- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
DjTaRsY #17356 üzenetére
Egy isten vagy!
Ma meg is rendeltem, a telót. Remélem még újév előtt elhagyja kínát!
Ami nekem fontos azt tudja, és magyar menü van. Nem kell rootolni, javítgatni heggesztgetni, az a lényeg.
Még a Cubot A8809-en gondolkoztam, de inkább ennél az S3-as klónnál maradtam.
Még rendeltem egy Ilyen: aksis tokot hozzá, ez remélem besegít az üzemidőnek.
Köszönöm szépen a segítőkész válaszodat!
Üdv -
DjTaRsY
aktív tag
válasz
DjTaRsY #17355 üzenetére
szerk időn túl jutott eszembe:
a wifit eldobja egy idő után, ha ki van kapcsolva a kijelző, és bekapcsolás után nem tud csatlakozni újra (beállítástól függetlenül)
Hangerőt persze bárhol lehet állítani, csak a billentyűhangokra értettem, hogy az audio profilon belül lehet kikapcsolni.
kamera elég gáz képeket csinál, tuti felskálázza 8mpre...
3.4.0kernel van a gép alatt. -
Marty
tag
válasz
DjTaRsY #16925 üzenetére
minideal.net
antelife.com
mixeshop.comszemély szerint a mixeshopra szavaznék.. ők olcsóbbak többnyire mert nem teszik az árba az "ingyen postát", és a dhl vagy a registered airmail között van 8-10 dollár különbség, és nem elhanyagolható, hogy 20-25 dolláros számlát adnak, hogy a vámot átmenjen
Elméletileg ezt kérés nelkül is megteszik, de érdemes odaírniEgyéb esetben singpostot válaszd pl antelifeon... gyorsabb mint a cn vagy hk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest