- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
válasz
Dominó85 #17210 üzenetére
Alapvetően egyetértünk és én soha nem mondtam azt, hogy az etotalk MOD ROM a legjobb lenne, csak pont a választás lehetősége miatt általában megjegyzem, hogy van ilyen is (pont, ahogy mondod)!
Azt mondod, hogy csak fel kell tenni "egy egyszerű és már meglévő magyar romot (ami ingyen elérhető és szinte tökéletes)". OK, de akkor szerintem az első hsz-ben meg kellene adni legalább a táblázatban többször szereplő telefonok esetében az elérhetőséget, ahol ezekre a telefonokra a "már meglévő magyar romot (ami ingyen elérhető és szinte tökéletes)" le lehet tölteni.
Mert ha ez megvan minden telefonra, akkor tényleg nincs szükség más ROM-ra. Ugyanakkor én eddig csak igen kevés telefonnál emlékszem, hogy meglenne és néhány visszajelzés alapján a "szinte tökéletes"-ről is nekem más az elképzelésem, de biztos én tévedek! -
Male
nagyúr
válasz
Dominó85 #17210 üzenetére
....én azért a cellphonemic.com -ot is hozzátenném. Velük is eddig pozitívak a tapasztalatok ( plusz nincs rejtegetett potaköltség, meg PayPal díj... és alapból magyarra állítva érkezett a telefon )
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Path of Exile 2
- iOS alkalmazások
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Hyundai, Kia topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest