- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispredátor
csendes tag
Sziasztok!
Lehet egy kicsit off, de nem találtam sehol a fórumban, kérdés: milyen programot/appot használtok a csomag követésére? singposttal küldik, minidealtől rendelve. Kipróbáltam vagy 2-őt de nem találtak semmit pedig a honla jelzi hogy despatch to overeas...Köszi!
-
kispredátor
csendes tag
ZTE V987 van már valakinek?
-
kispredátor
csendes tag
válasz
fujifilm1 #30384 üzenetére
Mondjuk nem a turbó változat érdekelt volna, hanem a ...sima... 2gb RAM / 32 gb ROM -os változat. Csak azt nem értem miért hazudtak, ha úgyis viszautasitották a paypal fizetést. Vagy lehet ha WU, vagy más fizetési lehetőséget választottam volna most futhatnék a pénz után (is) ?
-
kispredátor
csendes tag
Sziasztok!
Van a fórumtásak közül valakinek UMI X2-je?
Egy hónapja kérdezősködöm a tmallbox Justin nevű falon túli kollégától hogy mikor lesz, kb 3 hete megjelent hogy május 25-ike után tudnak postázni, 26-án beszélek vele skájpin, persze azt mondja hogy IGEN, VAN még aznap tudja postázni... Rendelem, fizetek, várom a küldemény számát, majd 3 nap után, tegnap, kapok egy szívhez szóló levelet a péjpáltól hogy visszautasitottták a fizetésem. Azóta nem reagálnak semmire. Vigasztaló, hogy a pénzem megmaradt, de azért sajnálom hogy nem lesz umi x2-m...
Járt már valaki igy? -
kispredátor
csendes tag
Sziasztok!
volt már valakinek UMI tipusú telefonja? arra lennék kíváncsi hogy milyen a minősége a ZTE V970-eshez képest (most egy ilyet nyúzok, és elégedett vagyok vele). Érdekelne egy UMI X2-es, de még nem volt semmilyen UMI a kezembe ezért nem tudom hova lőjem be mint minőség....
Ha van valakinek ilyen márkájú telója, pls 2 szóban irja le mi a véleménye.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest