- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
Crytek #69267 üzenetére
Kinai telot meg sosem adtam el itt kb a regi laptopjaimat es magyar teloimat, asztali gepeimet ertekesitettem csak, am ott szerintem inkabb forditva ment a lehuzas pofatlan alkudozas stb... Bocsi de most csak ennyi van nalam, oke annyiert meg nem elado... Szerintem ha valakitol egy tesztelt gepet veszel at azonnal amikor szeretned az felaras szolgaltatas amugy. Lehuzas a vateras helyetted berendeli 3-4 het alatt felarral esetleg meg afat is fizethetsz kategoria, amibol van boven. Kinabol rendelve johet selejt vagy egy zsak kavics is... Ha itthon veszed akkor latod a termeket es ezt milyen alapon lehetne elvarni mastol hogy ingyen vallalja a rizikot Neked a ket szep szemedert...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest