Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
Crytek
üzenetére
Kinai telot meg sosem adtam el itt kb a regi laptopjaimat es magyar teloimat, asztali gepeimet ertekesitettem csak, am ott szerintem inkabb forditva ment a lehuzas pofatlan alkudozas stb... Bocsi de most csak ennyi van nalam, oke annyiert meg nem elado... Szerintem ha valakitol egy tesztelt gepet veszel at azonnal amikor szeretned az felaras szolgaltatas amugy. Lehuzas a vateras helyetted berendeli 3-4 het alatt felarral esetleg meg afat is fizethetsz kategoria, amibol van boven. Kinabol rendelve johet selejt vagy egy zsak kavics is... Ha itthon veszed akkor latod a termeket es ezt milyen alapon lehetne elvarni mastol hogy ingyen vallalja a rizikot Neked a ket szep szemedert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest