- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
-
válasz
Zitababus #104238 üzenetére
Általában ezek a grafikus felületű cuccok nem szokták megmondani, hogy mi micsoda.
A link2sd program kicsit beszédesebb tud lenni. Ha ezt feltelepíted, és az opcióknál megnézed a tárhely infót, akkor az ténylegesen a valós értékeket és csatolási pontokat fog közölni.Ugyanis sokféle szoftver sokféle képpen nevezi a /data partíciót, az esetleges belső SD-t (itt vagy emulált, vagy tényleges fizikai)... tehát a megnevezések eltérőek és férevezetőek lehetnek.
(vagy a terminál emulátoros parancsok vannak még, amikből igen sok dolog kimazsolázható)
-
madrac
senior tag
válasz
Zitababus #104081 üzenetére
(örülök hogy boldog új tulaj vagy
)
Szerintem nem. Én annyit tennék az első ciklusoknál, hogy hagynám teljesen lemerülni, majd fullra feltölteni.Egyébként a Honor 4X-ről itt szoktak beszélgetni, de az új tulajok (valószínűsített) számához képest nem nagyon pörög a topik. Lehet nem is ismerik sokan.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Zitababus #103762 üzenetére
Esetleg segíthetnél azzal hogy a már ajánlott telefonokat mi alapján lövöldözted ki
akkor olyasmit a továbbiakban nem ajánlunk...
Honor 4x pl. itthonról (akár részletre) 66k-ért?Ezzel indultunk, de nem tudom hol lóg ki...
-
aytukabozs
addikt
válasz
Zitababus #103760 üzenetére
az 5000-et meg a 6592 miatt nem venném meg ha a GSP fontos,
(és az ahogy emlékszem).
Bár az itteni tesztjében azt írták "A GPS gyors, pontos, semmiféle gondot nem tapasztaltam.",
én azért csak választanék inkább olyan eszközt ami már az újabb procik valamelyikével van szerelve.WOT-H-A-C kollega úr ajánlataihoz mit szólsz? láttad?
Én azért bátrabban válogatnák nagyobb/ismertebb gyártók cuccai közül ...
-
aytukabozs
addikt
válasz
Zitababus #103758 üzenetére
Ez egy feltörekvő cég teljesen vegyes -de javuló- minőséggel.
Konkrét darabokról lehet véleményt mondani,
de maga a cégnév még nem garancia a minőségre. SZERINTEM!A legutolsó stiklijük a p7000-hez kapcsolódik amit valami egetrengető specifikációkkal, és sony imx214 képfeldolgozóval hírdettek meg, ehez képest az első darabok a tudósítások szerint egy korábbi, kisebb tudású chippel lettek kiküldve a korai megrendelőknek.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
trebrona
nagyúr
-
b0bcat
addikt
válasz
Zitababus #103585 üzenetére
Ma jött meg a Lenovo A6000 a nejemnek. 55K volt itthonról, rendes boltból, garival. Pár napon belül meg tudom mondani, hogy mennyire vált be.
(Ha nem tetszik neki, 14 napon belül vissza tudjuk küldeni.)
Végül feladtuk a 4,7 colos limitet, mert túlságosan leszűkítette a lehetőségeket.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Zitababus #103574 üzenetére
50-60k közt van sajnos egy szakadék,
alatta megbízható márkából csak olyasmi lesz ami valahol nem stimmel a kritériumaiddal,
(vagy jó speckókkal, feltörekvő márkák készülékei)
fölötte lesznek olyanok amik mindenben megfelel(het)nekpl. a fentebb említett (huawei)Honor 4x (65k itthon)
márkánál maradva szóba jöhetne a TCL S720 ami egy klassz kis tepsifon a maga 100$ körüli árával,
de sajnos régi MTK proci van benne, és naviban úgy hírlik nem domborít
ennek újabb változata a TCL M2U már 64 bites procival sajnos a duplájába kerül, ugyanabból a boltból a vámbiztosítást kifizetve, és a terhek visszatérítése után a végső ára úgy 58k körül van -
osztraksajt
őstag
válasz
Zitababus #4460 üzenetére
Ezekből a Desire V emelkedik ki igényességben, a másik kettőnek viszont papíron izmosabb a hardvere és olcsóbbak is, de a HTC jobban is tartja valószínűleg az értékét a másik kettőhöz képest. Az acer nem tud magyarul, és ez nem is biztos hogy változik, ha ez szempont esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Horgász topik
- Gitáros topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest