-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Szia!
Szerintem valami alakult sport tracker téren mostanában. Az utóbbi frissítés után addig jól követett a Sport Tracker míg a kijelzőt ébren hagytam. Kikapcsolva extra kondíciók jöttek ki belőlem. (120km/h kényelmesen sétálva) A két tracker együtt futtatva érdekes módon más útvonalat látott, de éber kijelzővel a sebesség még jó volt. Szerintem a probléma többrétű. Most az alacsony energia managmant kérdése van soron...
A Lenovo A800 van pár darab már itt. A Lenovo szoftverek fordításához készült új nyelvi adatbázis (igazából az A820 hoz) szerintem beválhat itt is
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest