- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
svgyula #67539 üzenetére
Szívesen látom, hogy kifejtetted a véleményed! Örülök neki! Mi valójában 2 véglet vagyunk! Te arra használod, amire jó, én pedig egy gyarló ember vagyok, és mindíg nagyobbat szebbet, s jobbat szeretnék! A mostani ZP910-esem 5.3"-os, és valójában maximálisan kielégíti minden igényemet! Ha jobban bele gondolok, sak a 8 mag, ami érdekel abban a telefonban, és az újdonság varázsa. Ami ebben a furcsa, hogy valójában 'fölösleges' pénzem sincs rá, ergó nem értem magamat sem, csak a korosztályomnak megfelelõ nevelés miatt "akkor is" kell... még ha valójában nem is. Nincs is rá szükségem..
Az akkumulátor gondokkal viszont ellenkeznék, ha megengeded! Ebben a készülékben egy 3000mah-s akkumulátor dübörög, amely röhögve viszi a két napot úgy, hogy folyamatosan be can kapcsolva minden, és maximàlis fényerõn üzemel. Úgy gondolom, hogy ez a teljesítmény az én kezem alatt nagyonis jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest