- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz
gipsztigris #77015 üzenetére
Bocs ez is off lesz.
Kérdeztem én is itt.Választ nem kaptam.Elolvastam az összefoglalót átolvastam a topikot.Ha úgy tetszik zöldfülű analfabéta vagyok az androidhoz,nem láttam át az olvasottakat, ezért kérdeztem.Válasz hiányában megértettem, hogy ilyen emberekkel nem akar a " fórum " foglalkozni.Majd ha eljutok odáig, hogy átlátható képet alkothassak kérdezek.Addig marad a teló úgy ahogy van, szerencsére működik, csak egy mentés kell majd. -
RVR400
veterán
válasz
Figyelni kellene, hogy ki az, aki 10-nél kevesebb hozzászólást írt be az adott topicba, amibe éppen írni akar, és egy felugró ablakot kapna elküldés előbb, amiben benne szerepel az összefoglaló, és egy 30 karakteres captcha, ami kb 5 frissítés után (kb 20 másodpercenként lehetne csak újat kérni) adna ténylegesen olvasható karaktersorozatot.
-
gyuszito
senior tag
válasz
hmm.. mint annó a TDU... De nagyon is sajnálom.. Nagyon nagyon jó volt. Mindíg beszéltük, hogy hol találkozunk, merre megyünk majd.. Mostanra meg már a szerver is bezárt
De én most kiszálltam, mert megint az offot gyarapítom
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest