- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Motorola Moto G72 folyamatosan értesítés hanggal pittyog amikor chromeban fájlt töltök le vagy videóban időponthoz tekerek. Próbáltam a chrome értesítéseket kikapcsolni de nem volt hatása. Van ötletetek hogyan lehetne ezt megszűntetni?
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
50ezerig bezárólag tudtok ajánlani néhány használtan nézegetni érdemes telefont?
Igények:
android
legalább 64gb belső memória
legalább 4gb ram
játékra nem használom
fotózni max 3-4 alkalommal egy hónapban (nem selfie, előlapi kamera nem számít), de az jó lenne ha szép minőségű lenneHirtelen ezek jutnak eszembe, jelenleg egy Lenovo A7000 telefonom van, de a 8gb belső memóriája amúgy se volt elég semmire, és mostanra korruptálódott az egész, factory reset után se tudok semmit telepíteni rá, és usb-n keresztül nem ismeri fel egy pc se. A 2gb ram-ja is kevés kicsit és a kamera minősége is silány a mostani telefon felhozatalhoz képest.
Előre is köszönöm!
Tibi
-
TeebyKay
őstag
Az android(6) rendszer által lefoglalt helyet lehet csökkenteni a telefonon? Csinál valami törölhető backup fájlokat vagy hasonlóakat?
[ Szerkesztve ]
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Rootoltam egy Lenovo A7000 telefont annak reményében, hogy ezzel hozzáférek a gyári appokhoz és felszabadíthatok egy kis belső tárhelyet hogy egy ideig még használható legyen a telefon, viszont a root után se férek hozzá semmi extrához. A gyári appok (pl.: fotók, gogle play könyvek, hangouts) amik számomra feleslegesek ugyan úgy törölhetetlenek a telefonról. Félreértettem a root funkcióját vagy valamit rosszul csinálok?
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Ha a telefon memóriáját teljesen megtöltik a gyári appok és frissítéseik, rootolással kapok ezekhez hozzáférést, hogy törölhessem a felesleget és tárhely szabaduljon fel?
Tibor
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Tudnátok mondani pesten egy megbízható gsm-est vagy szervizet ahol megnéznének egy xiaomi redmi note-ot, hogy alaplap hibás-e? (tupac kolléga volt javasolva de nincs a közeljövőben időpontja)
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
2 éve fiókban pihenő Xiaomi Redmi Note telefont a minap feltöltöttem és megpróbáltam beindítani, a képernyő felvillant, világított pár másodpercig majd kialudt. Azóta nincs visszajelzés a töltésről se és nem reagál a bekapcsoló gombra. Csere akksival is ki volt próbálva.
Meg tudnátok mondani, hogy ki lehet-e esetleg még próbálni valamit? Vagy tudnátok mondani üzletet Kaposváron vagy Pesten ami megbízható és foglalkozik ilyesmi javításával?
Üdv, Tibor
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Van külön topic a mobil kiegészítőknek? Egy kis kapacitású olcsó hordozható töltőt szeretnék venni a telefonom mellé, mert van olyan napom mikor egész nap használom és nem bírja végig, viszont nem tudom mikre érdemes figyelni az ilyen kütyüknél, illetve van-e olyan típus amiről biztos tudni, hogy tartós, megbízható.
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy semmi köze a topichoz, de az mitől van, hogy hívás közben a belső hangszórója a telefonomnak (Lenovo A7000) pittyeg. 2 napja kezdte el, ha átkapcsolok külsőre annak semmi baja, de a belső hívás közben másodpercenként úgy 5-t pittyen magas hangon és ezt folyamatosan csinálja.
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Lenovo A7000-nél mit lehet azzal kezdeni, ha a telefon néha csöngéskor csak kattan egyet, majd elnémul. Néha meg tökéletesen működik.
-
TeebyKay
őstag
válasz b0bcat #105287 üzenetére
Csak ha itthon 150 körül fog mozogni annyi nincsen rá. A kisebb 2 gigás verziót nem tudom hol lesz árban. És kérdés akkor inkább egy olcsóbb telefon itthon biztos garival, vagy egy jobb tudású külföldről. De külföldről még sose rendeltem be semmit és gariztatni még itthon se sokat gariztattam.
-
TeebyKay
őstag
Az asus zenfone 2 jelen pillanatban honnan és milyen árban szerezhető be?
-
-
TeebyKay
őstag
ezért kérdeztem még a legelején, hogy hol lehet a szolgáltatókról diskurálni, mert nekem csak a telekomból van olyan szinten elegem, hogy céget ennyire még nem gyűlöltem, ha a telenor se jobb választás akkor várom az alternatívákat. vodafonnak nem nagyon van itt lefedettsége.
Illetve ha van hely ahonnan olcsóbban be lehet szerezni a telefont mint a szolgáltatótól hűségnyilatkozatban azt is örömmel meghallgatom, teljesen alulművelt vagyok a telefonok és szolgáltatók világában.
[ Szerkesztve ]
-
TeebyKay
őstag
válasz bupemko #105225 üzenetére
Na szóval, túl sok mindent nem tudok feltételnek megadni, nagyon hasonló az okostelefonok tudása, inkább szűrném amikre nincs szükségem. Az elülső oldali kamera felbontása mindegy, nem videótelefonálok és nem készítek szelfiket. Néha képeket lövök esetleg a hátsó kamera lehet jó felbontású. Játékra használom legtöbbet, ezért a procinak nem árt ha van tudása és nem olvad le akár tetemesebb használat mellett, illetve legyen elég belső tárhely a telepített és gyári appoknak is (meg persze microsd bővíthetőség). A dual sim (bár erről szól elvileg a topic) nem feltétlenül elvárás, egyenlőre 1 sim kártyát használok, nem tudom, venném-e hasznát mégegynek. A 4g hálózat annyira nem lényeg, alapból vidéken élek, pest közelébe még viccből se megyek és mire erre is elterjed addigra úgyis cserélni kell ismét a telefont. Szebb dizájnt is el tudok viselni.
Eddig egy sony xperia S arc-ot használtam, és most az asus zenfone 2 illetve a sony z3 telefonokat néztem ki elsődlegesen (utóbbi ha jól tudom valamivel drágább, de árban még nincs biztos keretem, valószínűleg telenoros flotta csomagban lesz vásárolva, ha elérhető benne a választott). Ezek mellé keresek egyéb alternatívákat.
Azt hiszem ennyi, remélem így már tudtok segíteni
-
TeebyKay
őstag
válasz trebrona #105222 üzenetére
Erről a telefonról már találtam elég információt, és jónak tűnik, engem most konkrétan az egyéb lehetőségek érdekelnek ebben az árban. Ha akkor csak valami célirányt adsz hol tudok egy nagyobb összehasonlítást találni a most elérhető felső-középkategóriás telefonokról, vagy hogy mik az ajánlottak jelenleg, azt tényleg meg tudnám köszönni.
-
TeebyKay
őstag
válasz bupemko #105217 üzenetére
Igen, köszönöm, ezt már az első üzenet megírása előtt is megtettem, de tesztet akkor se találtam, csak szétdarabolt, rövid leírásokat a telefonról, amiket amúgy is tudtam. A fórumra azért jöttem, hogy azok akik esetleg használnak ilyen telefont, vagy csak jól ismerik, tudnak-e ebben az árban jobb választást, esetleg hasonló minőségű telefont ajánlani, mert saját kútfőből ezt nem fogom tudni kitalálni, az összes elérhető felső-középkategóriás telefont meg nincs lehetőségem átnézni.
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Az új asus zenfone 2-ről miket tudtok elmondani? Lassan talán esedékes 3 éves okostelefonom cseréje, és eddig a sony xperia Z sorozat volt a favorit, de most úgy néz ki ez a telefon sokkal jobb ár érték aránnyal fog érkezni. Illetve szolgáltatókról van valamelyik topicban diskurzus?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Láncfűrész topik
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CASIO órák kedvelők topicja!
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia