Hirdetés
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Yettel topik
- Apple Watch
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Mobil flották
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daved14
tag
válasz
sandlerf #71035 üzenetére
Öcsém épp az előbb sikeresen leejtette a doogee dg350 ét kb fél méterről felső saroknál ért le mégis középen keresztbe repedt el az érintője... Felső fele még érez de alul halott de az a gond ahogy kerestem sehol se találtam érintőt se külön se kijelzővel együtt szerintetek attól még ha nincs az oldalon érdemes rákérdezni pl minideal-on ahol vettem hogy nem e tudnak szerezni!? Vagy akár visszaküldeni igy hátha Gariba megcsinàlják?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest