- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandlerf
tag
hibás kijelzős DG350-el kapcsolatban írtam a minideal-nek...Linda azt mondja küldjem vissza, majd megcsinálják...mondom neki, jó de 1,5-2 hónap mire visszakapom a telefont, és 20 usd költségem van pluszban...erre mondja ad a következő rendelésnél diszkont árat
...rákérdezek egy telóra mennyi lenne az a diszkont ár....0.99 usd kedvezmény, vagy 1 8gb sd kari ajándékba...nem értem ezeket komolyan...szerintetek mit csináljak...hogy tudnám a pénzt visszakapni gyorsan, vagy küldjem el gariba és fizessek még 3-4e ft és várjak 2 hónapig? ötletek?
-
kisbuba
tag
Sziasztok! Valaki megtudná mondani, hogy ha most rendelnék telefont a minideal-től akkor a vám-mal mi a helyzet? Bontogatják a csomagokat?
Ha valakinek van infója légyszíves írjon. Válaszaitokat előre is köszönöm! -
kobipeti
aktív tag
válasz
petyametyo #71072 üzenetére
Az enyémen van play és tud magyarul, Minideal-től rendeltem DHL-lel egy hét alatt itt volt, természetesen ÁFÁ-t fizetni kellett!
pach-adams: van a gombnak világítása, kicsit halovány,de funkciójának hogy este vagy kevés fénynél lásd arra jó. Sajna arra, hogy jelezze a nem fogadott hívást már nem, mert nappal sok fénynél nem lehet látni.
-
daved14
tag
válasz
sandlerf #71035 üzenetére
Öcsém épp az előbb sikeresen leejtette a doogee dg350 ét kb fél méterről felső saroknál ért le mégis középen keresztbe repedt el az érintője... Felső fele még érez de alul halott de az a gond ahogy kerestem sehol se találtam érintőt se külön se kijelzővel együtt szerintetek attól még ha nincs az oldalon érdemes rákérdezni pl minideal-on ahol vettem hogy nem e tudnak szerezni!? Vagy akár visszaküldeni igy hátha Gariba megcsinàlják?
-
sandlerf
tag
A minideal.net ről rendeltem egy Doogee DG350 est..ami a mai nap meg is jött dhl 3 nap
a bibi csak az, hogy a kijelző jobb felső sarokban bevilágít vala fehér folt...itt egy kép róla....nem hiszem el komolyan, az newman n2 is hibás volt nekem meg most ez is szar....kezd elegem lenni ezekből, de tényleg...
Ennyire nem lehetek peches..Ha vissza küldöm megint 4600 ft ááá...nem lehet kérni valami jóváírás félét mnindeal től?
-
Biqci
aktív tag
Amúgy szerintetek miért drágább pl. a Minideal-on a Jiayu G3C mint a G4C? Vagy csak akciózzák a 4-est?
-
kobipeti
aktív tag
válasz
csubuka #70649 üzenetére
Nekem van, de azt nem tudom megnézni hogy gorilla glass vagy sem, de egyenlőre bugmentes jól összerakott, kellően gyors telefon, áron felüli minőség érzettel. Én 110 Dollárért vettem a minideal-től. Egyedül a kamera nem készít jó képeket, de kevés a kínai jó kamerás mobil, korábban linkeltem be ide képet.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Metamorph321 #70595 üzenetére
minideal.net
talán rájuk még nem volt különösebb panasz.
Áraik is jók.
A többi (pandawill, geekbuying, antelife, to2c) már jobban megy a panasz, de nem téglát küldenek ők sem. -
Fizimiska
csendes tag
Sziasztok!
A minideal mennyire megbízható oldal? Lehet tőlük bátran rendelni?
-
diegho
nagyúr
válasz
barrique #70284 üzenetére
Én nem ajánlom az inew-t, mert vannak vele bugok és az összeszerelés minősége is elég gyenge, volt nálam, tényleg szép, jól néz ki, de ennyi. Ha olyan telefont szeretnél, ami nincs tele bugokkal, jól össze van rakva, akkor szerintem Hongmi most a legjobb, pláne így akciózva 155$-ra mixeshop-on. Ha van időd én megvárnám az 1GB memóriás Jiayu G4S-t is, mert ha a valós ára van kint minideal-en, akkor must have lehet azzal a 165$-al, de még nagyon új, kell szerintem kb 2-3 hét mire lesznek infók róla. Az mondjuk biztos, hogy a Hongmi 155-ért egy elég jó all round telefon, mert nem túl nagy, nem is kicsi, a sebessége jó, a szoftver jó, a kamera szintén jó, van magyar tábora.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
szili.tamas1 #70164 üzenetére
A minideal ott van az összefoglalóban,mint megbízhatóbb webshop.
Ezek szerint nem az? -
RVR400
veterán
válasz
kmarci25 #69948 üzenetére
Azért a crossflashelhetőség elég jó bizonyíték rá, hogy azonos a belső is.
(#69949) Viktor0610: Nem ismerem az eladót, és nem védeni akarom, de:
Műszakibazár: A külföldről postázott termékek esetében esetenkén vámköltség + áfa fizetési kötelezettség keletkezhet (http://www.nav.gov.hu/data/cms291579/2947883399_tajekoztato.pdf), mely esetén a szükséges dokumentumokat az-azt bekérő hatóságnak megküldjük, de annak megfizetése a címzettet terheli.
Minideal: kb pont ennyire jön ki.
A szokásos aprós hozzáállást inkább nem kommentálom...
-
clava01
csendes tag
Sziasztok Minidealrol mennyire megbízható az ingyen posta?
xiaomi hungme-t akarok rendelni egész jó árba van ajándék 8 igiás kártya és szilikon tok. 169 dolcsiért. -
vapega
tag
válasz
csampei #69689 üzenetére
Ez a készülék egy kártyás.
Röccenés nélkül visz mindent, de én nem játszom. Állítólag nem minden játék indul el rajta az Intel proci miatt.
Amit belinkeltél ott nincs egy ideje, viszont a Minideal-en van nagyon jó áron.
Itt egy fórumtárs tesztje. -
Laza...
addikt
válasz
-HajTömeg- #69550 üzenetére
pl, igen, de akkor már inkább a 2GB ROM verziót. Ez jó ideig elég lehet. Minideal korrekt, még nem volt bajom velük
-
clava01
csendes tag
Minideal coupont tud valaki?
-
nemethsza
tag
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Lehet beruháznék egy TCL Idol X-re. Tudnátok javasolni valamit, hogy honnan rendeljem meg?
Minideal-en láttam 200$-ért, annál olcsóbban találni valamerre, vagy az jó árnak mondható?
Köszönöm
-
Dhampir
félisten
válasz
bubu126 #69168 üzenetére
Köszönöm, sokaknak megérheti a jó ár.
(#69169) Dominó85
Azért a Thl sokszor variált anno az aksi méretekkel (hamis matricázás pl). Most is Minideal 2750mAh-val küldi, holott más weboldal 2300mAh-val küldi a készüléket fizikailag azonos aksi mérettel. Ennyit erről...
Jó tudni. Sajnos a kínai megrendeléseknek szinte mindig van valamennyi kockázata.
Viszont akkor mely gyártók a megbízhatóbbak?
A Xiaomi (talán), Huawei, ZTE (?), Lenovo... -
Dominó85
addikt
válasz
Vismajor17 #69166 üzenetére
Lenovo S860 vagy S660?
(1GB ramosak)
Huawei Honour 3C (2GB rammal)
Jiayu G4S (8mag, 2GB ram)hirtelen ennyi. Utóbbit vadászni kell az Aliexpressen és áfa nélkül 55k.
Azért a Thl sokszor variált anno az aksi méretekkel (hamis matricázás pl). Most is Minideal 2750mAh-val küldi, holott más weboldal 2300mAh-val küldi a készüléket fizikailag azonos aksi mérettel. Ennyit erről...
-
-
clava01
csendes tag
feltennék még egy újabb kérdést hasnolóan mint előttem szóló
Inew V3
Inew I300
vagy doogee 2014
az Inew I3000 támogatom az többihez képest "nagy" aksi miatt minidealon elivleg a 16 GB os 150 dolcsi.
-
kmarci25
veterán
válasz
Mobildeck #68993 üzenetére
Minideal, iNew v3. Rendelés pénteken, következő szerdán átadták a DHL-nek, pénteken Magyarországon volt, kedden hozta a futár. Ez ha jól számolom 12 naptári nap, 8 munkanap. Azt hozzáteszem, hogy a rendelést követő hétfőn, kedden és szerdán minden reggel azzal kezdtem, hogy chaten írtam a minideal-nek, hogy adják fel a csomagom. Minden nap megígérték, hogy aznap feladják, ez szerdára sikerült is...
-
-
kispredátor
csendes tag
Sziasztok!
Lehet egy kicsit off, de nem találtam sehol a fórumban, kérdés: milyen programot/appot használtok a csomag követésére? singposttal küldik, minidealtől rendelve. Kipróbáltam vagy 2-őt de nem találtak semmit pedig a honla jelzi hogy despatch to overeas...Köszi!
-
chinaminman
tag
Minideal rendelés:
Utolsó állapot: célországba megérkezett, ma meg csöngetett a postás -
tabela
tag
válasz
ctibor #65979 üzenetére
Ma volt egy kis időm kipróbálni a minideal-től kapott "gyári" multilang romot a G5-ön. Tényleg van benne magyar nyelv, de a belső sd kártya sajnos teljesen hozzáférhetetlenné vált, sem a telefonon, sem USB-n keresztül PC-ről, de még recovery alatt sem tudtam mount-olni. Ezért elég hamar restore-oltam a MIUI-t.
A jBart-al magyarított 4.4.4-es MIUI itt elérhető. -
margithid
veterán
A minideales rendelés vámolással együtt kb milyen gyorsan érkezik meg?
-
Zeki
nagyúr
THL, ZOPO, LENOVO.
Nézelődj!Kínai webshopok:
minideal, minitake, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen, comebuy, magicbazaar, aliexpressvéletlenszerű a sorrend!
-
kobipeti
aktív tag
DOOGEE DG 350 megérkezett a minideal-től DHL-el 6 nap alatt :-), amennyiben ez tényleg az UMI X1 Pro, akkor valóban össze van rakva rendesen, na meg gyors, és tényleg gond van a fényképező szoftverrel, viszont rengeteg benne a beállítás így lehet rajta valamit hozni, de a jótól messze van.
Ha lesz még időm finomítok rajta, hátha rájövök a tökéletes kombinációra
Most nézve, ez nem is annyira rossz, vagy de?
Bodz: ha ez tényleg ua mint UMI X1 Pro, akkor nincs led
-
Tetran
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon leszeretném már cserélni THL W8 telefonomat egy nagyobbra.
Minideal oldaon elérhető az Umi x3, de még nem nagyon láttam róla végleges tesztet. Tudtok róla valamit amiért bátran ajánlanátok?Esetleg valami alternatíva 300 dollárig+áfával?
Fontos a minimum
5,5" képernyő
nagy akksi (~3000)
8 mag
fullHD -
Akartam korábban mondani, hogy a minideal-nél (is) megjelent a WCDMA-s F1
-
Chaser
legenda
Minidealhez van most valami általános kupon kód? P780-at szeretnék venni.
-
TedThomas
aktív tag
Sziasztok!
Ha jól vettem ki a visszaolvasásból a minideal.net az egyik legjobb leginkább vállalható oldal.
Innen néztem egy pár telefont 200$ körül. Egyszerűen lehetetlenség dönteni ezért kérném a segítségeteket:HUAWEI Honor 3C - csak ez van 2GB rammal, 2300mAh aksi. (antutu 4.9 mega pixeles kamerát ír de a leírásban más van ??)
ThL W200S - Olvastam, hogy jónak mondjátok a Thl-t néztem egy olyat is.
JIAYU G4 - JIAYU-ra is mondtátok, hogy jó. 3000mah aksi tetszik benne
Xiaomi Hongmi - Esetleg érdemes Xiaomi-t venni? Elég komolyan veszik a telefongyártást és a minőséget ha jól néztem.
Illetve van egy kakukk tojás is ha esetleg nagyon hirtelen kéne itthon-ról dual sim-es
WAYTEQ TALK 5H - Bár a kamerára mindenki panaszkodik. Nem tudom, hogy az előzőleg felsoroltakba mennyire kell reménykedni kamera szintjén.
Előre is köszönök szépen minden segítséget.
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #67534 üzenetére
Én is a fókáéknál vásároltam meg először a W910-et. De miután nem küldték el hetekig, visszakértem a pénzemet.
Nálam a Pandawill és a Focalprice feketelistás. Az aHappyDeal rendben volt (bár drágább a végösszeg, mint amit az oldalon kiírnak rendelés előtt), a Minideal totál rendben volt. A Geekbuying a legutóbbi rendelésig a kedvencem volt, de most éppen genyóskodnak velem...
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Huawei honor 3c-t használ valaki? Mik a tapasztalatok?
Egész jó áron van most minidealen, vámmal áfával együtt is 60k alatt lenne, és ezért ez elég jó ár szerintem. -
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
Én is kinéztem a THL T200c telefont. Nagyon jókat írnak róla. Szerintetek?
Kérdés az is, hogy Minideal, Dealsprime, Aliexpress, Chinavasion....stb?
Úgy látom, felesleges túl sokat költeni műszaki cikkre, főleg telefonra, mert fél év múlva jön az olcsóbb, szebb, jobb, tökmindegy. Kb. 2 évente cserélgetjük, ez van.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
bladesks007 #66902 üzenetére
A minideal ajánlott oldal, nincs bennük semmi gyanús
-
bladesks007
tag
Eddig egy THL W200s volt a kiszemelt darab, de egyre inkább tartok tőle, hogy az 1 GB RAM egy idő után kevés lenne...
- Most találtam egy THL T11 típust, mely ugyan szintén 8 magos procival van felszerelve, de annak kicsit lebutított változatával (MTK6592W, azaz 1,7 Ghz helyett 1,5 Ghz). Véleményetek szerint ez a különbség egyáltalán észrevehető lenne használat közben?
- A másik opció a ZOPO ZP980+, melyet elvileg már 2 GB RAM-mal is lehet rendelni, minideal tanúsága szerint "RAM: 2GB (since 28nd March)", melyet az imént chatan egy ügyfélszolgálatos is megerősített, persze, nem tudom, mennyire lehet hinni nekik... van ilyen irányú tapasztalatotok? (Egyébként a zopomobileshop.com oldalon is van 2 GB-s verzió: [link], de ez opcionális és 10usd különség van a kettő között, ezért gyanús kissé a minideal).
Előre is köszi a pro/kontrákat
-
Iped
csendes tag
Sziasztok, segítséget kérek a hozzáértőktől! A cappa féle leírás ([link]) alapján akarok a ZTE V818-amról lementeni mindent, ám nem tudom a telót elindítani sem factory sem recovery módban. Minideal-es a teló, zsír új. Ha nem muszáj nem tennék fel cwm-et, ezért akarom mtkdroiddal lementeni.
Kikapcsolása után (zizegés is megvan), ha bekapcsolom, nagy ZTE felirat, majd folyamatosan pörgő-forgó csupaszín téglalapáradattal bootol be (látványos).
Alapproblémám: nem tudok belépni a factory módba/recoverybe. Semmilyen módon, sehogy (semennyi ideig) nyomva vagy felengedve bármilyen gombot sem lehet belépni semmilyen recoverybe vagy factoryba.Működhet egyáltalán a cwm nélküli teljes rom backup? Mi a teendő?
-
Sanyesz.
őstag
Annyi bizonyosnak tűnik, hogy a T100s-t március 13-tól kezdődően a 2750mAh-s akkuval szállítják. Ezt többek között a MiniDeal is jelezte. Ha innen közelítjük, akkor az akkuméret már nem különbözik.
Ha T11 ennyiért (kb. 210-215$) fullHD lenne, akkor kifejezetten jó vétel volna. No, de akkor ki venné a T100s-t? -
axlfsi
veterán
Értem. Hét köszi a felhomályosítást, akkor ezekszerint a minideal is egy nagy kaki, ha ennyire lehet számítani az ott leírtakra, paraméterekre
A linken, amit írtam, az szerepel, hogy: Resolution 1920 x 1080 pixelsKözben látom is, hogy a gyártó honlapján írják feketén-fehéren, többek közt ezt is.
-
ctibor
senior tag
válasz
tabela #65963 üzenetére
"Nos, én éppen G5-öt vettem a Minideal-nél.
Magyarral ígérték, persze nem azzal jött. Rájuk írtam, és ma reggel kaptam tőlük egy linket, ahonnan letölthettem a multilang ROM-ot (ez a neve G5-20131022-111613-Lang_lite)
Egyelőre nem próbáltam ki, mert örülök, hogy sikerült belaknom a magyarított MIUI-t. ..."Köszönöm, ez fontos infó, hogy van rá magyar ROM. Ha úgy döntesz, hogy kipróbálod rajta, kérlek, értesíts a működési tapasztalatokról (és arról, hogy tényeg van-e magyar nyelv benne), akár privátban is.
A hozzászólásod második részét viszont nem pontosan értem: van egy MIUI ROM a G5-höz, amit te magyarítottál és felraktál a telóra? Vagy hogy van ez?
-
tabela
tag
válasz
ctibor #65901 üzenetére
Nos, én éppen G5-öt vettem a Minideal-nél.
Magyarral ígérték, persze nem azzal jött. Rájuk írtam, és ma reggel kaptam tőlük egy linket, ahonnan letölthettem a multilang ROM-ot (ez a neve G5-20131022-111613-Lang_lite)
Egyelőre nem próbáltam ki, mert örülök, hogy sikerült belaknom a magyarított MIUI-t. Viszont ha érdekel valakit, szívesen megosztom: [link] (kb. 10 perc amíg felmászik a DropBox-ra)
Ezúton is köszönet cappa72-nek a G5 CWM recovery-ért! -
Sanyesz.
őstag
válasz
hungobungo #65812 üzenetére
Nem baj, semmi gond, már intéztem a rendelést, talán tényleg elindul a csomag. Csak vesztettem jó egy hetet a hitegetés miatt. A MiniDeal szerint a március 13. utáni modellekbe már 2750mAh-s akkut raknak a 2300 helyett. Kíváncsi vagyok.
RootRulez: Nézz körül a HardverAprón
-
Indy1
tag
-
overland
aktív tag
ZTE v818 helyett mit vennétek? minideal-en 80$ érdemes valamire rátenni 10-20$-t?
zp700 hol a legolcsóbb most?
köszi
-
Brimstone
csendes tag
Hali!
A bevált boltok (Pandawill, Antelife, Etotalk, Minideal) között lehet sorrendet felállítani? Legfőképp a Minideal és az Etotalk lenne érdekes. Lehet, hogy kihasználnám a Lenovo S650 akciót, most mindkét oldalon 139 dollár.
-
overland
aktív tag
Ha Panda-n minideal-en fizetünk paypal-el, lehet megadni más szállítási címet?
-
tolvaj!
őstag
válasz
Bferibörs #65072 üzenetére
Én csak írtam, hogy itthoni saját készletből dolgozó cég... ami nekem van mindkettő kínai (minideales) nekem nincs is ezzel bajom, viszont ha már így is úgy is "tréfás" a dolog, akkor miért várjak 3 hetet és miért legyen benne pénzem? Meg amúgy is azért írtam, mert olyanért húzta le amiről nem is volt fogalma. CB legalább indokkal fikázta, még ha az sem volt a legjobb, de legalább valós volt
-
blueye
veterán
válasz
LGyuri #64894 üzenetére
Láttam írtál az XDAra is.
Tényleg nagyon jó telefon a THL W200S, nálam is az S3-at váltotta. max. 200 USD környékén (ez minideal ár, de láttam már 185ért is, nem tudom készleten volt-e) ajánlom mindenkinek.Szvsz a gyári ROM is teljesen jó, így annyira nem várok másikat....
Amúgy akit érdekel: a W200 topicot folytatjuk a W200S-sel
-
szili.tamas1
senior tag
Majdnem minden ilyen cuccomat az aliexpressen vettem, ezt is. Az asszony a390ese jott a minidealrol mert kellett a dhl hogy karacsonyra ideerjen. 154 dodo volt az A850, Sinda electronics az elado, mar tobb telefont is rendelten tole, ez volt innen az elso amit megfogtak.
En csak szuroprobaszeruen nezegettem az arlistat, amit megneztem az egyenileg afasan olcsobbra jott ki csigapostaval a "bejaratott eladoktol" mint hungo-tol, persze ez nem jelenti azt hogy nincs olyan ami olcsobb. -
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #64596 üzenetére
Szerinted miért tettem ide?
Ha rosszul írák a hirdetést akkor valóban off, de a minideal általában nem szokott hülyeségeket írni a leírásba.
-
btamas92
csendes tag
sziasztok
tegnap rendeltem a minidealtől 1 iNew V3-at.
gondolom hétvégén nem adják fel igaz?
Esetleg vkinek van hozzá szilikon tokja? -
btamas92
csendes tag
Sziasztok
Ezeket a kupon kódokat, honnan lehet szerezni? vagy hogy működik ez?
iNew V3-ashoz tud vki minideales kupon kódot? -
Bagira01
veterán
válasz
Maximum1 #64249 üzenetére
Nekem is volt a készülékhez szerencsém, szintén az antelife-tól. Semmi gond nem volt vele. Tény, hogy összeszerelésbe nem egy csúcs, de a minideal-től is ugyan olyan "minőségű" jött. Elég sok telót vettem már tőlük, garanciáztattam is, nem volt különösebben rossz tapasztalatom velük. Ellenben minideal-től állandóan pixelhibás készüléket kaptam.....
-
kymco
veterán
Most nézegettem a méreteit a thl t200c-nek (6" NFC, OTG, GG)...
A különböző webshop-ok különböző, nagyon eltérő méretekkel hozzák le a telefont:
minideal és társai: 180*109*68 mm (elég röhejes méret)
tinydeal és társai: 163*83*9 mm
Gondolom az alsó a helyes, mert a másik egy falazótégla méret lenne minden tekintetben több, mint 8" átlóval... -
diegho
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest