- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- A Motorola is Air mobillal készül
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
espi38 #133833 üzenetére
Szoftverfüggő lehet inkább, lásd az én példámat, hogy a nougat frissítéstől kezdve tudta, előtte nem. Most nem találok nekem való telefont, az elephone p9000 180 dollárért tavaly nyáron túl jó vétel volt (nfc, vezeték nélküli töltés, gyors töltés után egész napot bíró akku, jó kamera, gyors pörgős rendszer, szép kijelző, 5,5"-hez képest kis méret és kis súly, 5ghz-es wifi). Viszont sima üveg volt a kijelző (nem is ígértek gorillát), mindkét alkalommal úgy tört el, hogy az eséskor az üveg nem érte a padlót, és volt rajta szilikon tok. Most egy p6000 pro tartaléktelefonról gépelek, igazi megbízható csataló tavalyi 80 dollárért, csak értékelhető kamera híján tényleg csak tartaléknak tudom használni.
Most akármit nézek, valamin minden bukik, az nfc-t már el is engedtem. Legközelebb egy mars pro megrendeléséhez jutottam, de ellentmondásosak a reviewk - egyik a kamerát szidja, másik szerint a legjobb kamera budget telefonban, viszont szerinte meg nem lehet hallani a hívó felet...
-
-
Rawulf
őstag
válasz
espi38 #133731 üzenetére
Kisebb ellentmondást érzékelek abban, amit állítasz és amit egy hwse cikkből emeltem ki:
"A felhasználó számára a 4G-s hanghívás két tapasztalható előnnyel is kecsegtet, az egyik a hívás hangminőségének további javulása, a másik a rövidebb hívásfelépülési idő. Előbbi kapcsán érdemes tudni, hogy a 3G (és a 2G is) HD Voice és a 4G hang egyaránt AMR/WB (AMR/Wideband) codec-et használ, ám míg 2G és 3G esetén a maximális codec rate 12.65kbps, addig 4G-ben 23.85kbps. Ez utóbbi csak 4G-4G esetben lehetséges, ami beszédminőségben érezhető és mérőkészülékkel könnyen mérhető javulást hoz."Ergo, ha hinni lehet a fentebb írtaknak, akkor az újabb telefonoknál nem lesz érzékelhető különbség a 2G és3G hanghívások esetén (normál térerő mellett persze). Hacsak a mintavételezés nem jobb a 3G-nél és akkor kijöhet a "te hangod mélyebb" Bud Spencer - Terrence Hill bölcsesség.
Biztos vagy benne, hogy előrébb vagy akkor, ha a SIM2 tudja a 3G-t, miközben a Sim1 4G-vel robog?
Egyébként ázsiában egyre több ember keresi a specifikációk között a VoLTE jelölést -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- XPEnology
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom mobilszolgáltatások
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest