- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
raulicio #67008 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Nekem is ilyen tapasztalataim vannak eddig, az egyedüli spéci problémám a kijelző extra bevilágítása és az alja ragasztású durván felpúposodó digitizer. (Ha kompenzálnak cserébe akkor teljesen elégedett leszek és megpróbálom majd helyrepofozni a digitizert)
A gps-el nagyon türelmesnek kell lenni, hogy önmagában fixáljon (iszonyat lassú) és szerencse kérdése, valamit az antenna dizájnál erősen elszartak, de nem fontos ez nekem, plusz segítséggel működne "tök jól" és pontosan gondolom, ha épp kellene a funkció (van korlátlan céges mobilnetem, de a mobilt a saját kátyámmal használom most éppen - ám vész esetén megoldható lenne a gps használata is akkor leírásod alapján
) Köztudott hogy a gps antennát elbaltázzák a kínaiak valamiért...
Nagyon szép az IPS kijelző és az üveg előlap is amúgy, plusz baromi gyors a kütyü és tényleg bírja az akksi rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest