- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- iPhone topik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo33
csendes tag
Sziasztok! Csütörtökön jött meg a g2h. Mivel nekem ez az első okostelefonom, így nagyon nem tudok mit összehasonlítani, de hát na műxik rendesen és még faszán is néz ki, kell ennél több?
(na jó nagyon takony narancssárga lett a tokja, az egy kicsit rontja az összképet, de ingyen volt hozzá szóval nem panaszkodom) Szóval én tökre elégedett vagyok vele, bátran ajánlom a jiayu-t meg a minideal-t is.
Lenne egy-két kérdésem.1. Amikor áll egy-két órát a telefon és megnyitom a menüt, akkor olyan mintha kicsit megakadna az android rendszer (1 másodperc se szokott lenni, de azért csak észre veszi az ember, utána megy minden rendesen). Engem nem zavar, de ez most előjele vminek és később rosszabb lesz vagy csak ennyi marad az egész? 2. Ugye van alul egy "fizikai" gomb benne, ami mintha kicsit "kotyogna" benne. Ez megszokott h nem tök mereven van benne a gomb vagy innentől erősen vigyáznom kell arra a gombra? 3. A készüléken van egy fólia, (ami a leírásban nem volt írva, hogy lesz) Na az lehetséges h ez egy rendes ilyen "karcálló" fólia (nem tudom mi a rendes neve) vagy szokott olyan lenni h csak úgy rá raknak egy fóliát, hogy még biztosabb legyen a szállításnál a védelem? (egy-két helyen egy kicsit, de a jobb felső sarkánál eléggé fel van púposodva, nem tudom ez számít-e)
Bocs a hosszúságért kellemes olvasást!Üdv: Zozo33
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Háztartási gépek
- Fogyjunk le!
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- CNC topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest