- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhgm
tag
válasz
Rocky13 #19998 üzenetére
Hát egy néhánynapja nyúzom. Mint mátr írtam gyorsaságban veri a samsung hasonló paraméterekkel rendelkező gépeit. GPS jelet a sok rémisztgetés ellenére szabad téren kb 10 másodperc alatt veszi. Wifi stabil, bluethoot működik. Akku az én használatom mellett két napot fog bírni előrelárhatólag.
Romot Sasa tanácsára nem cseréltem telesen felesleges. Morelocale 2 apk-val félig meddig magyar, nincs is szükségem ettől többre. Tökéletesen használható. Kijelző gyönyörű szemégető. Érzékeny. Minden működik rajta, távolságérzékelő, fényérzékelő, mágneses szenzor (iránytű) garvitáció érzékelő. Egyszeűen ennyiért tökéletes. Mint már ezelőtt is írtam itthon hasonló tudású telefonokat minimum ennek duplájáért adják. Csak ajánlani tudom mindenkinek akinek nem a márka, hanem a tudás számit. Ha esetleg kérdésetek van bátran még nem vagyok androidos szakértő, de a tapasztalatokat szívesen megosztom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest