- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Secretknight #140363 üzenetére
Nem, független, a Voda sim csak grátisz volt hozzá, úgy mint a többi cucc.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Secretknight #140359 üzenetére
Mobilcserével a 6/128-as RN11s + másik töltő+Norton+Voda sim volt 56E márciusban, Kínából csak drágább lett volna és gari sincs, meg támogatás se. Sajnos már annyira nem pálya a kínai, előtte nekem is S2-es 3/64-es LeTv volt, 30-ba se került mikor itt egy hasonló tudású teló 60+ volt. Imádtam, de leharcolódott az akkuja.
Ha lennének még ilyen dílek biztos, hogy kintről venném.
-
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok! Új telót szeretnék venni, eddig ezeket néztem: Umidigi A11 pro max, Xiaomi Redmi 10 NFC. Esetleg ebben az árkategóriában (50-60E) valami más-jobb ajánlat? Goboo, Banggood, vagy hazai beszerzés. Köszi.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
citkar #139982 üzenetére
Persze, én meg közben Ludast olvasok, miközben a telefonom keresztül lopják a pénzem. Aha. Mint mindig, a felhasználó a biztonsági kockázat, nem a rootólt készülék. Nekem nincs root, csak custom ROM(LineagoOs), mégis egyre több apk nyavalyog, hogy de. Már a Mijia apk is figyelmeztet! Az agyam eldobom. Raktam át lóvét a Revolutomra, három lépcsőn mentem át.
-
Digitalpimp
senior tag
Én csak azt nem vágom, hogy ez a kukacoskodás miért csak a telefonokkal van?
Rootólt a teló, vagy nem is, de nyavalyognak az apk-k. Az senkinek nem fáj, hogy milyen asztali gépeken bankolnak az emberek? Ezer éve nem frissített, lopott-tákolt wines, biztonsági programoktól mentes gépeken meg lehet bankolni rendszergazdaként? Nem értem én ezt...
-
Digitalpimp
senior tag
Az Alin a hivatalos Cubot bolt postáz sok európai országból. A J5 61 USD, nálunk a legolcsóbb helyen 28E HUF. Cserélhető akkus, 2/16-os, gyereknek, idősebb szülőnek jó lehet. A többi készülék is elég jó áron van, érdemes megnézni.
-
Digitalpimp
senior tag
Nokia 6070-es céges telefonomba 11 és fél évesen még mindig a gyári akku van, és jó! Azért ez már milyen? Örökké fog tartani.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
asdf_ #138252 üzenetére
Köszönöm, tisztában vagyok a fényképezés alapjaival, csupán arra szerettem volna választ kapni, hogy az adott összegből melyek azok a készülékek amelyek azért a legtöbbet hozzák ki a kamerájukból. Gondolom azért van különbség egy 30 ezres meg egy 100 ezres telefon kamerája között. Nincs is olyan elvárásom, hogy egy profin megvilágított helyiségben 5 milliós géppel készült fénykép minőségét kapom, de azért a képen szereplők ne csak egy-egy elmosott pixelhalmazok legyenek.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
citkar #138241 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, ez megfelelőnek tűnik, azért még nézelődöm, érdeklődöm.
mobilizmo 138242: Ha fényképezőt szeretnék, akkor oda írtam volna. Viszont úgy látom, te csak trollkodsz, mert érdemi információt megint nem sikerült hozzá tenned. Inkább ne szólj, ha nem tudsz semmit mondani. Azért, hogy növeld a hozzászólásaid számát, felesleges az "okoskodás". Vagy elég egy szimpla - nincs olyan - és kész. A világításhoz meg annyit, hogy veszek egy felhőpásztát, aztán rád küldöm a Batmant.
-
Digitalpimp
senior tag
Ezért kár volt a hozzászólásaitokat gyarapítani...Azért beltérben sem gyertyalángnál meg petróleum lámpa fényénél fényképezünk. Tehát mindent figyelembe véve kérném az ajánlásokat, a felesleges okoskodást meg hanyagoljuk, köszönöm!
-
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok!
Ajánljatok már nekem 100E HUF alatt olyan telefont aminek nagyon jó a kamerája és itthon is beszerezhető?
A kamera minősége a legfontosabb, lehetőleg beltérben is csináljon jó képeket, a többi nem számít.Köszi. -
Digitalpimp
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
Én is afelé hajlok leginkább. Ez a ROM cserés dolog mennyire bonyolult? A gyári rajta lévő annyira használhatatlan? Nem szeretnék egyből kukával indítani.
Köszi. -
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok!
Kinéztem egy pár telefont, de nem igazán tudok dönteni, kellene egy kis segítség, iránymutatás.(ajánlott, nem ajánlott, érvek, ellenérvek, jöhet minden)
Köszi!
LeEco Le 2 X526, SHARP Z2, Leagoo T5, Elephone S7, Bluboo S8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged