választ. Az alany egy 15PM. Az miért van, hogy megyek autóval, CarPlay aktív, YouTube premiumról megy a zene, közben navi is megy, és amikor olyan helyre érek, hogy elmegy a térerő kb 2 percre, fogja magát a YouTube és full kilép. Kotorhatom elő a telefont, kershetem újra a zenét, stb. Idegesítő tud lenni, 13PM nem csinálta. Amikor visszajött a térerő, ment tovább a zene.
-
pamesz
tag
válasz
icecave #1299 üzenetére
Az a baj ezzel a százalék kijelzéssel, hogy mi igenis tudjuk, hogy blsht, viszont eladásnál nagyon is nézik. Én most adtam el a napokban a 13PM 2 éves telefonom. 88% volt az akkuja. Hát hogy is mondjam, 10-ből 9 vevő ezen volt fennakadva, és inkább megvette a bizonytalan forrásból származó, inkább karcos, de 97 százalékos telefont. Hiába mondtam neki, hogy pedig ez is simán elmegy power felhasználás mellett még egy napot. Én örvendeznék, ha az Apple kivenné belőle ezt a százalékos kijelzést. (Coconuttal az én 15PM-em 103 százalékos.)
-
pamesz
tag
T-nél elérhető az összes szín, natural végre be is rendelve. Remélem, az otthoni csomag módosítás miatt nem fogy el megint mire elbírálják.
-
pamesz
tag
Nincs köztetek véletlen Telekomos dolgozó? Mikor lesz online elérhető végre a telefon ott? Hetek óta csak várunk, várunk. Eddig egyszer jött készlet értesítő, de az lehetett kb 2 db, mert mire végig kattintottam a felületet, elfogyott. Egy hónapja mutatták be a telefont, lassan 1 hónapja megvehető is lenne, ha lenne. (Sajnos nem opció máshol venni, csak Telekomnál.)
-
pamesz
tag
-
pamesz
tag
válasz
Albert.Tamas #4 üzenetére
Én azért várok egy Pro Max-ra, majd utána eldől megérte-e cserélni a 13-as szériát. Csak reméljük idén lesz belőle készlet.
Nekem most a sok negatív dolog még jobban meghozta a kedvem a telefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged