- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SamSem58
aktív tag
-
asdf_
veterán
válasz
b0bcat #107310 üzenetére
Jo, de meg ha tele is van bloatware-rel es nincs is root, akkor is le lehet tiltani ezeket a szarokat a francba es futni nem futnak, csak a tarhelyet zabaljak. A 2 giga ram nem elvaras (bar en 2015-ben, hosszu tavra nem vennek 1 giga ramos telefont, no meg 65282 mali 400 combot sem, jo, ez utobbit egyaltalan nem
). Idokozben vegigolvastam a topicjat, 6-700 MB szabad ramot irnak ra, a durva merulese az meg szoftveres elcseszes (mondjuk lestem is nagyokat, hogy milyen durva akksiidoket irtak, en veletlen csutortok este fullra toltottem a V5-omet, aztan most 3 nap utan, fel oraja dugtam toltore 15%-nal -fel ora beszelgetes, 3h screen on, ejszakara repulo mod), de irjak mit kell atallitgatni, es akkor jo lesz). Meg lesz ra Lolli, szoval egyelore lehet, hogy megiscsak a Honor 4C tunik a legertelmesebb valasztasnak.
-
-
-
doongoo
addikt
válasz
b0bcat #105793 üzenetére
Jó lett a bejegyzés. Hamarosan talán az enyém is megérkezik, 60,21 USD-ért (+hazai sarc) a tinydealtől.
Ez az egy mondat nekem kicsit fura, hogy mit is akartál írni: "A 4G képességet leszámítva nem éreztem jobbnak (gördülékenyebbnek, stabilabbnak), mint a nemrégiben kipróbált, 50+ ezer forintos, elég hasonló specifikációval rendelkező LG Leon-t." Szerintem "jobbnak" helyett itt rosszabnak-ot akartál írni...
-
b0bcat
addikt
válasz
b0bcat #105687 üzenetére
Még pár infó a Blackview Breeze-ről:
- teljesen korrekt IPS kijelzője van, és a felbontás sem zavaróan alacsony
- kifogástalan az anyaghasználat és az összeszerelés
- a hátlap "sandstone" rücsis(hiszen OPO utánzat)
- tényleg 5.0-s Android van rajta, stabil és gyors (indulásból 600 mega szabad RAM)
- fotós képessége az árkategóriáján felül áll
- hihető a 2000-es akku: 3,5 óra játék 65%-ot vett le a töltöttségből
- wifi és GSM vétel tökéletesnegatívum:
- meglepő módon OTG kábelt és szilikon tokot nem tettek a csomagba (pedig a bemutató videókban ilyen tartozékokról is szó volt) -
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
b0bcat #105618 üzenetére
Csak kiegészítésként írom és nagyon halkan...
A kínából vásárolt "multilangosított" lenovo romok nem összekeverendők a ROW-os romokkal. Bár az is igaz, hogy ettől még mind2 tele lehet blótverekkel. Én a Vibe Z n használtam full gyári romot, webshoppos multilangot, baralajbit meg még egy "párat" . Nos a. legtöbb felesleges fosh a gyáriban volt, a webshoppos is gyáribalapú csak beleraknak pár gyatra fordítású nyelevet és kipucolnak pár kínai szemetet. Ezekközül a Lajbi romok a leg pure-abbak amik szintén gyári alapúak viszont rendessen kivannak takarítva rendes magyar fordítás van bennük és bug ok is csak azok vannak benne amik a gyáriban is...
Dulee:
"De amelyik pl force-close-ol az OTA resznel/ amit azert vesz ki a webshop, hogy a user nehogy ranyomjon a romra mert akkor jon a English-chinese OTA rom/, na ott kurvasagok vannak."
Én találkoztam olyan etotalkos rommal amit egyszerűen nem lehett rootolni!!! 404 es hibával elszállt.
Persze ha fizzetett érte az ember rootolva küdték a telót!!Ezért minden vibe z vel amit kivettem a dobozból azzal kezdtem, hogy legyalultam ami rajta volt!!
-
válasz
b0bcat #105618 üzenetére
De nem csipobol szolom meg, de egyertelmuen kinai vacak webshop rom van rajta.
Ezt vaktaban is megmondom
mivel kinai piacos, nem EU termekrol beszelunk.
Az oke, hogy lattam A-Z-ig az osszes Lenovo rendszert..
De amelyik pl force-close-ol az OTA resznel/ amit azert vesz ki a webshop, hogy a user nehogy ranyomjon a romra mert akkor jon a English-chinese OTA rom/, na ott kurvasagok vannak.
De ez nem 100%, inkabb 110%
Ez meg amugy se szubjekobjetivitas fuggo, ez puszta tenykent kezelheto, hogy a webshop telimaszatolja a cleanmastetdubooster fosokkal...
Ja meg sok szarral
Azert a hazai telokon ilyen nincs
...
-
-
TeebyKay
őstag
válasz
b0bcat #105287 üzenetére
Csak ha itthon 150 körül fog mozogni annyi nincsen rá. A kisebb 2 gigás verziót nem tudom hol lesz árban. És kérdés akkor inkább egy olcsóbb telefon itthon biztos garival, vagy egy jobb tudású külföldről. De külföldről még sose rendeltem be semmit és gariztatni még itthon se sokat gariztattam.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
b0bcat #104664 üzenetére
Nem ! Nekem az utolsó hìvást indìtó v felvevő ( egy ès ua a gomb ) kel 5-8 másodpercig bemyomva tartani , ùgy resetelem a headsetett . Tán' a Coolpadom fórumában volt aki nem tudta használni a headsettet , de rákèrdeztem a resetre , utánna mondta ,h : "most màr igen , reseteltem "
-
pècsimunkás
addikt
-
-
silver10
aktív tag
válasz
b0bcat #103902 üzenetére
Félre ne érts, megértettem elsőre. És nem arról van szó, hogy bezzeg az én telóm. Hiszen a ZP korántsem nagyobb brand mint a Lenovo. Csak tényleg jó lenne, ha nem maradna rejtély, mi ez a szórás egy szolgáltatón belül hálózati módok vs hangminőség, tekintettel a jövőbeni telefonvásárlásokra-használatokra.
-
silver10
aktív tag
válasz
b0bcat #103887 üzenetére
Én annyit érzékelek, hogy a 999-em "nem érzékeny erre". Eddig bárki ismerőssel. rokonnal telefonáltam (Note3, Xperia Z, Z1, Z2, LG G2, Coolpad F1, iNew v3, ZTE v5 stb., a teljesség igénye nélkül) rendben volt a hang. Apukám régi Samu EH250 butafonján is hangosan, tisztán hall. Ellentétben a bratyómat és a húgomat. Ők visszhangoznak. Min3an Telekomorban vagyunk.
-
Homair
csendes tag
válasz
b0bcat #103879 üzenetére
Most vodás kártya van benne, de bármilyet tettem bele szar volt a hangminőség. Az nem tetszik, hogy kapcsolgassam a 2G-t 4G-t. Az asszony nem egy technikai zseni, az éltben nem magarázom el neki minek kell kapcsolagatni.
Amit a kínai ajánlott az sem tetszik, nem akakrom a rom-ot baszkurálni, mert attól tartok annyi lesz a garinak.
-
janaman01
addikt
válasz
b0bcat #103809 üzenetére
nyilván lesznek 512 ek is , 1gb is, most nem erről beszélek, sőt ha azt vesszük ilyet is vehetsz ha nagyon akarsz, de már most is 2gb al jönnek ki az újak....( mindegy ha nem akarod érteni miröl beszélek, akkor ha elmutogatom se érted meg....)
-
Ájvé
veterán
válasz
b0bcat #103697 üzenetére
Igazad van, bár ha hivatalos forrásból frissítesz, úgy ahogy a gyártó azt elő írja az nem járhat garancia vesztéssel. Ha mallnál vetted, ott annyit írtak nekem, ha meg értek hozzá megcsinálhatom a frissítést (végül nem tettem meg, mert nem az enyém volt a készülék).
Egy gyári visszaállítás nem okozhat gondot, ha még is akkor rendeltetésszerűen jártál el, hiszen a telefon menüjében egy nyitott lehetőség, ettől nem lehet probléma alapvetően. -
törölt tag
válasz
b0bcat #103704 üzenetére
Ez csak egy tipp! Ellenőrizd a korábban írt, 3G hanghívás problémakörét! Elméletileg, ha szolgáltatón belül megy a hívás és mindkettőtöknek van 3G elérése, akkor automatikusan azon megy a hívás. Különböző szolgáltatók közötti hívás esetén viszont 2G -n megy a hívás. Lehet, hogy nálad ez a 3G -s "HD hang" okozza a galibát.
Mellesleg, önmagában a 4G tiltásának nem sok értelmét látom. Sztem, ha már tiltunk, akkor 2G fölé nem szabad engedni.
-
svgyula
addikt
válasz
b0bcat #103627 üzenetére
Szia! Erre a dologra van egy kifejezés "a bőség zavara" Mások szerint szexuális gondok vannak azaz döntéshozási impotencia! Egy átlag ember képes eldönteni azt, hogy mire van szüksége! Aki ezt nem vagy csak segítséggel tudja................
Az amire te gondolsz a 14 nap visszavásárlási garancia az csak egy "márkpetting" fogás senki nem vár vissza semmit! Igaz a törvény erre lehetőséget ad DE a normális ember csak a hibás terméket viszi vissza! Most abba ne menjünk bele, ha nem tud lila hátteret sárga betűkkel beállítani és nincs benne smink tükör (a honor 6-ban van) akkor már hibás is a termék! Tudod az ilyen vásárlóknak köpnek bele a levesébe a vendéglőkben és biztosan legközelebbi vásárlásnál abból kap ami már megjárt olyan bugyrokat amiről jobb ha nem tud
Ezt azért tudom pontosan mert az a kolléganőm aki velem szemben ül pont ilyen! Volt már neki jópár pofára esése és soha nem érti miért vele történik ilyen? Hát én sem tudom de sejtem vagy mégsem? De lehet, hogy talán? Vagy nem? De erős vagyok és tudok dönteni! Vagy mégsemNem értem mit is kellene vagy hogyan?
Na az ilyen a "reménytelen eset"! Hisz volt már itt is jó pár szerencsétlen aki két hónap alatt sem volt képes választani telefont pedig minden segítséget megkapott. -
Dhampir
félisten
válasz
b0bcat #103604 üzenetére
Korábban már kaptam használtan "új" mobiltelót egy hazai webshopos rendelés után (még saját készítésű fényképek is voltak benne) és ez nem egyedi jelenség.
Például az egyik nagy magyar műszaki bolthálózatról hírlik, hogy neten rendelve többen kaptak már használt telefont és másféle terméket is, viszont újnak az árát kiperkálva, szóval hogy mit csinálnak vele a kereskedők egy esetleges "nem tetszik, amit vettem, ezért visszaküldöm" után, az már csak fantázia kérdése.
-
aytukabozs
addikt
válasz
b0bcat #103572 üzenetére
Háát, már régen keresem a talóm utódját bármennyire is szeretem,
de eléggé megnehezítem magamnak mert amit keresek az;5.5"
snap 400-nál jobb/újabb SoC
nagy akksi
69% < előlap/kijelző arány
A brand (vagy B teteje)
és mindezt a 200$-os lélektani határom alatt(#103575) Mercutio_
kivéve ha pont batárt keres az ember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest