- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Digitalpimp #140364 üzenetére
A media markt-os telómhoz nekem is adtak 2db-ot. Nemrég dobtam ki mindkettőt.
Más!
A Kínából rendelt telókkal sokszor nem az a gond, hogy nincs rá garancia. Mert azért egy évet azok is kibírnak már. Nálam a Kínából rendelt Honor azért nem kapott frissítést mert mint utólag kiderült egy Kínai belpiacos verziót kaptam "global" címszó alatt. Valahogyan ráerőltették a Global ROM-ot. De ugye hiába a "Global ROM" az IMEI az az eredeti(Kínai) maradt így hiába a keresés->nincs frissítés mert nem csak a ROM verziót nézi a szerver hanem első sorban az IMEI alapján azonosítja. Ahhoz meg ugye a két nyelvű kínai-angol ROM lenne de ugye ott már van számban is eltérés ezért kiköpte! Maradt a DXA EU ROM buhera. -
Secretknight
aktív tag
válasz
Digitalpimp #140364 üzenetére
Anno LeTv m volt vagy 4
-
Secretknight
aktív tag
válasz
Digitalpimp #140360 üzenetére
Ha jól értem,te szolgáltatói telefonról beszélsz(voda).Sosem vennék szolgáltatótól.De kinek mi a jó
-
rjg
őstag
válasz
Digitalpimp #140183 üzenetére
Az Umidigit felejtsd el, elég C kategóriás gyártó. Xiaomi vagy Realme, amikből már a belépő szint is megvehető.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Digitalpimp #140185 üzenetére
6GB RAM legyen, annyit tegyél bele, hogy az meglegyen
-
válasz
Digitalpimp #140183 üzenetére
Ha nem sürgős, akkor idehaza is volt már akcióban 6/128-as Realme 8, illetve most 70k-ért van 8i (az persze már túlment az árlimit-en). 4/64-es C21Í már van 50k alatt.
Csak tippként írom, de a lényeg az benne, hogy idehaza is nagyon j akciók szoktak alkalmanként szembejönni.
A goboo.com-ot is figyeld, spanyolból küldik gyorsan, hivatalos Xiaomi reseller.
MOD
Látom, a goboo-t te is írod, bocs
M3 Pro 5G-ben is van pl NFC, 179EUR, és még 5 lejön első rendelésnél. -
Somatom
veterán
válasz
Digitalpimp #140037 üzenetére
Ahha. Kormánybuli. Nem is tudom, hogy most
, vagy
. De, mindenképpen
-
Ájvé
veterán
válasz
Digitalpimp #140004 üzenetére
Akkor te is tudod ha ilyen készüléket vesszünk az első dolog hogy custom Rom-ot telepítünk rá (azért mikor olvasod a Ludast ne lopják el ha nem is pénzedet de az adataidat se) amire már nincs előre telepített szoftver mondjuk (pont az ilyen neve nincs kínai mobiloknál szokott lenni). Szóval egy készülék nagyobb magában lehet biztonsági kockázat ha azon módosított szoftver fut.
-
Ájvé
veterán
válasz
Digitalpimp #139979 üzenetére
Ez van, nem nagyon lehet mit tenni, mindig vannak ilyen abszurd dolgok, egyébként böngészőből továbbra is tudsz bankolni mint egyébként PC-n is tennéd mondjuk rendszertől függetlenül. Ezért is rossz hasonlat kicsit, mivel PC-n is szerintem nagyrészt böngészőből megy és nem program alól.
citkar:
Ezért van kétlépcsős azonosítás bevezetve, böngészőből lépsz be akkor is egy külön megerősítés, telefonon app alól pedig ott az ujjlenyomat ha korábban már ezt megerősítetted (vagy SMS, mert ha apphoz valahogy hozzáférnek de készülék vagyis SIM még nálad van akkor nem tudnak belépni, persze nincs lehetetlen, szóval ezért fontos az adatok védelme, persze itt azért nem csak a károsult volt hibás). -
citkar
addikt
válasz
Telefon annyival (szerintem sokkal) nagyobb kockázat, hogy azon kell megerősíteni a fizetést. Azaz, ha azon hozzáférnek illetéktelenek a megadott bankkártya adataihoz, jó eséllyel hozzáférhetnek a megerősítő SMS kódhoz, vagy a banki applikációhoz és minden adott, hogy lenyúlják a pénzed, míg PC-n nem, ott csak a fizetéshez szükséges adatok egy részéhez jutnak hozzá. Szerintem nagyon ésszerű, hogy elvárnak bizonyos biztonsági feltételeket, nagy baj lenne, ha nem így lenne.
-
Somatom
veterán
válasz
Továbbmegyek. Ha veszel egy PC -t magadnak, akkor tök természetes, hogy te vagy a root jogú rendszergazda. Egy telónál miért nem természetes?
-
válasz
Jogos meglátás
-
válasz
Digitalpimp #138954 üzenetére
Jó kis teló volt, bár nekem a Nokia 6320i volt a kedvencem. "Szép" volt (kecses, karcsú), vállalható tudással és vagy 14 nap üzemidővel... Cimborámnak is ilyen volt, az asszonnyal jártak le a Dunára kenu túrára úgy, hogy nem vitt magával töltőt. Utána jöttek az "okostelefonok", mesélte, hogy volt olyan eset, kénytelen volt falusi parasztházba bekopogni a nénének, hogy had töltse már a telefont.
Az megint más kérdés, hogy az idő megoldotta a gondját: lett közben két gyerek és megszűntek a kenu túrák.
-
nyisziati
veterán
válasz
Digitalpimp #138675 üzenetére
Köszi a tippet!
-
RVR400
veterán
válasz
Digitalpimp #138675 üzenetére
"Can not deliver to Hungary"
-
Somatom
veterán
válasz
Digitalpimp #138549 üzenetére
Hát ez az. Nincs miért mérni. Azt próbáltad már, hogy mennyi ideig tudsz rajta böngészni, Facebookozni, vagy Youtube -ozni? Mennyire terheli az akkuját a 4G modem, vagy az adatszinkronok?
-
Somatom
veterán
válasz
Digitalpimp #138547 üzenetére
Mennyi a SOT?
-
asdf_
veterán
válasz
Digitalpimp #138256 üzenetére
Nem tudnak masok lenni, mint elmosott pixelhalmaz, mert fizika.
Nedd meg a lenti kepet. Egy Google Pixel 3-ban (aminek elodjevel ilyen videot lehet csinalni fenyes nappal color grading utan, ami azert amugy nem kicsit alleesos tortenet, tessek megnezni full screenben 1080p-ben), szoval egy Google Pixel 3-ban is 1/2.55" szenzor van. Az _kisebb_, mint a jelenleg kaphato legszarabb 20e ft-os kompaktokban van, mindossze 5.7x4.3 mm. Ennel egy MFT gepben (ami kitobival meg mindig epphogy alkalmas bizonyos korulmenyek kozott belteri fotozasra!!!) tobb 9x nagyobb feluletu szenzor van, az atlagos hobby DSLR-ekben meg 23x15 mm. Ehhez kepest az 5.7x4.3 mm legypiszok. Emiatt belterben ezekkel a kis szarokkal ertekelheto minosegu fenykepet kesziteni tovabbra is lehetetlen, fizikai keptelenseg. Tehat olyat nem tudsz valasztani, ami belterben jot csinal, csak a sok szar kozul tudod kivalasztani a legkevesbe szart. A keresed viszont nem ez volt, te jot szerettel volna, mi meg megmondtuk, hogy olyan nincs.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Digitalpimp #138251 üzenetére
Nézz rám, nem jellemző a szám hajhászás. Nem okoskodom, egyszerűen ez van, ha jól látom másnak is ez a véleménye a kérdéseddel kapcsolatban. :-)
-
asdf_
veterán
válasz
Digitalpimp #138240 üzenetére
Beltérben még kisebb szenzoros (1/1,7"), fényerős optikával rendelkező fényképezőgéppel SEM lehet jó képet készíteni (plafonra irányított vaku nélkül, kivéve nappal, ablak mellett). Ergo hiába nem tetszenek a válaszok, oda fényképezőgép KELL (1" szenzorral, f2 körüli obival), beltérben való fényképezésre mindegyik mobil alkalmatlan. Ahogy szokták mondani: a fizikát nem lehet megb**ni.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Digitalpimp #138240 üzenetére
Maradjunk annyiban, ahogy te meghatároztad, az továbbra is fényképezőgép. Biztos mi okoskodunk amikor te nem tudod pontosan mit akarsz.
Új információ: "Azért beltérben sem gyertyalángnál meg petróleum lámpa fényénél fényképezünk." Ezek szerint van profi világításod? -
citkar
addikt
válasz
Digitalpimp #138237 üzenetére
A kamera minősége a legfontosabb kitétel elég nehéz helyzetbe hoz bárkit, aki ajánlana, mert könnyen lehet túl nagyok az elvárásaid. Az itthon beszerezhető kérésed tovább nehezíti, ráadásul ezt nem tudom mennyire veszed szigorúan, csak Magyarország, vagy Európa még belefér. Xiaomi Mi 8 lite, vagy Meizu 16th még belefér és szerintem ezek jó képeket készítenek. Nyilván vannak telefonok jobb kamerás képességekkel, de hát az árat is bekorlátoztad, azért hátha tud valaki még ajánlani valami jót.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Digitalpimp #138237 üzenetére
"A kamera minősége a legfontosabb, lehetőleg beltérben is csináljon jó képeket, a többi nem számít." Ezt fényképezőgépnek hívják.
-
StLui
veterán
válasz
Digitalpimp #137703 üzenetére
Rendeltem is innen egyet, igaz ezt a coin meg kupon dolgot sosem értettem, de 9 usd volt egy töltővel együtt, ennyit megért, remélem (kellett az is, mert csak egy 2 A-es van itthon)
-
zebede
őstag
válasz
Digitalpimp #137331 üzenetére
Ez kínai raktár, nem vagyok naprakész banggood-ból, van ott most áfa mentes szállítás?
De ha épp van is, a cirka 3 hét szállítási időt gondolom bekalkuláltad? -
zebede
őstag
válasz
Digitalpimp #137329 üzenetére
Coolicool-on láttam 115$-ért eu raktárból a LeEco-t, pár napos ingyen postával.
Nemtudom van e most jobb ajánlat belőle, de ha én ilyen árban keresnék telefont, inkább a Meizu M6 Note-ot választanám az egy év normális garival, 36k-ért, eustockbol. -
alázógyík
addikt
válasz
Digitalpimp #137325 üzenetére
+1 a LeEco-ra.
-
attiati
veterán
válasz
leeco
romolni kell, van rá sokféle
usb c, nincs külön jack
átlag feletti összeszerelési minőség
tök jó hardver
később nehezen szerelhető egy aksi cserénélezek közül én is őt vinném
-
nyisziati
veterán
válasz
Talán a LeEco-ról van a legtöbb pozitív tapasztalat, itt is vannak csoportjaik. Sharpról semmit nem tudok, a többi előfordult már csopitagoknál, de inkább az elmúlt években, amíg meg nem találtuk a Xiaomit.
Azóta az a Jolly Joker.Persze a LeEco is jó, csak többet kell foglalkozni vele, mert "nagyonkínai" romokkal szokták szállítani, ha jól tudom.
A Blueboo, Elephone, Leagoo pedig másodvonalbeli gyártók, gyakran beépítenek olyan alkatrészeket, amik nem ütik meg a megszokott minőségi szintet, és pár hónapon belül gond lehet velük.Persze nem BIZTOS, hogy lesz, csak a tapasztalat szerint jóval nagyobb arányban hibásodnak, mint a Meizu vagy a Xiaomi.
Egyszóval ezek közül a LeEco, amit én is be mernék vállalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest