- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Most jól értem, hogy a Lenovo A660 ára $139.99, amiből még lejön 15$ a Discount code 16ABED kuponnal?
Vagy a MiniDeal-en fentlévő $155-ből jön le a 15? Illetve írják, hogy root-olva küldik el, akkor erre megoldható a magyar nyelv telepítése? -
amdk7
aktív tag
Minideal-tól most érkezett, fogyasszátok szeretettel.
THL W7 MTK6589
ThL W7 MTK6589 Quad Core Smart Phone Android 4.2 With 5.7 Inch HD IPS Screen WhiteOur Price: $235(14.95$ Discount code 22ABED)
THL W7 MTK6589
ThL W7 MTK6589 Quad Core Smart Phone Android 4.2 With 5.7 Inch HD IPS Screen BlackOur Price: $235(14.95$ Discount code 22ABED)
THL W8 MTK6589 Gary
ThL W8 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core Ram 1G With 5.0 Inch HD IPS ScreenOur Price: $225(20$ Discount code 12ABED)
Lenovo p770 Gray (mulit-language)
Original Lenovo P770 Gray Android4.1 MTK6577T 1.2G With 4.5"QHD IPS 1G RAM 3500mAH BatteryOur Price: $229.99(15.86$ Discount code 23ABED)
Lenovo A820 MTK6589 (mulit-language)
Russian Lenovo A820 Smart Phone Quad Core MTK6589 Android 4.1 With 4.5 Inch IPS ScreenOur Price: $184.99(15$ discount code 19ABED)
Lenovo A800 MTK6577 (mulit-language)
Russian Lenovo Lephone A800 MTK6577 4.5 Inch IPS Screen Android 4.0 1.2GHz 3G Smart PhoneOur Price: $129.85(free film+silicone case)
Lenovo A660 MTK6577 (mulit-language)
Russian Lenovo Lephone A660 MTK6577 dual SIM dual-core waterproof IP67 5MP GPS Smart PhoneOur Price: $139.99(15$ Discount code 16ABED)
-
Raqueia
tag
Na, a magasztalt Minideal is hintába tett. Kedden rendeltem Amoi N828 at miután egyeztettem velük, van raktáron, kedden vagy szerdán küldik. Tudom türelmetlen voltam, de ma reggel felkérdeztem őket, hogy mizu, még mindig csak "processing" vagyok..
Ö.. izé várjak pár napot, mert most nincs, de ahogy lesz nekem küldik elsőnek.
Na mindegy, várok pár napot, mást úgysem tudok, aztán money back..
-
gabor#
tag
http://www.touch-us.com/ -ról rendelt már valaki, nagyon úgy néz ki mint a minideal és gizchina -n ajánlotta valaki.
-
bazsy_
tag
Megjött mindkettő telefon amit rendeltem. Az egyik egy huawei Y300 a másik a ZTE v970. Mindkettő nagyon jól néz ki. A huawei-t rootolva kértem biztos ami biztos új készülék révén. Egyelőre minden ok velük. Piros pont a minidealnek kb 2 hét alatt ért ide a rendeléstől számítva , viszont a merimobiles-t nem ajánlom , mert 1 hónapig ültek a rendelésem és miután le akartam mondani hirtelen feladták , így lett 2 telefonom
Az egyik eladó lesz, ha kitaláltam melyik marad meg , majd hardverapróra flteszem ha eldőlt a dolog.
-
Nyiaz
aktív tag
Nos, megjött a P770-em 9 nap alatt a minideal-től, rootolva, magyar nyelvvel.
Egy bajom van, nem megy a 3G az 1 SIM-ről. Van valakinek ötlete? (Adatkapcs be van állítva) -
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
Minideal.net itt kell értékelni az adásvételt,ha megtörtént?
Ha igen hogy,mert lehet kiszurja a szemem de nem látom
Köszönöm -
Raqueia
tag
válasz
Terentius #21647 üzenetére
Na én berendeltem az Amoi N828-at a Minidealnél.
Előtte jól körbelövöldöztem őket kérdésekkel. Play store, gapps megoldva, rootolva jön a készülék, 4.2 droiddal, és full fekete. Singposttal rendeltem, ez tényleg free shipping, total 205 dodó lett. Ha megjön, majd beszámolok, illetve akkor valsz eladósorba kerül majd a "jó öreg" (most 2 hetes) Amoi N821.
-
GIJoe
addikt
válasz
zsoltika29 #21577 üzenetére
eddig mindig kaptam minideal kupont, most nem, A820hoz jól jönne...
-
zsoltika29
tag
Sziasztok!
A minideal megint be akciózott.
Kuponnal a Jiayu g3 179 dolcsi a Lenovo 820 190 dolcsi.
Melyik a jobb?
üdv
-
Raqueia
tag
válasz
hun_gery #21569 üzenetére
Ja. Ma diskuráltam minidealékkel, és ők is azt mondták, hogy minden meg van már oldva rajta és ha ma megrendelem már holnap postázzák is, mert van nekik raktáron. Szerintem király kis telefon. Ráadásul, mivel nem hd, "csak" qhd a kijelző, szerintem meggyőzőbb lesz a 4 magos produkció rajta mint az 5 colos hd-ken. Pont úgy mint a 6577 esetében is volt.
-
Czeffer
csendes tag
válasz
Peaceliker #21494 üzenetére
OK, köszi. De akkor az isten tudja, mikor lesz, és lehet hogy hónapokkal később kapom meg. A kérdés, hogy a minideal-en van e raktáron, és megkapom 2 hét múlva, vagy csak oda van írva, hogy van. Olvasgattam, és a minideal-ről ha van, gyorsan megjön, de kérdés van e? A 20 dolcsi az 20 dolcsi, de ha lenne vkinek kuponja hozzá, és van raktáron, akkor maradnék a minideal-nél, mert kicsit többért, de tokkal megjönne hamarabb.
-
Czeffer
csendes tag
Sziasztok. Hétfőn szeretnék minideal-ről venni egy G3-at. Van esetleg vkinek friss, aktív minideal kuponja? Ezek meddig érvényesek. KÖszi
-
Zozo33
csendes tag
Sziasztok! Csütörtökön jött meg a g2h. Mivel nekem ez az első okostelefonom, így nagyon nem tudok mit összehasonlítani, de hát na műxik rendesen és még faszán is néz ki, kell ennél több?
(na jó nagyon takony narancssárga lett a tokja, az egy kicsit rontja az összképet, de ingyen volt hozzá szóval nem panaszkodom) Szóval én tökre elégedett vagyok vele, bátran ajánlom a jiayu-t meg a minideal-t is.
Lenne egy-két kérdésem.1. Amikor áll egy-két órát a telefon és megnyitom a menüt, akkor olyan mintha kicsit megakadna az android rendszer (1 másodperc se szokott lenni, de azért csak észre veszi az ember, utána megy minden rendesen). Engem nem zavar, de ez most előjele vminek és később rosszabb lesz vagy csak ennyi marad az egész? 2. Ugye van alul egy "fizikai" gomb benne, ami mintha kicsit "kotyogna" benne. Ez megszokott h nem tök mereven van benne a gomb vagy innentől erősen vigyáznom kell arra a gombra? 3. A készüléken van egy fólia, (ami a leírásban nem volt írva, hogy lesz) Na az lehetséges h ez egy rendes ilyen "karcálló" fólia (nem tudom mi a rendes neve) vagy szokott olyan lenni h csak úgy rá raknak egy fóliát, hogy még biztosabb legyen a szállításnál a védelem? (egy-két helyen egy kicsit, de a jobb felső sarkánál eléggé fel van púposodva, nem tudom ez számít-e)
Bocs a hosszúságért kellemes olvasást!Üdv: Zozo33
-
Minideal.net
Our Price: $225 (14$ Discount Code 12ABED)
Na mindegy, ha valaki olcsón akarja ezt, akkor ott a kuponkód.
(tetszik, de már megrendeltem a ZP810 et..)
-
laca112
tag
A legfrissebb akciós ajánlat Minidealtól:
THL W8 Quad Core MTK6589
THL W8 Android 4.1 mtk6589 quad core ram 1gb with 5.0inch qhd smart phoneOur Price: $225 (14$ Discount Code 12ABED)
Lenovo A789 MTK6577
Lenovo A789 MTK6577 Dual Core Dual Sim Smart PhoneOur Price: $129.85(free screen protector+silicone case)
Lenovo A660 MTK6577
Russian Lenovo Lephone A660 MTK6577 dual SIM dual-core waterproof IP67 5MP GPS Smart PhoneOur Price: $149.99(10$ Discount code 16ABED)
-
Minideal mennyi idő alatt ad tracking numbert?
-
Minideal.net
ZOPO ZP810 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core 5.0 Inch IPS HD Screen
Item number: zp810 white
Item price: $249.9961,975 HUF
(247,9 ért váltani a dollárt elég szemtelenség)
Akkor várok türelemmel
Ja, nekem nem számoltak fel semmiféle paypal feet, mint amit olvastam pár helyen.
Lehet azért mert paypal balanceból fizettem? -
-
Winaty
csendes tag
válasz
levi.hungary #20948 üzenetére
Én is rendeltem egy W8-ast a Minideal-ról tegnap remélem minden rendben lesz vele és nem átvágás!
-
pmikloska
aktív tag
Mit jelent a minideal-nél a Russian phone? Egy Lenovo A660-ason gondolkozom, és szeretnék bele magyar nyelvet is ha lehet.
Van már valakinek ilyen telefonja? -
levi.hungary
tag
Na rendeltem a minidealen egy THL w8-at, remélem ezt tényleg fogják postázni holnapig, ahogy megbeszéltem velük skype-on.
-
janakbacsi
őstag
megérkezett a minideal-től a második jiayu g2s, ami a barátomé lenne. egy kis probléma van csak vele. nem lehet bekapcsolni és tölteni sem. kérhetek a szakértő uraktól valamilyen ötletet?
-
-
bigrock
addikt
Piros pont a minideal.net-nek: A két hete rendelt Jiayu G2S megérkezett, a csomagoláson a felirat: "Home and garden, 10 USD"
. Teszt következik, majd feltolom, ha kész.
-
zsoltika29
tag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem kuponkóddal a minideal.-ról egy Lenovo a800-t.
Lemondtam a hd kijelzőről.
Ennél maradtam az aránylag jó ára miatt 139 dolcsi.
Csak tartozékokat nem találok hozzá. Tok,töltő stb.
Tud valaki ebben segíteni? Esetleg egy-két jó tapasztalat a telóról.
Mikorra jöhet ez meg vajon?
Előre is köszi!
Zsolt
-
tiko76
aktív tag
Megy még a minidealon a jiauu g2 promocio? az oldalon kint van de az van írva,hogy march 5-12.
-
kymco
veterán
Van valakinek felhasználható minideal.net-es kuponkódja?
-
gabor#
tag
Hello,
Most kaptam meg a G2S -t minideal -től de olyan mintha a GPS egyetlen holdat sem látna. Próbáltam az eslő hsz alapján de más a menü 4.1.2 alatt (nincs EPO) és YGPS alatt sem lát egyetlen pöttyöt sem. Mit próbáljak?
köszi
Gabor -
Dominó85
addikt
válasz
instantwater #20607 üzenetére
minideal, antelife, mixeshop, stb.
De miért nem olvasod el az első hozzászólást? Abban benne van minden. Sok kérdés már 1000x meg lett válaszolva. -
domesz
aktív tag
válasz
instantwater #20607 üzenetére
-
domesz
aktív tag
Hali!
Ha a Minideal-ről rendelek kell 27% ÁFA-t fizetnem?
Vagy ez teljesen kiszámíthatatlan?köszi
-
gabor#
tag
válasz
janakbacsi #20489 üzenetére
nekem is ez van hétfőn megyek sim cserélni a vodához
(8 nap alatt jött meg a G2S minideal -től)
-
Gyuszkoo
tag
Minideal kuponok, ha valaki mostanában rendelne:
THL W8 Quad Core MTK6589
THL W8 Android 4.1 mtk6589 quad core ram 1gb with 5.0inch qhd smart phone
Our Price: $239.99(10$ Discount Code 12ABED)Lenovo P770 MTK6577T
Original Lenovo P770 Android 4.1 MTK6577T 1.2GHZ 4.5Inch QHD IPS Screen 3500mah Battery
Our Price: $238.85(7$ Discount code 13ABED)JIAYU G3 In Stock now
JIAYU G3 MTK6577 4.5Inch 1280*720 IPS Screen Android 4.0 Gorilla Glas Smart Phone
Our Price: $189.99 (5FED for 10$ discount code)Lenovo A789 MTK6577
Lenovo A789 MTK6577 Dual Core Dual Sim Smart Phone
Our Price: $129.85ZTE V970 MTK6577
ZTE V970 MTK6577 3G WCDMA Android 4.0 Dual Core Dual Sim 4.3inch QHD Smart Phone
Our Price: $145.99(10$ Discount code 14ABED)Lenovo A800 MTK6577
Lenovo A800 MTK6577 4.5Inch IPS Screen Android 4.0 1.2GHZ Smart Phone
Our Price: $139.99(10$ Discount code for 15ABED) -
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
Van itt aki rendelt már minidealról?
Mennyi ideig szokott processing lenni.
Nem vagyok türelmetlen,de jó volna látni,hogy elküldték.
Jó reggelt mindenkinek -
laca112
tag
Itt a következő minideal akciós liosta:
THL W8 Quad Core MTK6589
THL W8 Android 4.1 mtk6589 quad core ram 1gb with 5.0inch qhd smart phoneOur Price: $239.99(10$ Discount Code 12ABED)
Lenovo P770 MTK6577T
Original Lenovo P770 Android 4.1 MTK6577T 1.2GHZ 4.5Inch QHD IPS Screen 3500mah BatteryOur Price: $238.85(7$ Discount code 13ABED)
JIAYU G3 In Stock now
JIAYU G3 MTK6577 4.5Inch 1280*720 IPS Screen Android 4.0 Gorilla Glas Smart PhoneOur Price: $189.99 (5FED for 10$ discount code)
Lenovo A789 MTK6577
Lenovo A789 MTK6577 Dual Core Dual Sim Smart PhoneOur Price: $129.85
ZTE V970 MTK6577
ZTE V970 MTK6577 3G WCDMA Android 4.0 Dual Core Dual Sim 4.3inch QHD Smart PhoneOur Price: $145.99(10$ Discount code 14ABED)
Lenovo A800 MTK6577
Lenovo A800 MTK6577 4.5Inch IPS Screen Android 4.0 1.2GHZ Smart PhoneOur Price: $139.99(10$ Discount code for 15ABED)
-
slezakimi
senior tag
Na király
Tegnap rendeltem a minideal.-ról egy Jiayu g2s.-t. Mára out of stock.
Ilyenkor mi a tapasztalat nekem még küldik?Tegnap mikor rendeltem még volt,jött is mail,hogy küldik majd a linket amin követhetem.
Vagy várhatok mig lesz raktáron? -
Terentius
őstag
válasz
sasa311 #20269 üzenetére
Dobj rá egy tízest.
Most én is dillemában vagyok,mert az új 4 magosak érdekelnek,de még nincsenek a 2 magosak meg így már nem olyan vonzóak.Nagyon bejön a ZOPO 810/Hero 7500+ és a jiayu G2S is.Jiayu kb 180$ minidealen,a H7500+ meg 210 $.De utóbbiról youtube videón kívül mást nem láttam még.A jiayutól meg a sok kijelző probléma miatt tartok. -
Rocky13
csendes tag
Sziasztok!
Jiayu G2 1gb ramos változatáról milyen tapasztalatok vannak? Vannak elérhető magyar nyelvvel rendelkező romok? Pár hozzászólással feljebb írt minideales ajánlat igencsak tetszik, ajándéknak szánnám. Jelenleg G3-at használok, amivel tökéletesen meg vagyok elégedve --> mindenkinek ajánlom
Üdv
-
Sanyesz.
őstag
válasz
fotosjani #19951 üzenetére
Én már az Antelife-nak sem hiszek. Két hónapja rendeltem onnan egy G3-at DHL-lel ezüst színben (in stock), egy hét elteltével jelezték, amikor már ide kellett volna érnie, hogy "ja, hát ezüst az nincs". Lett fekete...
Ezüstöt meg a MiniDeal-től rendeltem SG Post-tal. Egyszerre értek ide.
Pumika1975: Nem nagy varázslat, de ha már benne van, az még jobb. Aztán én úgy gondolom, egy valamirevaló ROM-ban legyen is benne a "Google Áruház".
-
laca112
tag
Sziasztok!
Ezt kaptam ma a minideal-tól,hátha valaki hasznát veszi:
Dear Customer,
new promotion for jiayu g2 512m,jiayu g2 1gb and jiayu g2s
http://www.minideal.net/promotion-for-jiayu-g2-mtk6577-ram-512m-smart-phone.html (jiayu g2 512m 129.99$ can get 2battery+wall charger+free silicone case)
http://www.minideal.net/promotion-for-jiayu-g2-mtk6577-ram-1gb-smart-phone.html(jiayu g2 1gb 159.99$ can get 2battery+wall charger+free silicone case)
http://www.minideal.net/jiayu-g2s-smart-phone-mtk6577t-dual-core-1-2ghz-1gb-ram.html(179.99$ for 2battery+silicone case+screen protector,jiayu g2s the discount code is AB11ED)
http://www.minideal.net/9-7-novo9-spark-firewire-quad-core-ips-retina-2gb-ram-16gb-dual-cam-tablet-pc.html(9.7inch ainol quad core spark only 239.99$)
-
válasz
Terentius #19882 üzenetére
Jól látod, csak sima jégkrémszendvics a készülék szoftvere.
Mit is mondjak róla...
A szokásos dolgokat nem részletezem, csak megemlítem: gyors, jó, mint minden ilyen hardverrel szerelt készülék. Sok más telefonhoz tudom hasonlítani, ami volt már a kezemben... Alapvetően nem rosszabb, mint egy ZP900, G3, W5 egy dolgot kivéve, ami a kijelző. Önmagában egyáltalán nem rossz a kijelzője (kb mint egy HTC Sensation), oldalról szinte 180 fokos a betekintési szög, alulról is jó, felülről egyedül nem olyan jó - de ez nem azt jelenti, hogy rossz, csupán csak itt előjön, hogy nem IPS. Még nem volt olyan helyzet, hogy ez bármikor problémát jelentsen vagy hogy emiatt kelljen másképp tartanom a telefont, de gondoltam, megemlítem. TFT kijelzők közül az egyik legjobb, amivel találkoztam.
A vakuja nagyon erős lámpaként is, viszont zabálja az akksit, ha azzal világítok - valamit valamiért.
A kamera jó képeket generál, megfelelő vonalélességgel, kontrasztos is, de a színek nagyon fakók - ami szoftveresen utólag jól javítható - HTC-ket hozza, de a korábbi N8-amtól nagyon távol van (mint mindegyik másik is).Talán az a legbeszédesebb, hogy bár havonta lecserélem a telefonjaimat, ez a készülék még mindig megvan és nem adtam el. Nem kimagasló semmi specifikációban, de ár/érték arányban nagyon jó volt, mikor vettem. Érdekes, hogy az elmúlt hónapokban az ára semmit nem csökkent, sőt, néhány helyen még nőtt is (pedig már jön a 03-as, minideal-en hamarosan megjelenik.)
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Eljött az idő, amikor úgy érzem nekem is szükségem lenne egy két sim-es telefonra. Nincsenek nagy igényeim, nem várok a legújabb csúcsmodelre, csak egy olyan készülékre, amivel az egyik kártyával telefonálni a másikkal netezni tudok.
Itt jönne az első kérdésem: gondolom az nem gond, hogy az egyik kártya csak mobilnet-képes, a másik a telefonálós?
Találtam egy telót, ami árban és tulajdonságaiban is megfelelne. Ez a Zopo ZP100, ami 135$ körül kapható. Ahogy olvasom a fórumot, a Zopo supportja is elég jó. Elég régi, de veri szeintem a mostani Defy-met, amit már le szeretnék cserélni. Mi erről a készülékről a véleményetek, érdemes ebben gondolkodni?
Mivel még nem volt ilyen(kínai, a világ túlsó végéről rendelt, két sim-es) telóm, mire érdemes figyelni?
Látom, hogy a Zoposhopban is van, de plusz 45$ a szállítás, míg a minideal ingyen szállít. Melyik a jobb megoldás?Előre is köszi!
-
Fefe66
tag
válasz
hevizms #19725 üzenetére
Hali
Szerintem is igazad van a minideal egy elég korrekt üzlet,emailekre kérdésekre elég hamar reagálnak
(persze hajnalba vagy kora reggel mert náluk +7 órával több van)
21-én rendeltem egy G3 -at ma a posta.hu-n ez ál
2013.03.01
22:33
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.03.01
22:38
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs -
hevizms
addikt
válasz
AMDFan #19723 üzenetére
Nem tudhatom hogy tényleg van-e nekik raktáron,de azért 1 nap rendelés után kijelenteni hogy a minideal is hazudik a raktárkészletet illetően,hát nem is tudom,kicsit merésznek érzem.
Nekem eddig roppant megbizhatónak tűntek a visszajelzések és a saját rendeléseimet figyelembe véve,ezért is kérdeztem rá a dologra nálad.
A minideal-t ha jól emlékszem még én kezdtem el itt "reklámozni" úgymond és azért is lesem kicsit a visszajelzéseket róluk.
Amikor volt a G3 várakozás és már pár webshop árulta és rendeltek is emberek,de csak vártak és vártak.
A minideal-nél akkor az volt irva hogy nincs raktáron.
Mihelyst azt irták hogy van,rendeltem és küldték is pár napon belül.
Szóval ők a becsületesebbek közé sorolhatóak szerintem.
Persze azért apró elirások náluk is lehetséges,ilyen volt pld a Star n9770 telefonomnál hogy 1Gb-ot irtak a leirásban az egyébként 512Mb helyett -
Sanyesz.
őstag
válasz
Sanyesz. #19717 üzenetére
Közben már látom, hogy 45$ a DHL rendelés a Zopo-tól. Valahol itt kompenzálják az európai szállítást.
Egy ZP 810 tehát így 305$-ban "áll meg". A G4 245-250$ körül várható (Minideal) az előbb említett konfigurációban.
Érdekes, hogy mindkét típust március 15-i megjelenéssel árulják. "Négymagos világpremier" lesz nemzeti ünnepünk tiszteletére. -
Sanyesz.
őstag
Állítólag valamikor a nyár végén-ősz elején kezdték forgalmazni, de ide hozzánk az első darabok talán október végén, november elején értek. Nekem november elején hozta a postás.
Akkor 10 nap alatt ért ide a Minideal-től, de a posta még üldögélt rajta egy-két napot.
Azóta vettem még négyet, hasonló szállítási időkkel. Egyszer előbb ideért SG Post-tal, ming DHL-lel. -
Sanyesz.
őstag
válasz
petymeg #19608 üzenetére
Én nem tudom, Te hogyan számoltad ki, de:
A MiniDeal-nél 190$ + szállítás 0$ + VÁM 0$=190$. Ami necces lehet, az az ÁFA.Ha (véletlenül) a teljes készülékárra fizeted az ÁFÁ-t, amit abszolút kétlek, akkor is legrosszabb esetben 241$.
Mellesleg a MiniDeal - szerintem - az egyik legmegbízhatóbb kínai shop. -
Fefe48
csendes tag
Hali
Én a minideal-tol rendeltem egy G3-as telót így Free Shipping 10-15days to Ukraine
Rendelés 21-én Péntek
Rendelésszám 22-én Szombat (Emailben )
Csomagszám 24-én Vasárnap (Emailben)
posta.hu-n infó 27-én Szerdán ez2013.02.27
11:09
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
Most itt tartok valakinek tipp kb mikor érkezik -
ouzohuto
senior tag
minideal közzétette March 15th kiadásra a G4-et, Imi X1S is de 1751 aksival nagyon felejtős...
Más: Megtudná nekem mondani valaki, hogy van e esély hdmi kimentes vay ilyen univerzális kimenet mint s3nál a 6589-en?
-
Tefra
csendes tag
Szép estét!
Nagy nehezen kiválasztottam a Star V1277-es vasat a palettáról, hozzáteszem ez sem volt egyszerű...Egy ponton viszont elakadtam, nem jutok dűlőre a boltok ajánlatai között. Mindig van valami, ami miatt elbizonytalanodom. Van, ahol a címben még V1277 szerepel, a specifikációban meg már azt írják, hogy "model: V12".
Nem látom, mi a különbség... Van, ahol 250K színnel írják, valahol csak 16GB-ig bővíthető, holott tudom, hogy 16millió színes és 32-es SD fér bele... Van, hogy az akksi méretében van eltérés, ami pedig elég fontos eleme a szettnek, egy helyen 2200-es, máshol már csak 1800-as... Sosem rendeltem még külföldről, így kicsit tartok tőle, és ez a sok téves információ kicsit sem segít abban, hogy biztosra menjek.
Pandát kizártam, Etotalk nagyon drága. MiniDeal, Antelife szimpatikus.A szállítás tekintetében látom megoszlanak a vélemények. Én DHL-es szállításon gondolkodtam, de láttam, hogy sokan a sima, standard felajánlott free shippinget választottátok. Van értelme DHL-el kérni?
Bocs, hogy ide írom a kisregényt, de a saját topicban két napja nem reagál senki, lassan viszont rendelnem kéne.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
-
Sanyesz.
őstag
válasz
cappa72 #19007 üzenetére
Igen, ezt én is láttam, de nem terveztem W8-at venni, így nem igazán érdekel.
Magasröptű chat-et folytattam egy "james" fedőnevő hölggyela MiniDeal-nél. Azt nyilatkozta, hogy a "jövő hónapban" lehet G4 Advanced változatot rendelni. Nem volt túl közlékeny, így az nem derült ki, hogy a hónap melyik felében.
Az Antelife-on fent van a G4 Standard, tegnap egy érdeklődőnek 2 hét várakozási időt írtak, míg a termékismertetőben 2013-03-25 a "Lead-time". Ennyit a két hétről. -
Sanyesz.
őstag
A Pandawill-nél mindig minden van. Ott maholnap a G5-öt is előrendelheted.
Mellesleg a JiayuMobileShop nevű formációnál "In stock" a standard.Isten őrizzen tőlük is...
Eddig egyedül a MiniDeal volt az, ahol valós készleteket láttam. Talán még az Antelife.Nem véletlen, hogy itt még fent sincs a listán.
-
janovits
csendes tag
Még lenne egy kérdésem a minideal-től rendelném a singapore post-al és az le áfáz mindent? Akkor is ha kérem a megjegyzésben hogy ajándékként adják fel?
-
qtatom
csendes tag
válasz
descence #18801 üzenetére
Sajnos én pont így jártam. Gyárilag mikrofon hibás volt a G3, vagy nem is volt benne. Headset-tel se ment. Szétszedni a garancia matrica miatt nem akartam. Visszaküldtem azonnal, de a kinti ünnepek miatt csak most fogják talán megkapni. El sem akartam hinni, hogy az agyon hájpolt G3 pont nálam fog "süket fülekre" találni. Hiába minideal, nem kapkodják el.
-
Seraf723
csendes tag
na megjött az UMI X1-em (20.-án rendeltem minideal-röl) egyelőre nem rossz, azon kívül, hogy azt hittem ebbe alapból is van magyar nyelv, illetve az tuti, hogy itt még a gagyi gps-el árulják, és a fényérzékelője is elég gyenge, de alap, hogy elöször csak a hibákat veszem észre
szóval van rá valami jóféle custom rom magyar nyelvel? tulajdonképp annyira nem is érdekel, hogy magyar legyen, de azért az se hátrány
-
okmaci
csendes tag
-
istnag
addikt
válasz
hun_gery #17328 üzenetére
ha hiszitek,ha nem, már megnézem kb 225 kínai oldalt,de sehol egy rom.
Most írtam a pandásoknak,meg a minideal-esnek is,ahol lesz benne magyar onnan veszem megNe röhögjetek ki,de eze(ke)n a telefono(k)on, ilyen Morelocale -s cuccok nem működnek,mint a HTC-n? Pl a One S-em ezzel lett magyar JB update után:
[link]vagy itt van még ez is:
[link] -
Dominó85
addikt
Tudod mi a véleményem az EtoTalk mod rom-ról.
Ha valaki nem ért ahhoz, hogy egy egyszerű és már meglévő magyar romot (ami ingyen elérhető és szinte tökéletes) feltegyen a készülékére, annak megfelel(het 5 dolcsi felárért). A lényeg, hogy bízzuk a döntést arra, aki telefont akar venni. Ötletet adhatunk nekik, de félre azért ne vezessük PH-s társainkat. (semmi célzás
)
Én a mondó vagyok, hogy jónak jó, de nem a legjobb. Aki 2 SIM-es telefont keres, annak ajánlom figyelmébe az alábbi oldalak árait összehasonlítani, ha telefont választott (természetesen a teljesség igénye nélkül):
antelife.com
etotalk.com
minideal.net
mixeshop.com
tmallbox.com
ttmalls.comMindenki legyen körültekintő, hogy nem mindegyik webshopnál van FREE Shipping, PayPal FEE az árban és a posta költségei (legyen szó singpost, hongkongpost, DHL, EMS vagy akármi másról). Ezek webshoponként eltér(het)nek!
Szerk.: minideal.net utólag gyorsan beszerkesztve.
- GIJoe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged