- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
Sziasztok!
Esetleg valaki ha találkozna Leagoo T1 teloval nagyon jó áron írna ide, 86€ már találtam de hátha valaki tud ettől olcsóbban is
Köszönöm! -
ludla
őstag
válasz
aytukabozs #126880 üzenetére
Csak sajnos nem rendelhetőek
nincs készleten.
-
ludla
őstag
válasz
Killerlaca #126876 üzenetére
Ja ja néztem, csak nem rendelhető egyben, itthon próbáltam leszedni csak a digitizert de hiába hőlégfúvóztam az istenért se akar kijönni
-
ludla
őstag
Sziasztok! SOS a lányom le ejtette a Homtom HT3 telóját és az lcd megroppant benne, most kellene venni egy másik telót, milyet lenne érdemes vennem kb 20.000Ft értékben?
-
ludla
őstag
Sziasztok! Eredeti Samsung microsd-ket kitől tudok venni?
-
ludla
őstag
Sziasztok!
TinyDeal garanciáztatást valaki intézett már? Beszart egy telefon és abban kellene segítség mit hogyan kellene velük le kommunikálni -
ludla
őstag
válasz
Secretknight #123127 üzenetére
Kíváncsi leszek majd a tapasztalatokra
addig nem rakom fel az asszonynak meg OTA bol sem.
-
ludla
őstag
válasz
zolipapa66 #121463 üzenetére
ja ja tudom de 1000-2000 Ft között szoktak lenni Chine-ból ezek, azért gondoltam még ennyit rá költhet, de pontos típus híján esélytelen.
-
ludla
őstag
válasz
zolipapa66 #121459 üzenetére
Én is erre gondoltam
de nem az enyém, meg kértek rá cseréljem ki ha van hozzá csak épp a típust nem tudom se hogyan.
Cseréltem már pár telefonban kijelzőt is nem csak digitizert nem gond. -
ludla
őstag
Sziasztok! esetleg valaki tudja pontosan milyen telefon a Beex Flare? Digitizer kellene cserélni csak nem tudom mit keresek pontos típust
-
ludla
őstag
-
ludla
őstag
válasz
hoszibarat #117102 üzenetére
Párom Ulefone Paris val sincs gond, legalább is mikor együtt beszélünk nem hallok semmi fura hangokat.
-
ludla
őstag
Tudtok ajánlani oldalt ahol meg tudom nézni meilyk telefonokban van a frissebb hardver?
-
ludla
őstag
válasz
PanUser #115939 üzenetére
Köszönöm hát elég nagyok ezek valami 4,5' kellene Ulefone BE X 3G valami hasonló csak olcsóbban
-
ludla
őstag
Sziasztok! Tanácsot kérnék majd a lányomnak "11éves" szeretnék venni telefont szerintetek melyiket érdemes venni 50-60 euro a keret rá.
Ha van eu raktáros az lenne a legjobb.
-
ludla
őstag
Szisztok! Kérdezni szeretnék 20.000Ft alatt melyik telefont érdemes esetleg meg venni?
Gyereknek kellene Youtube meg egyszerübb játékokra.
DOOGEE X5 3G? Most 55euro ért meg lehet venni annyit megér? -
ludla
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, Aliexpressen 11.11-én elég jó árakon lesznek telefonok, 20-30 ezer ft környékén szerintetek milyet lenne érdemes venni?
Köszönöm a tanácsokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged