- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
gretzky77
veterán
Hasonló cipőben járunk, mondjuk részemről a földhöz vágás utáni vágy nem volt meg, de meghirdetni meghirdettem anno! Aztán normális áron nem volt jelentkező, így maradt, megbarátkoztam vele én is. De tény, hogy szerintem aki droidról jön az ne kapkodja el, hagyjon kellő időt a megszokásra. Én kicsit úgy érzem, hogy az iOS leszoktatott a droidon használt, de mostanra feleslegessé vált dolgokról. Öregszem na!
M1995 : azért remélem nem a mi nyakunkba szeretnéd varrni, hogy változik az iOS is?
Amúgy teljesen megértem amit írsz és sokmindenben egyet is értünk! December óta használom az iPhone-t, régebben nem tudtam vagy nem hagytam elég időt a megszokásra de azzal én sem értek egyet, hogy az EU ilyen szinten beleavatkozik egy rendszerbe. Nem értem miért kell, mindenki el tudja dönteni, hogy szeretné e használni vagy nem a "hátrányaival" együtt. -
Köszönöm a képeket, vettem én is egy ilyet (is), csak a magnetic verziót, mert nekem kell a magsafe. Jó lesz teljesen, ha nagyobb védelem kell, minden másra ott a Benks Armor air.
A Ringke Onyx-ot meg visszaküldtem, az egy félelmetesen rossz tok, oldala még hagyján, hogy jó a fogás, de a hátulja nagyon irritálja az ujjakat, rossz hozzáérni.
-
Dzsosy
senior tag
Az ESR tokkal mi volt a gond? Én most azzal szemezek. Most egy Spigen Tough Armorom van, ami nagyon jó, csak kb. dupla akkora tőle a teló és elég nehéz is. Mondjuk a gyerekek miatt el is kél a komolyabb védelem itthon.
Ilyen Nilkint vettem az előző telómra, de egyszer használtam csak, mert brutál csúszós volt nekem. -
Na meg is jött a Ringke Onyx Magnetic. Hát, szépen fed, gombok jók, de ez az anyag... főleg a hátlapon. Érdes, de nem a jó értelemben. Egyszerűen rossz hozzáérni, annyira "bőridegen" az anyag. Nem ez lesz a kedvenc tokom, szóval akkor lesz rajta, ha pl. céges buliba megyek, és kell a nagyobb védelem.
-
-
-
s.Oliv3r
senior tag
Én mindig fehéret vettem eddig, mert annak nem volt színezve a kerete, és a fehér a "menőbb" ha már Apple. Most a natural titanra esett a választás. Az oka az az, hogy a titánnak nagyon szép, nem mindennapi színe van, + a motoromon is sok titan cucc volt, ráadásul a szelepei is
na meg az AW Ultra-hoz is jobban passzol. Színezett tokozatú cuccok nálam kizárva, egy hónap alatt megkopnának, 1 év alatt meg hajjajj... az értékén sokat csökkent.
-
Zsolt,72
senior tag
Kicsit böngésztem a Mobilaréna hírek közt és az [egyik posztban] található [YouTube linken] van kép a keret metszetéről, 9 perc 50 mp körül.
Amúgy maga a gyártó is úgy tájékoztat a honlapján, hogy titán bevonat található a telefonokon:
-
madkiller
őstag
Szeptember óta megy a topik azóta van sokunknak ilyen telefonja ezen a beszélgetésen végig mentünk már októberben ebben vagy az iPhone topik fórumban. Az időben elég sok tesztet néztünk már nincs linken újra kellene kezdenem az iPhone 15 infó keresést hozzá. Ez már nálunk lepörgött akkoriban. Spanyol viasz esete ugrik most be.
-
MikeWazowski
veterán
Na akkor most ilyen hónap van, régi androidosok váltanak iphonra
Én is hétfőn váltottam, asszem 13 év után, igaz sima 15-re. Mondom előbb kipróbálom milyen, aztán ha beválik lehet váltok pro-ra, de lehet csak a 16osra.
Egyelőre tetszik, de nagyon suta vagyok még hozzá. Az előbb google-ba kellett megnéznem, hogy tudok safariba kedvencekhez venni oldalakat.... -
tothl
addikt
Hát én is úgy gondoltam, de van egy csomó kép, hogy karcolódik mint állat. Van aki ki tudta polírozni az apró karcot, de alapból úgy láttam, hogy ez a titánium valami kevert anyag. Lehet, hogy kevésbé lesz csúnya a natúr, majd megmondják akiknek ilyen van.
Nekem feka van, még nem vettem ki a tokból mióta megvan.Gyári szilikon tok, szerintem elég kellemes tapintású és jól is illeszkedik.
-
Navaren
aktív tag
Nekem a nagyon gonosz kinézetű fekete Pro van, lekopogom, nem kopik (iPhone 6S óta nem volt fekete/szürke telefonom).
Day 1 óta Spigen Liquid Air tokban van (most Karácsony óta már a másodikban), sehol semmi kopás a telefonon benne.De nem nagyon történt malőr sem vele, nem esett le, nem pottyant vízbe.
Műszerfalról szánkázott le az ülésre, az volt a legnagyobb 'baki' eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest