- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
gipsztigris #75775 üzenetére
Egy szóval sem istenítettem
Írtam, hogy "vérestorkú" szerkezet, rengeteg sebből vérzik, igazad van. Ámde akinek a kamera köré épített telefon kell olcsón, az nem talál ennél olcsóbban "kamerafont"... Meg én megreklamáltam az anténél, alapból 10 dodó kedvezménnyel vettem, lejött belőle még ennyi, így már 80 körül van... a magam kütyüje, amivel lehet random fotózgatni elfogadhatóan és végképp nem kell aggódni érte. Ó és elérhető vagyok közben telón
Az a funkciója működik még... persze akad akinek megsült, mert túl sokat túráztatta 1.4 Ghz-en és olyankor az akksi is felkúszik 40 fok fölé lazán, a többi bélésről nem is beszélve...
Óvatosan kell kezelni. Ha 1 gigán járatod akkor nem megy 40 fölé az akksi sem. Valóban eddig a legtávolabbi telefon az out-of-the-box használatú kategóriától számra. "Kalandos" na...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- BestBuy ruhás topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Vigneau interaktív lokálblogja
- E-roller topik
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest