- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
csubuka #75772 üzenetére
Kamerában egyetértek!
De azt kell mondjam, hogy rengeteg "nagy tapasztalatú" emberben csalódtam itt a fórumon, mert gyakorlatilag mindenki Istenítette az N2-t, pedig a kamerán kívül egy rakás sz@r! Vettem egyet az asszonynak, de hál'Istennek nagy lett a kezébe a telefon ezért el kellett adni. Magam részéről egy hatalmas csalódás volt az N2. Nem a 110 USD akciós árat, de még 70-et sem ér valójában!.....szerintem.
Ez a telefon tipikus példája annak, hogy NEM ELÉG ha egy ismert, erős hardvert építünk egy viszonylag strapabíró házba, de nem ártana szoftveres oldalról is ugyanazt produkálni mint amit az "anya"készülék (SGS3) tudott. A Samsung mérnökei megoldották a problémát, de úgy látszik Bruce Lee kevés volt ehhez! -
tlala
addikt
válasz
csubuka #75770 üzenetére
Köszi!
Véletlenül keveredtem ide, nincs is szükségem két sim-re, csak ezt a topicot találtam élőnek a kínai telókkal kapcsolatos témában.
Well... igen. Az élet csupa kompromisszum. Bár nekem a melegedés és az ócska szoftver azért kizáró okok...
Az a szép, hogy mindenkinek más a "szűrőrendszere".
Azt viszont elhatároztam, hogy teszek egy bátor kirándulást a kínai telók világába. Azért rendeltem egy 8 magos Coolpad-et, mert a gyorstesztje szerint:
- nem akadozik,
- elfogadhatónak tűnik a kamerája (érdemes a macska képbe belenagyítani!!),
- 50e alatt van a csoportos rendelésben, ami nekem a határ.Aztán majd meglátjuk!
Amúgy nehéz eladni ezeket a kínai telókat?
Pl. ha mégsem jön be, akkor ez a Coolpad eladható 50e-ért (8mag, 2GB RAM, Sony 13MP kamera)? -
-
aytukabozs
addikt
válasz
csubuka #74687 üzenetére
vegyél egy 50 dolcsis kínai kétmagost meg pár színes ledet és sufnituningra fel
csajokkal nehéz telefont venni, tudomén...
(#74689) bodrik11
Van egy ilyen saját kuckója Cappának
Nem mintha zavarnál, csak úgy mondom
-
aytukabozs
addikt
válasz
csubuka #74668 üzenetére
Igen közben rávezettek, ahogy nézem értesít is, meg testreszabható mit milyen színnel jelezzen, de ilyet kínaiban még nem láttam (ami fura mert csicsázásban jók a kínaiak
)
Beszéld le róla ügyesen a barátosnét.....
-
voci
tag
válasz
csubuka #73952 üzenetére
Nem. A MAC-ben van 00, mert így kezdődik: 00-08-22. Viszont körülötte (linkeltem a képet) mindenhol 00 van.
Viszont amit le kell tölteni innen abban más is szerepel a WIFI fájlban. Én csak annyit módosítottam rajta, hogy a 04-09 pozícióba beírtam a saját MAC-et (ami 00-08-22-vel kezdődik). És így OK minden. Eltűnt az NVRAM WARNING-os hálózat, és működik minden rendesen. -
interstate76
addikt
válasz
csubuka #73784 üzenetére
Vannak webshopok, ahol szinte mindig kamu az áthúzott, ún. eredeti ár, ilyen pl. a Geekbuying (amúgy bírom őket). Amikre most a születésnapjuk környékén az Antelife-on, ill. az 1949deal.com-on azt írták, hogy 50%-os engedmény, azok a saját áraikhoz képest tényleg 50%-kal olcsóbban kerültek eladásra, csak pl. az Inew I3000 már hetek óta akciós volt a Pandán, ahogy tegnap fateless írta, ezért ahhoz képest "csak" 20 usd volt az engedmény. Azt gondolom, ez belefér, hisz nem azt vállalták, hogy az elérhető legolcsóbb ár feléért adják.
-
interstate76
addikt
válasz
csubuka #73780 üzenetére
Én azt gondolom, hogy szülinapokon az 50%-os akció simán beleférhet nekik. Ha abból indulok ki, hogy a belpiaci ár mennyivel alacsonyabb, és még azon is van profit, akkor 50%-os áron durva bukás nélkül tudnak értékesíteni.
A mai 1949.com-os akció nyilván nagyon durva volt, de összesen 10 telefont szórtak ki gyakorlatilag ingyen, és annyian nézték/néztük reggel az oldalukat, hogy bedőlni látszott, szóval ez sem volt ablakon kidobott pénz a részükről. Az megint más kérdés, hogy én jobban örültem volna 30 db 50%-os áron adott Iocean X7 HD-nek, amiből 1-et én csípek el
, de azt hiszem, ez a webshopot nem különösebben érdekli.
-
kobipeti
aktív tag
válasz
csubuka #73767 üzenetére
Szerintem (meg bolt szerint is) a vakítás a cél, nem a deficit bekönyvelése. Van egy összeg ilyen figyelemfelhívásra és elköltik. Ez egy sorsolás, szerintem nincs ezzel baj, jól bevésődött a fejünkbe a bolt neve, cél el van érve. Erre a mutatványra a boltnak egy 3 ast adok, mert nem eredeti az ötlet
!
-
interstate76
addikt
válasz
csubuka #73287 üzenetére
Én 12:01-kor kezdtem és nagyon sokáig tartott, mire végre rendelni tudtam. Mondjuk közben itt kellett hagynom a gépet egy időre (a fene egye meg!), de anélkül is legalább fél óra lett volna, mire olyan telóra kattintok, amiből még van, és eljutok a fizetésig is, ugyanis hihetetlen módon belassult az oldaluk. Nálam amúgy is tetü az antelife.com (laptopról, mini pc-ről és telóról is, mindenféle böngészővel próbálgatva), de akciós időszakokban szinte kezelhetetlen. A Zopo ZP980-ért mindenesetre még sokáig fájni fog a szívem, még nagyon-nagyon sokáig nem lesz 2 GB ramos teló 90 usd alatt...
-
Upo
addikt
válasz
csubuka #72623 üzenetére
Sok helyen úgy hirdetik hogy X1 X1S érintő. 2 féle van belőle, egy rövid széles szalagkábeles, na az enyém nem ilyen, és egy keskeny L alakú kábeles amin chip van, na ilyen az enyém. Jó az X1 is ha ez a kábele.
-
Víz Elek
senior tag
válasz
csubuka #72333 üzenetére
Mobileuncle tools (play áruházból letölthető, egyes menüpontjaihoz root szükséges, ehhez, hogy megnézzük milyen mobilnet sávszélességeket tud a készülék pont nem kell)..
Na szóval, megnyitod a programot --> Engineer Mode --> Engineer Mode (MTK --> Band Mode --> majd kiválasztod a sim foglalatot (Sim1, Sim2).
Ennyi az egész.
-
gipsztigris
addikt
válasz
csubuka #72279 üzenetére
Igen, ezt szokták játszani, hogy nincs készleten.
Indiant barátommal tavaly nyáron mi is birkóztunk a kínaival amikor 50%-os akcióban megvettük a ThL W8-at 120 USD-ért.De kivártuk és elküldték.
Persze, nyilván senki sem szeret beszerzési ár alatt értékesíteni, de nem kell félteni a kereskedőket, qrvára nem fogja a földhöz verni, ha 10 vagy 20 darabot elad ár alatt.(#72287) interstate76
Én a fizetés előtt közvetlenül gondoltam meg magam. Meg tudtam volna venni, csak azért nem vettem meg, mert az asszony hisztizne otthon.
-
aytukabozs
addikt
-
Cyborg
őstag
-
-
-
blueye
veterán
-
-
kobipeti
aktív tag
válasz
csubuka #70649 üzenetére
Nekem van, de azt nem tudom megnézni hogy gorilla glass vagy sem, de egyenlőre bugmentes jól összerakott, kellően gyors telefon, áron felüli minőség érzettel. Én 110 Dollárért vettem a minideal-től. Egyedül a kamera nem készít jó képeket, de kevés a kínai jó kamerás mobil, korábban linkeltem be ide képet.
-
csubuka
addikt
válasz
csubuka #69465 üzenetére
Sziasztok!
Utánaolvasgattam angolul a guglin, de rendes lépésenként leírt megoldással nem találkoztam, illetve olyannal, ami ezt a tünetet mutatná (volt olyan, hogy a wifi mac változik folyamatosan meg eltűnik de itt ilyen nincsen, ILLETVE MÁS telók problémájára is volt megoldás, de azt nem szeretném kikísírletezni...). Ez kozmetikai probléma, semmi egyéb, minden más rendben van a telóval, de zavaró (ijesztő az nvram emlegetése...). Valaki nem tudja, hogy melyik fájlt kell hexa editorral megokosítani, vagy fájlokat?
Köszi
-
válasz
csubuka #69465 üzenetére
A romot tetted fel cwm-ből?
Akkor egy imei ellenőrzést is csinálj, nehogy más legyen mint ami a telefon sajátja.
Jobb esetben csak a /data/nvram könyvtárban lévő adatok nem jók.erről egy factory resettel meggyőződhetsz.
Rosszabb esetben a secro vagyvagy/és protect_s, legrosszabb esetben (bár ez cwm-mes "telepités esetén nem szokott lenni) az nvram.bin szakasz.
Ha a saját mentésedet visszateszed cwm-ből akkor minden megjavul? -
junkpod
veterán
-
válasz
csubuka #69327 üzenetére
Igaz, várható volt amit leírtál, de jó olvasni azt, hogy szkóppal megnézted, és íly módon van már mire hivatkozni.egyszerűen kukába dobással orvosolható a fennálló probléma
Ez tetszett
Egy elkót rádobni a végére? (+ egy 100nF-et is, csak hogy a nagyfrekisek is örüljenek) -
törölt tag
válasz
csubuka #69327 üzenetére
Nem annyira csodálkozom ezen,mivel a kinai töltőkben csak a graetz van benne az esetek 99%-ban és más semmi(meg persze a tekercs
).Azok a töltők még hírből sem ismernek semmilyen fesz-stabilizálást ,sem minőségibb alkatrészeket,sem semmit,ami a használható kategóriába sorolná őket..
Bocsi,hogy belepofáztam egy kis off-ot
-
Crytek
nagyúr
válasz
csubuka #69266 üzenetére
Miért vennének figyelembe bármit is?
Joga van bármit feltételezni a vásárlónak. És itt a játékoktól cd kulcsoktól kezdve mindenki csak a bőrt akarja lehúzni a másikról így egy esetleg átcsúszott a vámon dolgot is elhallgatnak ami értékesebb telefonnál alsó hangon min 10k akkor már alapból ennyit keres rajta.
Szóval a vásárló mindig a legolcsóbban beszerzési áron akar hozzájutni a kiszemelt áldozatához.Az hogy te már megrendelted és el akarod adni az a te gondod örülj hogy megveszi valaki
A vevők nem igen szeretik ha átvágják/lehúzzák őket. -
Sanyesz.
őstag
válasz
csubuka #69256 üzenetére
Nem lehet más agyával gondolkodni. Most amúgy is nagyon hullámzó a piac - máshol is.
Azt én is látom, hogy itt "rendkívül felvilágosult" (vagy magukat annak gondoló) emberek vannak.
Umi X1 Pro, első érdeklődő: "Kínában 115$, kb. ennyiért érdekelne". OK, akkor rendeld meg ott. -
Sanyesz.
őstag
válasz
csubuka #69119 üzenetére
Emlékeim szerint ez a topik eddig (zömmel) a "dual SIM"-es telefonokról szólt, ahogy ezt a címe is mutatja. Ha lehetne kérni, az egy SIM-esekről ne itt csevegjetek.
Van olyan topik is, hogy "Melyik okostelefont vegyem?"
Az Antelife spanyol "boltja" ide nem szállít.
-
interstate76
addikt
válasz
csubuka #68526 üzenetére
Thx!
(#68527) Duliee Azt hiszem, az ebben a cikkben említett fw-frissítés orvosolta ezt a problémát is, de nem vagyok benne biztos, hogy ugyanarról a problémáról beszélünk.
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
csubuka #67217 üzenetére
Ha nem volna paypal védelem hamar elveszne az a bizalom!
Nekem is írták küldjem vissza küldenek újat. Mondtam ilyen szemet nekem ne küldjenek,nekem a pénzem kell.Semmi garancia nincs rá,hogy normálisat küldenek (ha ennyi selejtet kiszórtak van ott még ahonnan ezek jöttek) Aztán ha az is rossz megint küldhetem vissza és nekem nem free shipping van hanem kőkemény 3-4 K!
Meg is írtam nekik a visszaküldéssel oké lesz minden ,de a pénzem kérem vissza ,és nézzek el nekem de dispute-al karöltve megy a csomag ,mert mire kiért kifutok a 45-napból. Ha megkapták és megkapom a pénzt tisztelettel zárom le az ügyet a paypalnál.Duliee: Amíg ilyen kínai csalók léteznek sosem fog semmi helyreállni
-
-
426os
őstag
válasz
csubuka #67096 üzenetére
Az, hogy mi van a töltőre írva azt jelenti, hogy maximum mennyi áramot tud leadni. Az, ami a telefonra van írva, meg azt, hogy mennyit szeretne kapni. Az a jó, ha a töltő többet tud leadni. Nyilván ha a telefon csak 0,8-at tud felvenni, akkor a töltő is annyit fog leadni. Olyan ez, mintha lenne egy 300Le-s autód, ami max 300-al tud menni, de az úton csak 100-al tudsz. Az autó ha kell tud többet is, csak épp nincs kihasználva. De amúgy pont volt ez téma, olvass vissza jó pár hozzászólást.
szerk: közben jól megelőztek. -
kymco
veterán
válasz
csubuka #67096 üzenetére
Az 1000 mAh helyett a töltő szvsz 1000 mA-es. És a telefon hátuljára is is 5V 0,8A van írva. Az akkumulátor jellemzője a mAh, jelezve a benne tárolható energia nagyságát.
És azért adnak nagyobbat, mert így volt olcsóbb nekik valamiért. A telefon úgy is leszabályozza a töltőáramot... -
raulicio
senior tag
válasz
csubuka #66950 üzenetére
Kb fél évig használtam umi x1s-t.
A gps-t nem tudtam rávenni, hogy net nélkül működjön, de ez lehet, hogy megoldható csak engem nem érdekelt annyira mivel net mellett viszonylag normálisan működött.
A kapacitív gombok nem mindig érzékeltek.
A fényképező teljesen átlagos kínai minőség. Nyilván nem túl jó, de az akkoriban megjelent, hasonló árú kínai telóktól egyáltalán nem rosszabb.Amúgy minden mással elégedett voltam. Kijelzővel, sebességgel, akkuidővel kifejezetten.
Azért cseréltem le, mert kb 1,7m magasról leejtettem kőpadlóra és mivel a sarkára esett, betört a Gorilla glass. Nem volt kedvem cserealkatrészt keresgélni, meg szervizt aki kicseréli nekem, szóval inkább vettem egy új telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Quadro FX 570 eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest