- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsx
tag
Szerintetek a note 4x-nek elég a 3GB RAM és a 32GB ROM? Azt gondolnám hogy biztos elég hiszen létezik 2/16 os is
-
Ricsx
tag
válasz
monti0222w #131258 üzenetére
Egyébként ha olyan készüléket veszek ami nem tudja a b20-at csak a 3G-t akkor az azt jelenti hogy a HSPA+ az megy? Mert az már egész tűrhető sebesség lenne akkor nem zavarna a 4G hiánya....
-
Ricsx
tag
válasz
monti0222w #131250 üzenetére
Hol lenne érdemes nézegetnem ezt a note 4-et? Most valamiért mégis azt mondanám hogy note 4 et venném
kínai oldal eu raktárból? Akciókat ki lehet fogni?mennyi szokott lenni akcióban?
-
Ricsx
tag
Köszi,ezt nem is tudtam...kicsit utána olvasgattam a B20-nak. No mindegy talán van élet 4G nélkül is...
4G-t használtam eddig,szóval nem tudom mennyivel lesz lassabb a 3G,de mivel nem fogok youtubot nézni vagy streamelni meg hasonló sokat fogyasztó dolgokat csinálni a neten így elég lehet a 3G is. Jónak tűnik a Redmi 4 prime.
-
Ricsx
tag
Sziasztok,
Melyik kínai telefonok számítanak ajánlott vételnek? Ami megbízható,nagy tudású stb stb....tehát ár/érték arányban jó. Árban igazából max 60ra gondoltam,de mindent meghallgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest