- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok készitettem pár képet BEEX M5 telefonnal. Mindenki vonja le a véleményt. Remélem megy a link. Írhattok véleményt is.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok lehet már volt kérdés, de engem érdekelne. Uncsitesóm vett egy telót és alapértelmezés képp Angol ROM van fenn.
ROM Phone Beex M5 – ROM Android 4.2.2
Official ROM Beex M5 Version: BEEX.JB5.MP.V1.1.13.EN
Gapps include – No Rooted
Language support: Multilang
Konkrétan valahogy így néz ki a leírás. Gondolom ezt is valahogy lehet magyarítani mivel az átállitás után a telefon félig angol félig magyar
Azt olvastam valahol egy postban hogy a processzor tipusa segitségével bármilyen rom elvileg felrakható a telefonra, gondolom a kitkat is. Sajnos ezt még nem találtam meg magyar romként lehet nem is létezik de megnézném a lehetőségeket azért. Köszi a válaszokat.
-
BogyóBP
addikt
Na megvettem ezt a Navon Mizu M502 őt. A videórögzítőjével valami nem stimmel, de innen letölthetőek az eredmények hátha valaki tudja mi a gond. [link]
Képeket is raktam fel, azok szerintem egész jók.
-
BogyóBP
addikt
Ezt találtam most, nem túl informatív szájt de talán hátha valakinek mond valamit. [link]
-
BogyóBP
addikt
Amikor az embernek kevés a pénze és nem teheti meg hogy napi vagy havi szinten váltogassa a telefonját akkor igenis elbizonytalanodik ez és az olvasgatásán mivel nyilván a pénzéért a lehető legjobbat szeretné kapni.
-
BogyóBP
addikt
Lenovoból csak laptopom volt, Jiayu még nem volt sose a kezembe, Galaxy S2-m viszont volt. Annál nem volna rosszabb ha nagyobb és jobb lenne amit majd most veszek. Tudom hogy kina termel a világ fogyaszt meg ilyenek..A samsungot is kinába gyártják csak a licensz más. Jiayut nem is ismerem ahogy Navont sem. Előtte a Beex M5 öt néztem de attól eltántoritottak többen is hogy gagyi. Azt hiszem az lesz a legegyszerübb ha megnézem ezt a Kinai telót úgysincs tőlem messze az üzlet, bár nem nagyobb mint a volt Samsungom sajnos de talán ez nem is akkora baj.. majd elválik. Navon ról semmit se találni az ég világon sehol. Ahogy a Beex ről sem.
-
BogyóBP
addikt
válasz
maggi1886076 #89891 üzenetére
Nekem igazából a redbull teló lenne ideális de az drága.
szerk.: lehet hogy meggyőztél ezzel a telóval, elég jó áron van és sokat tud, igaz nem egy téglanagy teló de talán olyan kicsi sem lesz. Viszont a tesztben lévő irásban zavart hogy a videót nem tudta az ürge vele lementeni a kártyájára, remélem nem tipushiba. Viszont az hogy a felvételnél hallatszódik a "REC" hang a videók előtt ez feledtébb idegesítő de annyira nem hasznám videózásra.
-
BogyóBP
addikt
Ezek a Navon mizu telok milyenek? Valamiért mindig Fluor Tomi jut eszembe erről a telefonról..
-
BogyóBP
addikt
Erről a telórol valaki valamit tud? Csak a paraméterek vannak de teszt sehol..
-
BogyóBP
addikt
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. ZTE v5 Red Bull telót mennyiért lehet legolcsóbban megvenni? Amiket láttam elég horror összegeket találtam.
-
BogyóBP
addikt
válasz
include777 #89393 üzenetére
Mert nem volt elérhetőség kiirva
-
BogyóBP
addikt
Egyáltalán nem értek ehhez, így azt se tudom mi az az antutu benchmark, de a 20.500 pont az mennyire számít jónak egy 40k-s telótol? (beex m5). akárhol probáltam sehol se tudom kiprobálni mertha ki is van állitva nincs bekapcsolva stb stb..bár azt irják a hátlapi kamera 13mpx az interpolálással éri el, de a tulaj szerint baromi jó a kép minőség. Kár hogy sajnos nem látom.
-
BogyóBP
addikt
40 ért van egyáltalán olyan telo amelyik képes fogadni a mindkét simkártyán a hivást egyszerre is akár? pl foglalt jelzéssel.
-
BogyóBP
addikt
Beex M5 ről valaki talált valami használható tesztet?
-
BogyóBP
addikt
Mennyi ideig bírja egy ilyen óriáskijelzős teló általában? mondjuk ilyen 4,5/5/5,5 ös telóé?
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Sajnos összetört a szeretett S2 telóm. Szeretnék a közeljövőben egy új telefont venni, 2 szimkártyást szeretnék mindenképp.
Az alábbi modellek közt nézelődtem.:
akai glory r1
prestigio 5505 duo
Beex M5Ezek közt gondolkodom mivel sajnos nem értek hozzá ránézésre és tudásra ezek tűntek nekem a legjobbaknak, az akai pl különösen tetszik a bőrboritás szerü hátulja miatt, de nemtudom milyen a teljesitménye/tudása úgy minden téren egyik mobilnak sem. Ha valaki tud nekem ajánlani ezekből vagy ezeken kivül telefont, szivesen venném. Tapasztalatokat is nyugodtan írhattok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest