- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz
Dhampir #71424 üzenetére
3 napot? Na persze, ha nem használod.
Kijelző idő mennyi is 4-5 óra? Hirtelen fellapozott topikból loptam az infót. (Bár látom sokaknak az a 45 inkább csak 3-4) A Zopo 6 óra. Ja kérem.
Nekem az éjszakai videóval se volt bajom, mint a 4Gb memóval se. Azért van a microSD, hogy bővítsük. Én a belső tárhelyet szépen be is áldoztam a progiknak. Totál felesleges.
A szenzort így már értem. Bár nekem nem szempont egy barométer. -
Varoz
addikt
válasz
Dhampir #71419 üzenetére
Szenzorok tökéletesek. Kamera lehet nincs olyan, mint a Samu ezt aláírom, de kínaiak közül nem hiszem, hogy túl sok tökéletes kamera lenne és ez is simán használható. Aki fotózni akar igazán, az nem telón fog.
Akksi? 14 óra 32 perc, amiből 6 óra a kijelző idő, az rossz szerinted?
ROM? Ezt nem értem, mi a baj a ROM-al? -
Varoz
addikt
Addig rakosgattam a config fájlt, hogy most jónak tűnik. Egy Zopo-s kollega besegített kicsit.
-
Varoz
addikt
A témaindítóban vázolt megoldásnál amikor nyomkodni kell a full-t meg a cold-ot. Ott mi van, ha azt írja a statusnál, hogy "unavailable"?
-
Varoz
addikt
Üdv. Urak!
Zopo ZP700, GPS semmit sem ér. Lát műhódat, de vagy félre pozícionál vagy nem is használja őket. Mit lehet ezzel kezdeni? A témaindítóban lévő leírás nem jött be. Egyéb ötlet?
Másik, Gravity Box leáll kernelkeretre hivatkozva. Custom ROM Ghost45 V4. A V1-esen megy a GB, de ott hiányzik pár cucc, ami van a V4-ben.
Mit lehet tenni?Jelenleg is 18 darab műhódat lát(lakásban) az égen, de használat 0.
Erkélyen ugyanez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest