- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
válasz
deminos #43593 üzenetére
Sajnálom, tegnap voltam vendégségben és az egyik ismerősnek nagyon megtetszett a No.1 S6, így meg is vette, szóval már nincs nálam a készülék. Amit eltudok mondani nagy vonalakban, hogy nagyon jól össze van rakva, 1:1 S4, a kijelzője is gyönyörű, a hangszórója és a mikrofonja hibátlan, az akksija egész napos nyomkodás után 43%-ra merült le. Szóval a kameráján kívül minden jó rajta, ajánlott kategória. Nincsenek már meg a képek és a videók amit a készülékkel készítettem, mert annyira rosszak, hogy letöröltem őket. Lényegében nem csak hogy vízfestmény hatású az egész kép, hanem nem is éles sehol, mintha nem tudna rendesen fókuszálni (a kijelzőn megnézve ez nem látszik, csak ha ránagyítok vagy PC-n).
-
válasz
KurtCobain #43701 üzenetére
Najó, de ha már van neki S4?
Vagy kell a lóvé? -
-
gilfoyle
őstag
Belépek én is két simes telók klubjába. Az imént megrendeltem egy THL W200-at a minideal-ről.
Remélem minden rendben lesz vele.
Az S4 meg megy majd a piacra -
djnice
veterán
Na megvan a No.1 S6. Galaxy S4 fanoknak kötelező
200$ volt a chinapadmall-tól, Air View működik szépen, gyönyörű a telefon és a kijelző is (IPS 1280x720). Méreteiben 1:1 megegyezik az S4-gyel, a gyári tartozékok jók hozzá, az akksi is. A kamera kritikán aluli, talán még rosszabb is mint a többi kínai készülékben. Dual SIM-es, 2 micro SIM megy bele. A procit az antutu sima MTK6589-nek írja 1.2 GHz-el, pedig T-sként hírdetik. A pontszám: 13225 -
alázógyík
addikt
Vowney V5 tapasztalat (MX1020_BER_S5009_89_RELEASE-V1.14.20130626-6589-HD rommal) :
1,5 hónapos használat után, egyértelműen remek teló.
Kijelző még mindig szép, a rendszer akadás mentesen fut. GPS nagyon gyors, és pontos is.
Sok játékkal, wifivel 1,5 nap az akku idő. Csak telefonálás és wifi, 3 nap.
Fényképezője a cwm-ből feltett Samsung G. S4 fényképező prg.-al tökéletes, szép képeket készít. -
Lehet visszatérnék a galaxy családhoz,kinéztem egy S4 mini duos-t. Amiért ide írok,az lenne(bízva, hogy itt van pár GSM boltból származó telefonos tulaj), hogy jelenleg csak gsm boltban lehet venni és kicsit összekavarodtam. Van itt valakinek gsm boltos tapasztalata, hogy milyet szabad venni? (a 0%-os áfa ok, az 1 év bolti garancia is talán ok) Igazából arra gondolok, hogy az egyik bolt ázsiai lokalizációs telefont árul amibe csak n émet nyelv van a másik német lokalizációsat amiben szintén csak német nyelv van és ezeket állítólag nem lehet rom frissíteni magyar (XEH) lokalaizációra (??!!) és van egy aki azt mondja eu-s lokalizációs(német) és magyar nyelvű.
ŐK.Totál nem vágom ezt. Eddig mindegyik telefonomban (O1,O2,S1,S2,S3) volt alapból magyar nyelv és lehetett OTA-val frissíteni (android)
Hogy van ez?
A mostani alcatelemmel sincs gond, mert magyar és német országból származik és oda ráadásul hamarabb is jön az OTA frissítés.
Vett itt valaki ilyen gsm boltos cuccot? -
pChriss
tag
válasz
AsusBoy #42997 üzenetére
Az 5"-os merettel nem lenne problemam, elegge sok s4-est tapiztam mar, meg van a kozelemben concorde 5700as, ami viszont mar tenyleg oriasi, ezert dontottem az 5" mellett.
A neo viszont kecsegteto ajanlat, foleg a yamaha hangchip miatt, de ott meg az 1Giga ramot keveslem, foleg ugy h tesztkepeken ilyen ~150mb szabadot latni mindenutt...
Szemezek meg a voto x2-vel, ami elvileg umi x2 klon, de nem igazan talalok belole feheren kivul mast.
Elegge megbonyolitom a sajat eletem, vagy csak tul nagy a valasztek
Apropo meg egy kerdes, 1 vs 2 Gb? Jelenleg sxs-t hasznalok, neha keves az 1Gb -
andatti
senior tag
Itt egy komoly hardveres 5 colos noname 200 dollár körüli áron, 195-210 $ között láttam...
HDC Galaxy S4 I9500
Phone Exynos Quad Core 1.7GHz
RAM 2 GB ROM 4GB
5.0 inch HD IPS touchscreen 1280*720 pixel 16 million colors
Back Camera 13 Mega Pixel Front Camera 5.0 MP
Battery 2db 2800mAhNagyjából mindenütt azonosak a specifikációk, (2 noname webshopot néztem meg), így talán igaz lehet...
-
GIJoe
addikt
S4 I9500L MTK6589 132$ csak bátraknak...
-
RVR400
veterán
válasz
fateless #42389 üzenetére
Az S4 külön van.
Youtube-on van antelife-os videó, de nem futtatnak Antutut, viszont az ő oldalukon S4 szerepel és Q nélküli típus, és mindenhol amúgy úgy van főcímezve, hogy S4, aztán van beírva a leírásba, hogy Q-s prci van benne.Valaki megveszi, aztán majd megmondja.
-
andatti
senior tag
válasz
Tigyi78 #42109 üzenetére
Köszi Rolly és Tigyi78!
Én ma is bementem egy mobilshop-ba és kikértem a note II-t, ami 5,5-es... Még mindig csinosan áll a kezemben... szóval nem nagy, de azért félek az ilyen 6" és 6,5" körüli telóktól...
Amit linkeltél abban az a jó, hogy pici a kerete alul és felül is, így optikailag is és a valóságban is kisebb a szélessége-hossza. Persze használatnál derül ki, hogy mennyire jó, vagy hulladék...
A GOOPHONE S4 i9 sem rossz, a maga 5,7 -es méretével, igaz ebben gyengébb a vas... (nem tud magyarul és A-GPS sincs benne) és mivel ez tavaly márciusi!!! modell, nem is biztos, hogy még fog lejjebb menni az ára a lélektani 199.99-ről...De ha már csúcshardverű mobilokról dumálunk itt van még egy, az 5 colosok között, igaz noname, HDC S4 ELITE,
1080P FHD screen, 1920*1080 pixel display - 2GB RAM + 32GB ROM - 1.5GHz quad-core MTK MT6589T processor - 18MP back camera + 5MP front camera - Android 4.2 OS Kár, hogy 299,99-be kerül és tényleg noname, mert drága noname-t senki se szeret venni, a kamera meg lehet kamu is, baromi rossz fotókkal... -
gerejoe
tag
válasz
cappa72 #41794 üzenetére
Sajna nincs,ezért is fogom a fejem hogy már négy napja böngészem a netet azért a verzióért,csak az a baj hogy amiket találtam 4.1.2-tőt a zp900s-hez egy se az mert már a bejelentkező képernyő is más mindegyiken,ugye egyedi ,vmelyik s4es volt vmelyik xperiás,de ami gyárilag volt rajta az sima zopos volt,és a 900s-hez meg nem találtam gyári 4.1.2,csak a zp900-hoz azt meg nem tudom hogy a 2 teló op rendszerét fel lehet e egy másra tenni elvileg csak a ram mennyisége különbözteti meg a 2 telefont.
-
b0bcat
addikt
válasz
fateless #41743 üzenetére
Először a Feiteng H7100 mellé téve lepődtem meg, hogy mekkora (főleg a vastagságán, de itt csalás van, mert a H7100 vékonyabb szerintem az átlagnál), de aztán a Galaxy S4 mellé téve látszott igazán. Az S4 a külméretei alapján egy méret osztállyal lentebbi modellnek hat a V967 mellett.
Valahol egy képem is van róla, de nem ezen a gépen, úgyhogy most sajnos nem tudom megmutatni ezt fotón...
Senki ne értse félre, ez nem von le a modell nagyszerűségéből (nem mellékes tudnivaló erről a modellről, hogy nincsenek ismert bug-jai, mint rengeteg más, mostanság népszerű készüléknek, valamint az akku üzemideje is bámulatos!), csak amikor képernyő méretekről beszélünk, akkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a körítés mérete és alakja is mennyit számít - ahogyan azt mostanában több kolléga is már felvetette.
Én senkit nem beszélnék le a V967-ről, csak azért hozakodtam elő ezzel, mert ha valaki pont egy Galaxy S4 megtapogatása után döbben rá arra, hogy neki az 5 col az ideális méret, és berendel egy ilyet, akkor meg fog döbbenni, amikor kézbe veszi ezt a "monstrumot"...
-
b0bcat
addikt
A ZTE 967-ről azt kell tudni a rengeteg pozitív vonása mellett, hogy - különösen a Minideal által mellékelt szilikon tokkal együtt - egy hatalmas böszme, a külméretei alapján akkora, mint más 5,3-5,5 colos készülékek. Szóval elég "masszív" darab már ránézésre és kézben fogva is.
Ez nem feltétlenül gáz, de aki a Galaxy S4-hez méri az 5 colos telefonokat, az megdöbbenhet a V967 méretei láttán.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Krinyo #41542 üzenetére
Nakérem, nekem ma rohangálós napom volt Nagyfaluban - nem, nem Degec, hanem a másik
- és több bemutatóteremben, MediaMarktban is volt alkalmam telefonokat buzerálni.
Amit eddig is gyanítottam, hogy nemhogy a kijelzőméret alapján, de a készülék fizikai méreteinek birtokában sem lehet "papíron" eldönteni, hogy az adott készülék mennyire fog passzolni a kezünkbe. A forma kib***ott sokat számít, ergonómia, naugye...
Közepes méretű manccsal rendelkezek - arasz 19.5 cm - és nem túl hosszúak az ujjaim sem. A telefonok próbálgatása közben az jött le, hogy a 4"-os kijelzők a szememnek nem jönnek be, az optimális kijelzőméret vizuálisan valahol 4.3" - 4.5" körül kezdődik. Viszont a 4.5"-4.7"-os kijelzőkkel szerelt készülékek házméreteinél van a vízválasztó, az a méretbeli határ, amit normálisan, fogásváltások nélkül még tudok kezelni az ujjaimmal.
A mai lista, készülékekre lebontva, valahogy így nézett ki:
4" Nokia 520, Huawei Y300 - fogásra OK, de ennél azért nagyobb kéne
4.3" ZTE Grand X - na, alakulgat a kijelző is, fogás továbbra is OK
4.5" Huawei G510, Nokia 820 - meleg, meleg!
4.5" Nokia 920 Hát, ez már böszmésedik, határeset. nem nagy, inkább a súlya miatt kényelmetlen
4.7" HTC ONE, Samsung S3 - jé ez mekkora kijelző, de valahogy még normálisan tudom kezelni?!
4.7 LG L9 - miezmár, féltégla? töri a tenyerem, dizájner-team élete végéig csak ezt használja, büntetésképp...
5.0" Samsung S4 - formára, méretre S3, de valami árulás van, nem érem át normálisan a kijelzőt, ez már nekem nagy.
5.0" "miezmár, féltégla?" reloaded! Tenyérben LG-hez hasonló, kényelmetlen forma, semmi szín alatt nem kéne.
Szóval nem (csak) a méret a lényeg, tessék megtanulni!
-
Tigyi78
tag
-
minifoximaxi
tag
válasz
Mr Officer #41221 üzenetére
A minőségérzet kiváló. Most hogy még újdonság, a rendszer is új nekem, + be kell lakni a telefont, sokat nyomogatom, megy a wifi, telepítgetek, törlök stb. az akksi jó ha estig kibírja. A GPS-t az erkélyen teszteltem, az IGO hamar talált holdakat. Külső hangszóró hangja nem nagy szám, kicsit magas a hangja. Fülessel jó. Amúgy nem akadozik a rendszer, szerintem gördülékeny és a kijelző is jó. Persze nem S4, de nem is 160K
-
GIJoe
addikt
Xiaomi M2A 289.99$ (pandawill)
Snapdragon S4 Pro, Krait 300 GPU: Adreno 320
de off topic, mert csak singe sim -
Maximum1
őstag
válasz
instantwater #40538 üzenetére
Lehet kamu, mint az S4-nél
-
törölt tag
Sziasztok!
Új vagyok ebben a témában így pár kérdést intéznék felétek!
A napokban kiszemeltem magamnak egy Lenovo A830-as készüléket. A telefonról mi a véleményetek? Lenovo márkában bízok, de ha van más alternatíva, akkor nyitott vagyok rá, megfelelő érvek mellett.
Először az etotalkon találtam rá, majd a to2c-n. Mi a véleményetek a 2 oldalról? az etotalkon $160+ $34 posta = $194, míg a to2c-n $177 free shippingel.Továbbá azt szeretném megkérdezni, hogy az oldal (pl az etotalk) tesz nekem rá magyar nyelvű, teljes/rootolt androidot? vagy ezzel még nekem kell itthon bíbelődni, hogy legyen google playem? (erről olvastam tegnap, gondoltam ti tudtok részletesen segíteni ezügyben)
Bonus kérdés: tudok rá tenni samsung galaxy s4-féle felületet?
Nagyon várom válaszaitok, mert fontosnak tartom a tapasztaltabbak véleményét kikérni!
Szép napot!
-
djnice
veterán
válasz
CoolBoy323 #40319 üzenetére
Igen a No.1 S6 az egyetlen S4 klón ami 1:1 méretű, tehát jók hozzá az eredeti S4 tartozékok is, ráadásul T-s procival csak 200$ az ára.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
TKey7
csendes tag
válasz
UnConnecteD #40227 üzenetére
Mit gondolsz erről?
Ahogy látom, eléggé sokféle HDC Galaxy S4 van..
Ez tűnik eddig (számomra) a legjobbnak, mert benne van egy csomó funkció (Gesture Control/ Air View/ Smart Stay), elvileg a smart scroll nincs benne (ami azért nem lenne rossz), de más helyen ezt is hozzáírták, lehet, hogy rendszer függő, nem tudom. Ezt majd nálam jártasabbak megmondják..És azért az ára sem rossz, szerintem.
Ezenkívül a kért felíratok is rajta vannak.
A hardver a szokásos kínai telefonosIlletve, ez nem dual sim-es, csak single micro sim-et támogat.. Szóval, igazából elnézést kérek az off-ért!
-
gjoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #40243 üzenetére
Ezen most én is gondolkodom mert a gyerek s4-et szeretne, de azt tuti nem kap.
Annyi pénzből a családban mindenki kaphat egy klónt! -
UnConnecteD
senior tag
eddig is nagyon tetszett a Galaxy S4, de eddig csak kepen, videon lattam eddig. ma viszont a kezemben volt egy, nagyon bejott a dolog, plane az OT995 utan. viszont ebbe csak 1 sim fer, meg a samsungot amugy sem tudnam kifizetni. melyik most a legmegbizhatobb S4 klon ? olyat keresek, ami nagyon hasonlit ra, meg a Samsung felirat is rajta van, 4 magos cpu, es 1280x720as kijelzovel aruljak, tudtok ilyet most?
-
bigbuda
aktív tag
Sztem best buy, egy ilyen telóra vágyok, ami sima hd és 5" alatti... nekem az átlag 5" kinai telok nagyok voltak.. Barátnőmnek reneltünk és nem kényelmes az egy kezes hazsnálattal, pedig nagy a kezem. na mindegy, ez a telo meg még a galaxy s4-nél is kisebb, szóval nagyon faxa, az pont kényelmes fogású volt... nem beszélve arról hogy kinézetileg is minden rendbe vele... Meg is rendelem, ennyiért szuper vétel
-
Ájvé
veterán
Én ennyiért nem vennék 6577-est már és szerintem mindenki így van ezzel akit kicsit érdekel a telefon hardveres része. Köszönő viszonyban sincs egy 6589-el. Ha mondjuk egy S4 Krait magos vagy Cortex A15-ös lenne az a 2 mag egy jobb GPU-val megtámogatva akkor nem mondanék semmit, de mikor azonos áron egy nagyságrendileg sokkal erősebb hardverrel szerelt és még márkában is azonos (értesd nem valami noname semmilyen telefon) telefont kapsz, akkor gondolom te sem gyengébbet veszed.
6589 Key Lime Pie kompatibilis is, ezt se szabad elfelejteni (persze kérdés hogy fog majd frissítést is kapni, de talán ez is szempont.
Abban egyetértünk hogy Samsunghoz képest mindegyik sokkal jobb, de ennyiért lehet nézni szerintem jobb hardvert is, még csak nem is olyan árat mondott ami küszöb lenne 4 magosoknál, 250$-ért van miből válogatni.
Egyébként meg megkérdezném először hogy mi akkor az elképzelés küllemben, mert csajoknak se egyforma az ízlése. Fehér telefonok meg általában bejönnek a nőknek, de ez már tényleg off, csak azért írtam, mert szerintem lehetőség szerint hardveresen is a legjobbra kell törekedni, ennyi. -
_Alabástrom_
csendes tag
válasz
szpali #39702 üzenetére
Hmm, köszi a tapasztalatot, ezzel a Samsung S DUOS kiesett
Pedig nagyon szép fotókat csinál.Az UMI X2 és a Jiayu G4 rendesen 200 EUR fölött van.
Az, hogy Samsung S3 és S4 klón, nekem nem sokat mond. Persze látom sok telefonra írva, de csak specifikáció alapján nem akarok rendelni... -
djnice
veterán
Érdekes ez a No.1 S6... elvileg a legjobb S4 klón ami 1:1 megegyezik méretben az eredetivel. Eddig úgy láttam, hogy 1 SIM kártyás csak és sima 6589 procis, erre ezen az oldalon dual SIM-es (1 sima és 1 micro), és a proci is 6589T, plusz egész jó áron van: [link]
-
DGC
csendes tag
válasz
ouzohuto #39570 üzenetére
hello
Sajnos már nincs nálam ballagási ajándéknak lett véve.
De az XDA- van topikja:
hdc galaxy s4 legend
és a needromon is van fent uj rom hozzá
galaxy s4 legend rom -
degec
senior tag
Tiszteletem !
Ki segítene nekem ha megkérném szépen dual simes telefont válsztani..???! (2 T-s kártya menne bele)
-ár nekem mindegy cégre megy..
-nem akarok tepsit 4-4,3 col
-galaxy s4 mini tesztnél olvastam hogy van olyan is ami a két simet egyszerre használja függetlenül két rádios egység stbstb...
-jó fényképezőés akkor az álmok:
-esetleg stock android felület mint nexusoknál
-nem kínai gagyi minőségAmit még kérnékszépen hogy videó és teszt link is legyen benne mert mivel még sosem használtam két simes készüléket elég nehezen tudom elképzelni a müködését...
-galaxy s2 őt használok van android alap tapasztalat
Köszönöm szépen !!!
-
degec
senior tag
Sziasztok !
Nagy Tisztelettel kérdezném, hogy egy Galaxy s4 mini Dual Sim-es telefon teljesen egyenértékű-e a sima 1 simes telefonnal. értem ez alatt hardver...kijelző..softveres tudásában..stb.stb.. ezt még ki is tudnám guglizni.. csupán működését nem tudom felfogni, hogy egyszerre két sim hogy különbözteti meg hogy melyikről ki hív hogy jelzi ? nem használtam még ilyet azért kérdezem.. ! pl T-s ről hívnak rózsaszín lesz, V-S ről néznek akkor meg piros ? hogy kell ezt elképzelni, mert egyi lyen telefon nekem menNNyország lenne..
Köszönöm a helpet !!! boccs lama kérdés... -
-
anonym1s
őstag
Ja, ertem. Na en olyat nem talaltam.
Viszont majdnem minden hdc s4-hez oda van irva hogy "ezt mutatja a rendszer" de "valojaban ez van benne" ami persze mindig gyengebb vagy kevesebb. Nekem ez egy kicsit zavaros.
Hogy lehet az, hogy a rendszer info 2gb ram-ot mutat de valojaban csak 1gb van benne. Ugyanez a tarhellyel is, 16gb helyett csak 4gb, meg a processzorral es kijelzo felbontassal is. -
DJGABI
addikt
válasz
CoolBoy323 #39014 üzenetére
én a Lidl-re esküszöm
hogy on is legyen: jók ezek az ante-s ajánlatok. az a G3S tok azzal a kukucskálóval nem picit Galaxy S4 koppincs. szoftver is van mögötte vagy csak a kivágás van ott? gyanítom utóbbi
-
Cyborg
őstag
-
anonym1s
őstag
Hali.
En galaxy s4-et akartam venni, a penz is megvan ra, de a pofatlanul magas ara miatt, addig tanakodtam rajta, mig vegul ugy dontottem, hogy en nem vagyok hajlando kifizetni egy telefonert 200ezer ft-ot.En teljes mertekben meg tudom erteni azt, aki nem akarja ujabb adossagba hajszolni magat, es megelegszik egy gyengebb, de elfogadthato minosegu utanzattal 40ezer ft-ert amit ki tud fizetni azonnal, mint egy eredetit 200ezerert hitelre.
-
adise
őstag
fastcardtechről szerettem volna rendelni, de olvasgattam vissza és elvettétek nagyon a kedvem tole. ennyire nem jük? hdc s4-t szerettem volna, máshol nem láttam ahol meglehetne. vki tudna esetleg segiteni? Vagy ne aggodjak és innen rendelhetem nyugodtan?
-
DGC
csendes tag
válasz
Cyborg #38802 üzenetére
Igen valóban kisebb mint az iocean. Most hasonlítottam össze egy eredeti s3 mal és kb méretben egyeznek de sokkal könnyebb. Olyan kicsi és könnyű nőknek ajánlom
de csináltam még egy pár képet . most már sikerült a logóról is lekaparni amit ráraktak a vámosok miatt. A youtube-on is azért takarják a logót mert ez egy full koppintás igy a youtubra fel sem tölthetne róla videót csak logó nélkül a jogvédelem miatt.
kép1
kép2
kép3
kép4ui: persze ez sem tökéletes pl a hátuljáról a logóról 2 betűt úgy kellett viszaraknom
de a kijelzője szép kontrasztos a fényereje is jó elég sok kinai alkalmazás van benne ami nem törölhető csak rootolás után amit még nem sikerült megcsinálni semelyik autorootal.
51 ezerért szerintem nem rosz és jó hozzá az összes s4-tartozék és a gyári samsung aksi is. -
Cyborg
őstag
Nem kapok szikrát ettől Hdc galaxy s4 legendtől, meg a videóktól , amik a fastcardtechen vannak.
Mit össze bohóckodnak, hogy takarják a feliratokat, meg minden.
Eddig nem is figyeltem rá, biztos hatalmas tepsi lehet, és már megszoktam, hogy a méretekkel mindig csalnak, de az ioceannal kisebbnek tűnik a képeken.
Azt se tudom, most milyen telefon ez, saját, és akciósan jutottak Samsung akksikhoz, meg coverekhez, vagy bérgyártanak a Samsungnak, és egy az egyben koppintják, mivel Kínában nem hiszem, hogy ismerik azt a szót, hogy licencA fizikai mérete valóban annyi, mint a leírásban, meg tudnád mérni?
Eddig még a Jiayu G4 tudta kihozni a maximum kijelzőt kihozni a lehető legkisebb fizikai méretből, de kíváncsi lennék, ez mekkora. -
adise
őstag
Én valami s4 klónt nézegetek magamnak, de nem tudom honnan lenne érdemes megrendelni és ezen vaciláltam még, hogy 1 v 2 giga ram
-
Crytek
nagyúr
válasz
b0bcat #38286 üzenetére
Valamit benézel,de nagyon:
"Nem elég gyors a proci, lassan ér ide, stb.."
Ilyet sehol nem írtam szóval nem kell itt túljátszani semmit. Jelenleg annyi a gondom ,hogy amit kinéztem még nincs senkinek nem tudok róla semmit. Ezért várakozok. Rendelést meg majd ott adom le ahol már gariztattak normálisan.
Remélem majd működni fog ez a külső SD variálás mert 4gb rohadt kevés.Ha működik akkor meg nagy jóság mert tolok bele egy 32GB-os kártyát és arra felmegy majd legalább 10 game!
"vegyél egy Galaxy S4-et" Minek ha egy kinai fos ugyanazt tudja 3-ad áron? Hülye azért nem vagyok.
-
b0bcat
addikt
válasz
Crytek #38281 üzenetére
Nem lehet, hogy ez Kínából rendelek kínai telefont dolog nem neked való?
Folyton csak elégedetlenkedsz: nem elég gyors a proci, nem elég a RAM, kicsi az akku, nincs elég gari, lassan ér ide, stb... Menj be valamelyik magyar boltba és vegyél egy Galaxy S4-et!
Az tud mindent, és rendes garanciát adnak rá, tudomásom szerint 2 évet.
Mi, a többiek (Kínából való rendelés-függők?
) megértettük, hogy kompromisszumokat kell kötni, ha ilyesmire adja az ember a fejét.
P.S. No offense.
-
Alex18
tag
Sziasztok! A segítségeteket kérném nézegettem a fórumot, de nem nagyon találtam infót erről az oldalról, esetleg van valakinek valamilyen infója az oldalról vagy erről a klónról azt nagyon megköszönném?!
Most beszéltem velük a régebbi modelt amiben 1gb ram van 8 gb rommal, de minden más ugyanaz 240 $ ért adnák sz.tem az nagyon megéri.
Az alábbi videónak ami a teló oldalán van, se tudom mennyire lehet hinni mivel szinte 1:1 be úgy néz ki mint az S4 vagy lehet csak eredeti s4-et bontottak ki.
https://www.youtube.com/watch?v=B--s-cozVSI&feature=youtu.be
http://www.chinaecarts.com/samsung-galaxy-s4-quad-core-5inch-mt6589-android-42-16gb-phone11version-p-3925.html
A Tmallboxról is néztem egy klón de ez valamivel gyengébb!
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14956-mtk6589-star-n9500-quad-core-1280720-1g-8g.html
Előre is köszönöm válaszotokat!
-
PREM1Z
tag
Valaki tudja ki gyártja ezt a telot? S4 klon Néztem róla videót és állítólag 1:1 s4 klón szal még a tokok is mennek rá, ez lehetséges? vagy vélemény az iNew telókról? minőség hasonlók mind2ről? vagy esetleg az umikról úgy általában. Mert elég rosszakat olvastam az S1ről fagy és minden baja van, romokat nem nagyon dobálnak hozzá az umi forumján csak facebookján láttam illetve needromon.Remélem valaki válaszol majd rá
Köszi előre is a segítséget.
ui: Pandások mennyire szoktak kamuzni? Érdemes tőlük rendelni?
-
Evita85
tag
Van egy másik S4 klón is,ami majdnem 1:1ben S4.Nem tudom milyen,de fura..S4 klón linkje...
-
silvergod
őstag
válasz
Rich49 #37469 üzenetére
Én is egész délelőtt ez nézegetem videókon nagyon tetszik. Egy az egyben S4!
De csak a fastcardtechnél találtam paypallal. 215$
Olvastam aki vett hogy nem küldték vele az ígért tokokat és gagyi a töltő és az akksi
de a telefon tökéletes,azt leszámítva hogy 4gb írnak tárhelyre és van 1,1gb -
Rich49
tag
Van valakinek véleménye a HDC Galaxy S4 Legend-ről?
-
silvergod
őstag
sziasztok!
a klónok közül melyik a legjobb S4 hasonmás max 200$-ig.?
köszi -
silvergod
őstag
sziasztok
S4 klónja van esetleg valakinek?
melyik a legjobb/legmegbízhatóbb belőle?
lehetne 2 de inkább 4 magos max 5 colos 1g ram
tudtok valamit ajánlani?
köszönöm -
Rich49
tag
válasz
instantwater #36995 üzenetére
Jelenleg
Persze ez nem No.1 S6,(megint kamuzik a fastcardtech,ahogy megszokhattuk) hanem az egyik legjobb S4 klón,ami méretre megegyezik az eredetivel. -
Evita85
tag
Sziasztok! Újonc vagyok, már régebben olvasgatom a topikot de ennyi hsz-t elolvasni... Kicsit sok
A kérdésem a következő lenne: mi a véleményetek az alábbi S4 klónról?
http://www.chinaecarts.com/samsung-galaxy-s4-quad-core-5inch-mt6589-android-42-16gb-phone11version-p-3925.html
Ezt és a Feiteng H9500at néztem. A Feitengről már irtatok jókat.Meg tapasztaljátok nekem ezt a másik készüléket.Előre is köszönöm! -
Rich49
tag
válasz
Rich49 #36735 üzenetére
Rossz unboxing videót linkeltem..Helyes: Galaxy S4 klón
-
Csongii
csendes tag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni, S4 formájú telefont szeretnék venni, tudnátok segíteni a választásban? HDC? Vagy esetleg ez. ?
-
megint én
őstag
válasz
Flexy90 #36520 üzenetére
Hát ez a Jiayu ez sokkal jobb specifikációra, mint a Lenovo830, de ugyan az KB mint a FEITENG H9500 S4, vagy a THL W8 viszont az utóbbiak sokkal-sokkal szebbek. Ami hát nem a legfontosabb, de fontos. A kijelzője is kisebb 0.5'-el. De ha azt mondod, hogy az a jobb, azt veszem, mert nem értek annyira hozzá.
(#36536) CineDOG1
Ja, de itt nem önkényesen vonták a pénzt, hanem én (jelen esetben anyukám) utalt. Pedig mondtam neki, hogy PayPal!!! -
megint én
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy rendeltem tmallboxról egy Lenovo820 telót, és két hét alatt (2013.06.26 óta) nem érkezett meg a pénz. Most felvettük a kapcsolatot a kínaiakkal, hogy mi a tré, mert az OTP szerint kiment a pénz. Ami viszont ON topic lenne, hogy idő közben feltűnt, hogy azon a telón nincs vaku. És elbizonytalanodtam. Egy olyan +20-30 dolcsiért nézegetem a készülékeket, de annyi van, hogy mobilgátat lehetne belőle építeni Szentendrén
Úgy vettem észre, hogy ennyi pénzért jobb telókat is kínálnak. Azaz nagyobb kijelző, 4.2 android, előlapi kamera, vaku, stb... Nem tudnátok segíteni, hogy melyiket érné meg a legjobban? És ha lehet akkor legyen valaki akinek van már ilyenje a fórumon.Összegezve:
Rendelés helye: tmallbox.com
Ár: ~180$
Nyelv: Magyar (választható)
Kijelző: Min. 4.5' - 5.0' afölött ne. És ha lehet akkor IPS
Android 4.2
És amennyire lehet legyen könnyű, mert amiket néztem azok ilyen fél kilósak.
Kamera, LED, (az előlapi kamera másodlagos), wi-fi, giroszkóp, 3g, meg minden amit egy telótól el lehet várni. Nem igazán értek a többihez.Amiket most így hitelen néztem az pl:
FEITENG H9500 S4 Két aksi jár hozzáElőre is köszönöm!
-
citkar
addikt
válasz
b0bcat #36147 üzenetére
Pont ma volt a kezemben egy Galaxy S4. Nagyon szép a kijelzője, de nem szebb, mint egy ájfón 4-é, pedig az utóbbi PPI-ben jóval kevesebb
Ezt közvetlen a telefonok felbontásáról való hozzászólás után, arra válaszolva írod, így oda tartozik.
Nem épp rád értettem, hanem az előtted szólókra, mert igen is van értelme a full HD-nak, persze akinek nem kell, ne vegye meg, van választék és akár telefon nélkül is lehet élni.
Ez a felesleges, mert nem látod a különbséget dologra sok minden eszembe jut, pl. nem vagyunk egyformák, a fül is kb. 20 Hz-től 20 kHz-ig "hall" de ha digitálisan csak ezen frekvencián rögzítesz mégis valaki (elég sokan) másnak érzik (extrém esetben, bár ez kifejezetten ritka, valaki az ultrahangot is hallja).
Másik dolog a feleslegesre: azontúl, hogy ez egy technikai vívmány, amit üdvözlök, mert lehet én sem venném észre a különbséget, de legalábbis soha se zavarna, a fejlődést szeretem és ha számomra nincs hátránya, nem is kerül többe miért ne legyen (de hát természetesen nem muszáj megvenni)...a felesleges inkább az autók végsebessége (gondolom a ti autótoké is, pedig trabanttal is járhatnátok), holott a magyar közutakon sehol sem mehetsz gyorsabban 130-nál (ezt sose firtatják), pedig nem hiszem h mindenki pályázni járna (vagy a német autópályákra készülne).(#36148) apeelme : azért van 5,7-es is.
-
b0bcat
addikt
válasz
BullZeye #35648 üzenetére
"...melyik jobb, ha naponta 1x kell rádugni töltőre, vagy ha egy hétvégét kényelmesen elbír az akksi."
Én ugyan nem titkoltan akku üzemidő fetisiszta (AÜF
) vagyok, megértem kék szem kolléga felvetését. Nem mindenkit irritál az, ha naponta akár egynél többször töltenie kell a telefonját. (Ami nem feltétlenül a gyenge akku miatt van, hanem lehetnek a júzernek a használati szokásai is extrémek...) Velem nem kizárt, hogy az a baj, hogy szinte kivétel nélkül mindig is olyan telefonjaim voltak (most nem fogom felsorolni őket a Siemens S4-től kezdve...), amelyek jól bírták szuflával az én használati szokásaim mellett
Szóval ez az egész egyéni preferencia kérdése nagy mértékben szerintem. (Ahogyan a PPI-fetisizmus is az. Ott például nincsenek nagy igényeim valami miatt. Talán a Siemens S4-re vezethető ez is vissza...
)
-
BullZeye
veterán
válasz
blueye #35462 üzenetére
Jön .... Július végén bemutatják, ami csúszik augusztus közepére. Novemberre ígérik a teljes kapacitású gyártást, azaz november közepére december elejére jönnek olyan 4-450 dollárért. (de sztem több is lesz, mert 2/32 itt már alap lesz, meg remélhetőleg a gyro is)
Aztán kell neki 3 hónap mire lemegy az áruk 300-350 dollárra (február), majd megint 1-2 hónap míg 200-250 lesz (március-április).
Szóval nekünk a poor népnek, akik főleg az ára miatt nem vesznek Galaxy S4-et jó, ha tavaszra használhatunk ilyen telefonokat
Meg amúgyis nagyon hülyének kell lenniük, ha jobb teljesítményű telefont kevesebb mint feléért adnak...de ne legyen igazam.
Úgy amúgy ezen már töprengtem többször, asztali gépeknél a több mag sok alkalmazásnál nem jelent semmit, itt pedig már 8 magnál tartunk, na de ki is használják a programok? Vagy itt teljesen másképp működnek ezek a dolgok, és az OS szabályoz mindent, nem a program?
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
A Samu S4 kamera és galeria letölthető! [link]
Kipróbáltam működik a THL W8+on és működik szépen. Nyilván akkor megy a hasonlóakon...
-
BullZeye
veterán
válasz
madrac #35208 üzenetére
Jaja, néztem orosz fórumon, de sajnos túl pici. Galaxy S4-et ma megnéztük Media Marktban, össze vissza tapogattuk, de az 5" sztem túl pici. Bnőm kezében bőven kényelmes volt állítása szerint ez a méret, úgyhogy 5,7 felé mentem már régebb óta emiatt, az pedig csak annyira kínai van gyroscoppal, hogy kapni is alig lehet megbízható boltokban.
Úgyhogy most már tényleg nem vágom mekkora keze lehet azoknak akiknek a 4,5" már nagy :\ nem bántásképp, de na... -
djpiki
csendes tag
válasz
tolvaj! #35214 üzenetére
Igen, azt én is láttam, hogy samsungként indul el, meg hogy le van takarva a samsung logo róla. De az is feltűnt, hogy a szenzorok méretei nagyobbak, mint az eredeti S4-nek. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak a fastcardtechnél kapni.. Rendelni nem tervezek, mert már úton van egy H9500+ pandáról
-
djpiki
csendes tag
HDC Galaxy S4 Legend-et rendelt már valaki? Tényleg kapni, vagy csak smafu az egész? [1sim miatt off]
-
Teejay83
tag
hello
egy újabb nagy kérdéssel fordulnék hozzátok
Ehhez mit szóltok, van e valakinek konkrét tapasztalata erről : i9500-S4
Nekem egész jónak tűnik de rákerestem a fórumban és sokmindent nem találtam,Aliexpresszről elég sokat rendelek eddig soha nem volt még semmilyen problémám, igaz csak megbízható eladótól.
Tehát ha választani kellene Ti melyiket ajánljátok a 2 közül: Wovney V5 vagy i9500 ? Eddig amiket infókat összegyűjtöttem itt a fórumon arra a következtetésre jutottam,hogy a V5 nekem a legideálisabb ár-érték arányban, DE ráakadtam erre az i9500re amit még nemtudok hová tenni,segítsetek légyszi
-
fotosjani
aktív tag
válasz
madrac #34994 üzenetére
Tényleg mosolygok rajtatok
Az a baj hogy fordítva ültök a lovon.
Ti azt várjátok (képletesen) hogy a KisPolski szalonban Mercedes motorral és Xenon fénnyel legyen felszerelve a 40-50eFt telefonotok, holott a BSI szenzoros 150eFt-os Galaxy S 4 sem készít sokkal szebb képeket.
S4 mintaképek (nem mókolt, mobilarenás tesztképek):
Zöld paca, barna paca, esti paca, -
tolvaj!
őstag
válasz
amisis #34978 üzenetére
nem vagyok egy öreg ember a magam 28 évével. ráadásul pont egy olyan társadalmi rétegben vagyok, ahol mindenki megfordul a "redősnyakú" vállalkozótól a hétköznapi melóson át a kocsmárosig minden az ismeretségi körömben. a tizenkétéves t@kony is megvan unokaöcsém személyében és senki ismétlem SENKI nem attól lesz menő hogy éppen milyen telefont szorongat. a sógorom pont ugyanolyan hozáállásal van mint te azért vette meg magának az S4 . tegnap előtt belinkeltem neki az Iocean X7 elite linkjét és majdhogynem kurv@@nyázott, hogy miért vette meg. egy telefontól nem leszel menő....ha meg olyan haverjaid vannak akik akkor tartanak valakinek ha "lemosható tetkóval" rohangálsz meg "magnum fagyit" eszel és "hamburgert" tolsz akkor ott mindenkivel gond van. a haverjaiddal mert ilyenek és veled hogy ilyenekkel haverkodsz.
-
Rich49
tag
válasz
tolvaj! #34976 üzenetére
+1
Én úgy tudtam hogy az ember magának veszi a telefont,mert szüksége van rá,amit nyújt.Ha azért veszel telefont,hogy "kilógj",akkor ott már eleve gondok vannak.
Amúgy meg vegyél S4 klónt akkor,aztán feszíts a többi majommal együtt...Normális ember attól még nem fog többre tartani,szval fail...(szerencsédre egyre kevesebb olyan van). -
-
tolvaj!
őstag
-
BullZeye
veterán
válasz
instantwater #34945 üzenetére
Erről jut eszembe, CWM-et lehet rakni bármire ami android? Ha igen hogy? Pár napja keresgéltem, de rendszerint Galaxy S4-re meg külön specifikusan bizonyos telefonra, persze a kínai telók java részére nincs ilyen custom made 1 kattal települős, de valahogy csak lehet rárakni.
-
-
csabili74
aktív tag
Skacok, még mindig semmi hír a No1. S6- ról? Tegnap érdeklődtem Justinnál, a tmallboxos srácnál, ő nem ismeri, a HDC S4 et ajánlotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Dacia topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest