- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruf
csendes tag
válasz
sunavlys #57327 üzenetére
Az rendben, de a fentebbi leírás alapján ez nem volt kivitelezhető mivel olyan opcio mint "my money" nincs a profilomban. Csak bankkártya hozzáadas, folyószámla hozzaadas, email meg regisztracios adatok talan, egyikbe se tér ki a currencyre.
Az életkepes ami képben lett linkelve h rendelesnel allitom be milyen váltásban kérem, lecsekkoltam.
-
-
zolmesz
aktív tag
válasz
sunavlys #55182 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám, hogy a vásárlást igazoló email után nem láttam a My orders oldalukon a telefont, hogy milyen állapotban van (egyszer már vettem tőlük egy másik telót is, az rendben látszik ott, hogy shipped). Írtam nekik pár nap múlva, hogy miért nem látom, elküldték-e már. Válaszoltak, hogy mivel vendég módban vettem meg (ezt nem értettem, mert szerintem be voltam lépve, de végül is mind1), ezért nem jelenik meg a My orders menüpont alatt, de azért elküldték a tracking számot, ahol nyomon lehet követni a telefon útját.
Én egyébként a customerservice@pandawill.com-ra írtam, onnan mindig válaszoltak eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest