- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Attól függ, hogy mit szeretnél. Hanghívós SIM -mel is lehet netezni. Az minden SIM slotos Tab -ban működni fog. DE! Ha a tab rendszere nem tartalmazza a phone framework összetevőket, akkor nem tudsz GSM hívást bonyolítani. A VOIP működne, de a készülék névjegyzék is a phone framework része, vagyis nincs saját névjegyzék, csak a Google fiókon keresztül. Továbbá a direkt hívás és a direkt üzenet funkciók sem működnek.
-
-
Gyakorlatilag ua-t tudom javasolni, mint aytukabozs kolléga: óvatosan! Ugyan engem nem ért akkora traumaként, de a P4000-t még a presale-es téma alatt MT6735 soc-kal hirdették. (Még az Elephone hivatalos oldalán is ez szerepelt, tehát nem a webshoposok hazudtak, ők is rosszul tudták.) Mire a termék a kézbe került, addigra már "csak" MT6735p lett belőle... (Végülis csak 1.3GHz helyett 1GHz a csúcs, amin ketyegni tud. Szóval teljesen korrektül fut a droid, de állítólag a komolyabb 3D-s játékokon már látszódik, hogy nem annyira acélos a proci.)
-
aytukabozs
addikt
Az elephone nálam a biztatóan feltörekvő márkák közé tartozik, a fentebb leírt kompromisszumokkal, viszont az ilyen presale mókákat pont nálunk nem ár körbejárni,
talán már mondhatjuk megszokottnak ezt a koreográfiát hogy az új üdvöskét jó olcsón behírdetik, viszonylag hosszú elővételi idővel, és így finanszírozzák magát a gyártást,
csakhogy pont emiatt néha az van hogy ember tervez, isten végez
a p7000 első szériájával esett meg, hogy az első párszáz (ezer?) darab nem a a belengetett IMX214, hanem az annál gyengébb IMX135 kamerával látta meg a napvilágot, és értelemszerűen az elővételesek ezeket kapták meg az olcsóbb 170 dolcsis áron, aztán meg beállt 200-220 $ környékére a teló. -
Érdemes lehet még az Elephone hivatalos fórumán is nézelődni... Én Elephone P4000 tulajdonosként egyelőre nem vagyok hanyatt esve a gyártói support-tól. Eddig egy javított rom került ki, bár a gyáritól nem tudom, mennyivel lett jobb, lévén azt kb. 10 percig használtam, aztán még mielőtt nagyon belaknám, gyorsan felraktam az újat. (Az meg, hogy eddig "csak" 1 rom jött, igazából nem biztos, hogy nagyon mérvadó, hisz maga a telefon típus is valahogy a nyáron lett elérhető a boltokban, ráadásul ez az alsó-középkagóriában versenyzik, szóval nagy supportja gondolom nem is lesz.)
A készülék maga jól összerakott, bár nagyon érződik a műanyag használata. Ráadásul nem találtam rá szilikon tokot sem, az meg kellene...
Szoftveresen alapvetően nincs gond. Igazából amit gondnak látok, az a neten utána olvasva az 5-ös droid hibája lehet: az otthoni wifi hatósugarából kimenve, majd vissza, nem tud IP címet kérni magának, ezáltal nincs is net rajta. Ha kikapcsolom, majd vissza a wifi-t, akkor működik tovább.
szerk: mondjuk az más kérdés, hogy Te az M2-vel szemezel, arról értelem szerűen nem tudok nyilatkozni.
-
A texasi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest