- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
TheBikerider #2528 üzenetére
Beállítások, általános, apple care és jótállásnál mit ír ?
Ha bemész oda esetleg próbáld meg frissíteni, hogy föntről lehúzod, mint pl a chormeba az oldal frissítést. Elvileg bekell adnia ha már aktív
szerk: vagy imei/sorozatszam check az apple oldalán
-
mrThomi
addikt
13 mátyás
jesszus...
bárhol fellevegősödhet ha pl erősebben nyomsz rá körömmel, vagy hideg meleg után éri kisebb behatás, ezek mind eltolhatják az üveget/fóliát vagy alatta képződik levegő és bubisodik, illetve ha a tok kicsit megtolja a szélét akkor beljebb is lehet ilyen.
-
mrThomi
addikt
Köszi nektek, így már világos
Még talán annyit, hogy így akkor nem kell gyári resetet csinálni, igaz ? Illetve mi lesz ezután a bétafrissítések füllel ? El lehet azt távolítani, vagy ahhoz már tényleg gyári reset kell ?
-
mrThomi
addikt
válasz
icecave #2511 üzenetére
Semmi gond nincs. Van kapcsoló, van minden. A kérdés az lett volna, hogy hogy tudok majd stabilra menni ha most betán vagyok és kijön az adott betának az adott hivatalosa ?
Tehát hagyom most a bétafrissítések kapcsolót ios 17 betán, majd ha kijött a stabil felfrissíti magát és utánna kapcsolom ki ? Nem tudom mi a menete -
mrThomi
addikt
Skacok! Kellene egy kis segítség. Azt olvasom, hogy március első hetébe jön a stabil 17.4 ios kiadás. Most beta 3-on vagyok. Az van minden hol, hogy ha vissza akarok menni betáról hivatalosra, jelenlegi esetben 17.3.1-re akkor ki kell kapcsonom a beta frissitések fogadásád, és gyári vissza állítás után fogja feldobni nekem a hivatalos frissítést.
Na most, ha én már nem akarok visszamenni, mert azt a 3 hetet már kibírom és gyalulni se akarom a készüléket, akkor mi a teendő, hogy ha jön március 5-6 fele akkor a betaról majd stabilra frissüljön ? Ez kivitelezhető ? Ha már kint a stabil, látni fogja hogy nekem abból a szoftverből a béta van és felajánlja adatvesztés nélkül a stabilra való frissítést ? Köszi a válazokat, kicsit kacifántos ez nekem ios-en
-
mrThomi
addikt
válasz
mediumgecso #2487 üzenetére
Én úgy tudom, hogy azok a wateerproof vagy wasserdicht tokok, de abba ormótlanul néznek ki. Talán a Nillkin CamShield-es tokja, de a por így is úgy is be fog menni. Por ellen nehéz védekezni, zsebbe ne tedd mert onnan szedi össze a legtöbb port, apróbb zsebpiszkot, inkább válltáska vagy hasitasi.
-
mrThomi
addikt
válasz
TheBikerider #2484 üzenetére
Kingstone DataTraveler-t ajánlom én is. Már régóta egy 64Gb-os 100 G3-at használok minden probléma nélkül.
-
mrThomi
addikt
Most jött ki a 17.4 beta 3
-
mrThomi
addikt
válasz
leslien #2467 üzenetére
Nekem például az istennek se tölti be a markatplace-es profilokat. Igaz 17.4 beta 2-n vagyok lehet azért, de mostanába amúgy is produkált érdekes dolgokat a facebook app.
Apropo béta: pár napja volt róla szó. Tehát ha vissza akarnék menni 17.3.1-re akkor a bétafrissítéseket "ki" kell kapcsolni és egy gyári visszaállítást csinálni, igaz ? Ha viszont nem állítom vissza gyárira, csak mondjuk mától kikapcsolom a béta frissítések fogadását, akkor majd frissül a stabilra ha kiadják hivatalosan a 17.4-et ? Jól értelmeztem a dolgokat ?
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Tud valaki valami megbízható jó oldalt vagy appot ajánlani háttérképekhez ? Olyan kellene ami tű éles képet ad beállításkor. Minimalista vagy abstrakt képeket keresek leginkább. Nem tudom miért, de anno voltak jó gyáriak de nem tartottam meg őket az apple az újabb ios- en.
-
mrThomi
addikt
válasz
icecave #2439 üzenetére
Nekem nem csúszik. 13 Pro maxomon mondjuk egy torres tpu tok volt, az egy fokkal minőségibb, de én pont hogy birom ezeket az ultra vékony tpu-kat. (Nillkin Super Frosted Shield Pro-n gondolkozom még, S23 Ultrához az volt azok nagyon jó tokok még, de már picit vastagabbak talán a kelleténél)
Egy idő után persze besárgulnak ezek, de majd fél év után rendelek másikat, addig meg minden nap mosom szappanos vízzel, az lehoz róla minden zsírt, szennyeződést talán nyerek vele pár hónapot. -
mrThomi
addikt
válasz
Krisz79 #2437 üzenetére
Ultra thin silikon nem játszik ? Én most rendeltem igaz 14PM-re, de nagyon szeretem a fogását. Van 15pm-re is, bár lehet pont most nincs raktáron [link] . Pitaka a legvékonyabb talán az összes közül, volt pár telómhoz már, de engem zavart, hogy nem véd körbe mindenhol.
-
mrThomi
addikt
Értem köszi, éreztem valahol hogy a kávák miatt bukó lehet.
más: arra van már megoldás, hogy a bejövő értesítések ne ébresszék fel a kijelzőt ? Ki kehet ezt valahol kapcsolni ? Este zavaró csak, lefele kell letennem ha alszok, mert néha minden kis dologra felébredek
-
mrThomi
addikt
Azt tudja valaki így találomra, hogy a 14PM-hez rendelt kijelző védő üveg passzolna pontosan a 15PM-re is ? Olyan üveg ami mindenhol átlátszó és csak fölül a hangszorónál van egy kisebb kivágás rajta. 6'7 coll mindkettő, phone arena szerint nem lehet sok eltérés vagy én nem tudok kiigazodni, de jó lehet azért ? [link]
-
mrThomi
addikt
Így, hogy az előző tulaj feldúrta rá, lényegében már mindegy volt, kipróbáltam akarva akaratlanul is
Pixeleken is bétáztam amikor már értelmes szintre eljutott, annyira nem zavar, de majd lehet vissza megyek stabilra, csak átnyálazom mégegyszer hogy is van ennek a menete
-
mrThomi
addikt
válasz
gretzky77 #2409 üzenetére
Na, közbe volt most időm, ránéztem. Az volt a baj, amire félig meddig gondoltam is, hogy nem az én apple id-men kereztül volt regisztrálva a béta programba, majd vissza lett állítva gyári beállításokra, így nem érzékelte, de most hozzáadtam a fiókomat és ki is dobta a legfrisebb béta 2-t, illetve az eltávolítás lehetőségét is. [kép]
-
mrThomi
addikt
Köszi a válaszokat. Átolvastam Zsolt amit linkelt. Nem talàltam ilyen opciót. [kép] [kép] ezek vannak de semmi kilépés a béta programból.
Ilyenkor akkor mi a teendö ? Várjak míg kijön a hivatalos stabil és akkor arra fog frissülni, vagy ha egyszer benne vagyok a bétában akkor mindig a legfrisebb bétára fog frissülni ?
-
mrThomi
addikt
válasz
gretzky77 #2397 üzenetére
Öszintén én nem is néztem... haver tette fel magának gondolom aztán mikor átvettem tőle nem tette vissza. Csak egy gyári visszaállítast csinált, azzal nem kellett volna a nem bétára vissza álnia ? Vagy hogy kell ezt visszatenni ?
használom 1 hete eddig semmi negatív tapasztalat vagy ami barmi feltünö lenne. Igaz nem os vagyok egy hard ips user csak most neztem ra -
mrThomi
addikt
válasz
MikeWazowski #2384 üzenetére
Nekem XR-en volt még korábban egy főverzió frissítés után, hogy a képernyő ki-be gombra nagyon lassan reagált. Egy kényszerített újraindítás segített. Más bugot én még nem tapasztaltam, de ezt talán érdemes megcsinálni, mert az kb mindent megold ha lenne valami
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Azt be lehet allítani valahol, hogy a bekapcsoló gomb ne tegye le a hívásokat ? Messengeren hívnak ki akarom kapcsolni a kijelzőt és leteszi a hívást. Ha erre tudtok valami opció beállítást az jó lenne. Köszi
-
mrThomi
addikt
válasz
Zsolt,72 #2333 üzenetére
Simről is hallottam igen. Mondjuk számomra az usa vagy uk verzió amúgy sem releváns. Csak eu-s készüléket vennék.
Viszont garancia szempontból sose értettem ezt a szàmla dolgot a garihoz. Egyfelől igen, de másfelől meg kicsit szükségtelennek érzem manapság már. Ott az imei ami teljesen elektronikus és lekövethető, mikor lett aktiválva és hol vagy a barcode a telefon dobozon amit lecsippantanak. Sokan elvesztik a számlát. Költözéskor elkeveredik úgy, hogy az ember sose találja már vagy ha elektronikusan van az emailek között de lehúzza a rolót a szolgáltató mint pl tavaly a citromail. Vagy éppen mi van akkor ha valaki 2 éves előfizuval vette, 1 év után mondjuk eladja, de nem akarja az eredetit odaadni, mert azon van minden személyes információ.
-
mrThomi
addikt
Köszi a felvilágosítást. Csak azért kérdezem, mert nem teljesen világos nekem ez az apple féle garancia, de hallottam, hogy az apple pl egy amerikában vett telót is szervizel európába ha még garis. Ezek jó dolgok. Nem otthon vagyok, de így már jobban értem. Számla hiányában például a 2.-dik évi gari teljesen felejtős lenne, vagy mondjuk imei alapján még úgy is bizonyítható a vásárlas dátuma stb ?
-
mrThomi
addikt
M1995: köszi ezt a 2 tippet, már is kényelmesebb így a dolog. Ha nem írod nem jöttem volna rá ezekre szerintem
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az apple csak 1 év garit ad hivatalosan az iphonokhoz ? Tehát ha valahol megveszem ma, kibontom és bemegyek a jótállás menübe, akkor ott 2025. Február 7 lesz ? Gondolom magyarba 250.e felett jár akkor is a 3 év, vagy országonként 2, de a szoftver az csak 1-et fog érzékelni belőle mindig ? Köszi a válaszokat
-
mrThomi
addikt
válasz
leslien #2311 üzenetére
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy ha erősebb felhasználó vagy akkor 80-ról tuti ledúrod nap végére 20 alá ami szerintem rosszabbat tesz az akksinak mintha feltöltenéd ha csak napközbe nem akarsz rátöltögetni. Én feltöltöm 100-ra reggel 6-kor lehúzom, este 22-re vagyok 40%-on. Én inkább az alá nem merítem. Szerintem ez jobb az aksinak
-
mrThomi
addikt
Igen a droidok nagy részén felejtős a 2D-s arcfelismerés. Talán a hüvelynek meg a hunornak voltak jó megoldásai, de én jobban bírom a leolvasót. Egyedül akkor van vele bajom ha rongyosra fertőtlenítem a kezem akkor nem érzékeli. Viszont a face id, polaroidos szemüvegbe nálam teljesen felejtős amit télen-nyáron használok. Ha nem ismerne fel és mondjuk egyből a számjegykódhoz dobna még megérteném, de próbálkozik hosszú másodpercekig többször is feloldani, csak rezeg és nem sikerül neki. Ez a része bosszantó. Ha viszont felold akkor tényleg villámgyors.
-
mrThomi
addikt
Még talán a gesztus vezérlést tudnám ide sorolni ami furcsa főleg a PM-ok esetében, ezért állna a pro vagy mini ha egyszer visszahozzák jobban kézre. Nálam ez az arány inkább 90-10%
Van benne szerethető persze, kijelző, kamera, hangzás. Ezek miatt én is szívesen veszek időnként.
-
mrThomi
addikt
Persze akinek ezek fontos dolgok, miért ne. Ezekben mondjuk többnyire egyet is értek, de már mind láttuk, nem új dolgok ezek, sőt. Nekem ezek nem dobnának összeségében akkorát, de megértem ha valakinek ez fontos. Nekem inkább a szoftverbe kéne annyit fejlődnie az ios-nek, hogy azt mondjam ez jó. Ha androidról jövök ezek az iPhonok nekem mindig fapad érzést keltenek, az istennek nem találok dolgokat, 10x éve ugyan azok az ikon elrendezések stb, face id is kezd nekem már inkább kényelmetlen lenni egy ujjlenyomat olvasóval szemben. Nem értem ha írok valamit és egy szóban elírok valamit és rábökök miért nem oda megy a kurzor, ez még anno az ipod touch-omnál oke volt, de azért most már el lehetne ezt engedni. Droid ezért is nekem mellette mindig kelleni fog, de teszek kitérőket. Igaz most egy 14PM 512gb-ot használok, tárhely bőséges, nekem ez arra, hogy kicsit mást lássak bőven jó. Előtte használtam másodtelónak XR-t és őszintén a dynamic islanden és a képfrissítés leszámítva, illetve a fizikai adottságokat, én semmi újdonságot nem látok. Picit gyorsabban nyílnak az appok. Gondolkodom majd egy cserén felfele, 15 Pro-ra, 256 giga bőven elég lenne, szerintem méretbe nekem az lenne inkább az ideális.
más dolog: droidnál a gboard, ha ékezetes karaktereket akartam írni akkor csak az "e"-re kellett hosszan nyomni és már az "é"-t dobta ki, itt meg még jobbra kell menni. Ezt belehet valahogy állítani ? Kényelmesebb lenne a gépelés az ékezetes karakterek miatt úgy.
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. A szemkímélő(Night Shift) módot, hogy tudom úgy beállítani hogy, folyamatosan be legyen kapcsolva ?? Ütemezett van amit nem lehet jól beállítani, 5 percre valamiért mindig kikapcsol pedig 1 perc difit állítottam be de ez így zavaró, illetve manuális holnapig, de akkor meg minden nap kapcsolgassam be ? Mi erre a megoldás ? Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- Ingatlanos topic!
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest