- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhgm
tag
válasz
Rocky13 #19998 üzenetére
Hát egy néhánynapja nyúzom. Mint mátr írtam gyorsaságban veri a samsung hasonló paraméterekkel rendelkező gépeit. GPS jelet a sok rémisztgetés ellenére szabad téren kb 10 másodperc alatt veszi. Wifi stabil, bluethoot működik. Akku az én használatom mellett két napot fog bírni előrelárhatólag.
Romot Sasa tanácsára nem cseréltem telesen felesleges. Morelocale 2 apk-val félig meddig magyar, nincs is szükségem ettől többre. Tökéletesen használható. Kijelző gyönyörű szemégető. Érzékeny. Minden működik rajta, távolságérzékelő, fényérzékelő, mágneses szenzor (iránytű) garvitáció érzékelő. Egyszeűen ennyiért tökéletes. Mint már ezelőtt is írtam itthon hasonló tudású telefonokat minimum ennek duplájáért adják. Csak ajánlani tudom mindenkinek akinek nem a márka, hanem a tudás számit. Ha esetleg kérdésetek van bátran még nem vagyok androidos szakértő, de a tapasztalatokat szívesen megosztom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Apple asztali gépek
- Horizon Forbidden West
- Goddess of Victory:Nikke
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest