- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz aytukabozs #133817 üzenetére
Szia! Én végigkövettem a párbeszédet de már az elején sem értettem ezt a "hangminőség" gondot Azt én még nem nagyon tapasztaltam, hogy a telefonon rosszul lehetett hallani(kivétel egy samu i700anno') inkább a túlterhelt hálózatokra lehet ezt visszavezetni. Viszont ha mindenki a 4G-t használja az ugyanúgy túl fog terhelődni és előjönnek a mostani VOIP szakadozó kimaradó hibák. Ismerősöm ahányszor felhív az USA-ból szinte mindig rossz a vonal pedig szinte biztos, hogy a szolgáltatója valamilyen netes rendszeren keresztül működik mert ahányszor hív mindig más és más számot ír ki német, olasz, angol, ír, belga, stb amelyik szerveren éppen van szabad vonal. Én így vissza sem tudom hívni vagy elmenteni a számát Persze van olyan is, hogy próbálkozik egy darabig mert a telómon le van tiltva a számkijelzés nélküli hívás. De szinte mindig két három hívás kell egy beszélgetés alatt mert pár perc után vagy megszakad vagy érthetetlen lesz. A telómon pedig ilyenkor tök mindegy, hogy 3G vagy 4G van. Persze ha valaki HI-FI átvitelt szeretne az más csak ahhoz meg szerintem egy fix hálózatot kellene bérelni......
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
buca84
őstag
Ahha. Köszi!
De dual aktiv telefont újonan 100e Ft -ért nem hiszem, hogy kapni fog. Vagy? -
espi38
őstag
Szia,így van jól vágod a dolgot.Pentek este az egyik médiában voltam és atneztem az összes Huawei telót és szinte az egyik sem tudta a 2 simen a minimum a 3gt,ezt csak a Honor 9 tudja.ha ez egy simen megy a 4G hiába probalom átállítani a 2 simet 3 vagy 4g re, függetlenül attól,hogy megy e az egyes simen a 4g fel se ajánlja a 4g a telefon.
Nekem nem kell duál aktív telefon de ha nem megy az egyes Sopron a 4g akkor a kettes SIM tudja már a minimum 3gt😥😥😥😥
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest