- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 - népalma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya0426
tag
Sziasztok.
Sürgősen segítséget szeretnék kérni.
Hetek óta sz@rakodik a Blackview Jk809 telóm , hiszen egy-egy feltöltés esetén is max 2-3 órát bírt ki.
Ma délelőtt egyszer csak kikapcsolt, azóta nem tudom bekapcsolni.
Mikor szétszedtem, láttam, hogy az akksi nagyon meg van dagadva,fel van púposodva. Ha töltőre rakom a telót ezzel az akksival, akkor csak a Blackview jelzés jön be pár pillanatig, majd eltűnik.
Nagy kutakodás után megtaláltam a másik akksit, amit kaptam a telóhoz. Hónapok óta nem volt használva.
Betettem a telefonba, majd töltőre dugtam, de se kép se hang. Mintha nem is lenne benne akksi.
Mikor kivettem és megnyaltam az akksi érintkező részét, akkor egyáltalán nem bizsergett a nyelvem, nem úgy mint a púpos akkunál.
Mit tudok tenni ?
Magyarországon nem találok senkit, akinek lenne egy eladó akkuja, ha meg Kínából rendelek, akkor jobb esetben 1 hónap az érkezés. Cseretelóm nincs, meg minden kép/fontos dolog a telómra van elmentve :/
Valakinek valami ötlet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Gyúrósok ide!
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest