- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
janaman01 #96234 üzenetére
A Minidealen is in stock, ha valakit érdekel egy próbát megér.
-
Magicrat
tag
válasz
janaman01 #96152 üzenetére
Érdekes megoldás, találtam két ilyen eladót is, még megfontolom.
Eddig nem is gondolkodtam az Ali-ban, csak minideal, pandawill stb.-n keresgéltem...
Az mondjuk kissé gáz, hogy nincs paypal, viszont van jó gyémántos visszajelzés symbol.Igen, sajnos tényleg nincs még 3gb-os, bár annyira azért nem tör le, úgyis valszeg a "kicsi" lesz a befutó.
A támogatás, meg romolás témájában pedig lehet, hogy probléma lesz pl a root-jog? Minideal-en asszem lehetett +$-ért rootolva kérni a G4-et anno. Most megnéztem, S3-nál nincs lehetőség, igaz, hogy itt még a 2Gb-is presell.
Mondjuk nem vagyok egy rom-bűvész (az átmenetileg használt 1. gen Samu Ace-t sem sikerült normálisan root-olni, hagytam is a fenébe, úgyis csak telefonálok vele) Főleg csirkelábas alkalmazások takarítására, memkártyára való program átrakásra kellene.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Terentius #96169 üzenetére
Le sem merem írni, de az első (alap) Jiayu G3-at még 230$-ért vettem 2012. októberében a MiniDeal-től.
A közösségéről annyit, hogy még a magyar nyelvű ROM-ot is mi készítettük hozzá. Többek között ez hozta össze a tulajdonosokat. Akkor még nem létezett a needrom sem. Valóban nagy szükség volt a tapasztalatcserére.
Aki most csöppen bele az okostelefonok világába, nem is tudja mennyit változott a világ 2-2,5 év alatt. -
Magicrat
tag
Sziasztok!
Már látom presellben a Jiayu S3-at pl pandawillen január 31-re. Mitől olyan olcsó ez a teló, vagyis hol a hiba?
Elég brutál a vas (4G FDD LTE MTK6752 64-Bit Octa Core Android 4.4; 5.5 Inch 1080P IPS FHD Screen 13MP Camera 3000mAh 2GB 16GB), de hogy-hogy ilyen 190 (2gbRAM) - 240 (3gbRAM) dollár. Pl. minideal 2gb, 3gb?Mert, ha ez igaz, és tényleg ennyiért adják, még a hülyének is megéri (hátmég nekem, aki pont ilyen cuccot keresgél), legalábbis ár/érték arányban űberütős lenne
-
PanUser
tag
válasz
redhunter #95811 üzenetére
Minideal.net-en a Coolpad F1 beleférne - 40e Ft körül van...
-
s4tch
veterán
válasz
nimfas #95713 üzenetére
A ZTE V5 Red Bull tényleg klassz. A minap vettünk egyet egy kollégámnak, volt már több a kezemben, és ismét kifejezetten jó benyomást tett. Méretben minimálisan nagyobb, mint a Hongmi (van az is itthon), nagyon szép a kijelzője, korrekt a sebessége, és bár a gyári ROM nem teljesen magyar, van rá néhány magyarított főzött ROM. Azonos árban elgondolkodnék azon, hogy a Hongmit vagy a V5-öt vegyem-e, de úgy, hogy a minideal 110 dollárért tartja a ZTE-t, nem is kérdés, melyik éri meg jobban.
A Redmi 2S-t nézd meg esetleg, az kompaktabb ezeknél, nagyobb az akksija, mint a Hongminak, és már $150 körül lehet itt-ott kapni. De az sem lesz egy ideig jobb vétel, mint a V5.
-
Varesz_86
aktív tag
[link] Ez a teló érdekelne, innen rendelve, megbízható oldal? mennyi idő alatt fog ide érni kb? gondolom ezen már nincs semmi plusz költség, eddig telefont csak a minidealrol rendeltem, köszönöm a választ...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
b0bcat #94369 üzenetére
Igen ahogy a többiek is mondják, milyen klassz meglepi lesz a panda presell utáni ára
A Jiayu-S3 -ban szinte minden hardveres paraméter pont ilyen, de pluszban pl. van sd-kártyahely is, meg talán az is Lalipappal jön (nem is vagyok antiklerikális)
és kínában ha jól látom a Basic már "on Sale" (50.000 darab árusítását megkezdék dec.26-án),és az a Minideal-en csak 6 nappal a M1 Panda-presellnél későbbre jan.26-ra van ígérve $189 -ért
-
Mahatma89
tag
Üdv!
A Cubot x9 nevű csodájával van már valakinek bármi féle tapasztalata?
Feleségem kinézte minideal-en és elég jónak tűnik paraméterei alapján. -
diegho
nagyúr
válasz
citkar #94171 üzenetére
1949deal-en 150$-ért van fent, ezért gondolom, hogy kicsit sok a 200. [link] Ebben valóban van már glonass, vagy csak odaírták minideal-ék?
Ja a felső gomb a halálom nekem is. A másik szimpatikus telefon a Coolpad F2 snapi 615-el, igaz az csak sima HD, de tuti van glonass és ugye ott a cm rom is 100%, hogy lesz.
-
s4tch
veterán
A minidealnél elvileg megjelent a Meizu Blue Charm Note, igaz, M1 néven, és nincs készleten. $200 lesz az ára. Ahogy ténylegesen rendelhető lesz, próbából veszek egyet belőle.
-
Nightmare89
csendes tag
Sziasztok!
5.5-6 inch kozott keresek 4g-vel, jo aksival es minel jobb kameraval rendelkezo telefont. Lenovo A916-ot talaltam eddig (150 usd minidealen). Esetleg tudtok jobbat vagy ez teljesen jo valasztas? Olyan amiben NFC is van gondolom sokkal dragabb... Koszi!
-
v-man
őstag
hali,
másfél éve vettem és használok megelégedéssel egy Star Q9000 nevű dualos kínai telót, 1/4 GB-os.ahogy kaptam minidealtől, úgy használom, csak letiltottam a kínai progikat rajta.
sajnos mostanra viszont a memória megtelt és nem bírok semmit frissíteni v újat letölteni, mert folyton jön a "nincs elég hely az eszközön"
amit tudtam már megtettem:
- minden olyan általam felrakott progit töröltem, amit nem használok már
- a maradók közül amit csak lehet, átraktam az sd-kártyára
- app cache clean-nel kiürítem a cache-tezek a lépések eddig (az utóbb 3-4 hónapban volt rá szükség) mindig segítettek, de már nem megoldás ez sem.
olvastam, hogy egy bizonyos tombstone mappához kellene hozzáférni a probléma orvoslásához, de ahhoz viszont rootolás kell. sajnos az eredeti állapotról nincs mentésem sem.
elolvastam az összefoglalóban lévő rootolási leírásokat, amik már a teló vásárlásakor is elvették az egésztől a kedvem
, ha mégis megpróbálkozok azzal a Cappa által leírt módszerrel, mennyire biztos, hogy megoldódik a memória/tárhely problémám?
mivel nincs eredeti állapotról mentésem, komoly a veszélye a téglásodásnak ha csak rootolom, de semmi egyéb módosítást (rom-csere vagy akármi más) nem végzek az eszközön?
nekem egyedül annyi kellene h a fent lévő programokat frissíteni tudjam és esetleg újabbakat rátenni, azaz normálisan tudjak használni a telót, ahogy eddig.köszönöm a segítséget előre is!
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
cappa72 #93179 üzenetére
Szia!
"keresnék Jiayu G4S-t."
Nem tudom milyen feltételekkel keresed, de a minideal EU raktárában van 216$ ért freeshippingel!
-
ranger69
tag
Minideal EU Warehouse-n nézelődök, három telefon között hezitálok. Melyiket tudnátok ezek közül ajánlani? Játék kevéssé érdekel, GPS, fotó, összeszerelés minősége, tartósság inkább. Volt már ZTE és Huawei telefonom, azokhoz képest ezek mennyire megbízhatóak?
UMI C1 Black
iNew V3 Black
Doogee Dagger DG550 - ennek tényleg 273g a súlya, mert akkor csak az előző kettő játszik?Más telefonról is meg lehet győzni hasonló árkategóriában, csak sajnos az EU raktárakban nincs nagy választék, plusz a Minideal-ről ingyenes DHL-es szállítás van.
-
Potzee
addikt
Úgy gondolom, ez most jó deal a minideal-en:
JIAYU G4S
Free DHL 2-5 nap alatt az EU raktárból! 215$ -
hevizms
addikt
válasz
maggi1886076 #92544 üzenetére
Mert ő a- idézek a webshopjukból:
kínai dual simes okostelefonok magyarországi szakértőjeJa amúgy a minideal-es árhoz képest "csak" 12000 ft-ot tesz rá a THL T6 Pro-ra.
-
válasz
davarisimi #92332 üzenetére
Persze, mert az Alin a kártyás fizetés az általános (ott én is azzal vásárolok). Hál' Istennek, az Alinak semmi köze a minideal-hez.
A paypal esetén ugyanúgy kártyával fizetek, csak lesz 45 napos paypal védelem. Ha kártyával fizetsz az oldalon, akkor viszont ebből nincs semmi. Ettől még működnie kellene. Mindenesetre ez egy egyszerű és gyors megoldás lenne a problémádra...Már jártam úgy én is Ausztriában, hogy a mindenhol elfogadott dombornyomott kártyámat nem fogadta el a bolt terminálja valamiért.
-
válasz
davarisimi #92327 üzenetére
Gondolom minideal-re gondoltál, de annak .net a kiterjesztése...
-
davarisimi
csendes tag
Sziasztok!
A minideal.com-on nem tudok Maestro kártyával fizetni, mivel csak VISA, JCB lehetőséget ad. Hol rontottam el?
az alsó sávban pedig látható hogy ezt a kártyát is elfogadják -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Leefty #92262 üzenetére
A jiayu g5 és a lenovo amit linkeltél 2pálcás hamisìtványok!! Ezekből az eredetit keresd de ezek ára jóval magasabb!!
A T6s a maga kategóriájában nem rossz választás!
Ne vedd sértésnek de látszik , hogy sem a kìnai telókkal se az alieexpressel nem vagy képbe, inkább rendes webshopból rendelj.
minideal, tinydeal,ibuygou,toc2, stb...
-
MrChef
aktív tag
Már én sem tudom, hol áll a fejem.
Ez az értékelő oldal részben a valóságot tükrözi: [link]
A Coolicool-ra jókat írnak. Van, aki csak spam-levelek miatt húzta le.
A MiniDeal igen jóra van értékelve, mégis hárman lehúzták: [link]
Simán lehet, hogy a konkurencia savazza XY felhasználó név alatt...
Az efox-ról írnak jót-rosszat. -
MrChef
aktív tag
-
raulicio
senior tag
Biztos sokan kérdezték már és el is küldtök majd néhányan melegebb éghajlatra de valaki beírná, hogy az antelife-on és a minidealen kívül melyik kínai webshopoknak van eu-s lerakata, amiből szállít is Magyarországra?! Dualsimes telefon vásárláshoz kellene.
Löszi!
-
Magicrat
tag
Sziasztok!
Telót keresek a közeljövőbeni vásárlásra.
Mindenképp android 4.2-től felfelé
2gb rom
4,7"-vagy nagyobb kijelző
4 v. 8 mag
viszonylag jó grafikus képességek
GPS-st néha használnám
és lehessen vele telefonálniAz ár jó lenne, ha megállna 45-50k-nál mindennel együtt. Nézegettem ilyen vám+áfabiztosításos pandás megoldásokat, de eléggé lehúztátok mindenhol a pandás bagázst
Eddig amiket úgy kóstolgattam:
Lenovo A808T
Coolpad F1 (ez utóbbira írtátok, hogy már nem gyártják, a plus meg gyatrább)Tud valaki ezekre egy jó tanácsot? Köszi előre is
Köszi
Magicratui. nem vagyok egy nagy netrendelő nindzsa, legutóbb minidealról rendeltünk feleségemnek Jiayu G4-et kb egy éve, azzal viszonylag elégedettek vagyunk...
ui2. nem találok egy jó kínai telefonkereső-szűkítő-összehasonlító portált, egyszerűen katasztrófa pl árukereső.hu-hoz képest
-
MrChef
aktív tag
válasz
fateless #91657 üzenetére
Akkor pont eltaláltam a Bettyt.
Csak mert láttam, lehet licitálni a telefonra (és persze jó sok szűkítő paraméter után). A licitek persze, szinte mindig ugyanazon az áron zárulnak, mint a fix ár...
Az egyik MiniDeal-es csaj írt nekem, hogy új honlapjuk van, most vezetik át: [link] -
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
A jól bevált miniDeal értelmes választ adott nekem: a UMI C1 telefon valóban csak 150 dollár, DHL-lel, európai raktárból, nincs egyéb költség. [link]
Én az eBay-ről eddig mindig jól vásároltam. A Betty Mall is válaszolt, hogy a Doogee DG2014-es telefont Nagy-Britanniából szállítják Royal Mail-lel. 14 nap pénzvisszafizetési garancia és 1 év jótállás: [link]
Vagy inkább ne eBay, ha telefonról van szó? -
MrChef
aktív tag
-
TedThomas
aktív tag
válasz
cocus007 #91360 üzenetére
Hát nem egyszerű dolog a telefon választás.
Az európai raktárak közül max a minidealtől rendelnék: [link] (le van halva az oldal megint, majd egyszer csak rendbe jön)
Pl antelife teljesen felejtős, mert használt/rossz/javított teló is érkezett eu raktárból. De bővebben itt kérdezhetsz: [link]
Semmivel nem rosszabb ha Kínából rendelsz. DHL-el hamar itt van. Ha elromlik úgy is Kínába kell visszaküldeni hiába itt vetted.
Még esetleg nézd meg azt a boltot: [link]
Nincs eu raktáruk de elég gyorsak és nem kell foglalkozni az áfa/vám dologgal. Fedex szállítással kell kérni. -
RVR400
veterán
válasz
banderasz77 #91288 üzenetére
Mondjuk vedd ugyanezt, de a minideal-től, vagy egy Coolpad F1-et.
-
Zeki
nagyúr
válasz
janakbacsi #90948 üzenetére
Hogy kb egy hónapja fos az egész minideal weboldal. Vagy az árak, vagy az oldal.
-
janakbacsi
őstag
Minideal Website al mi van? Nem lehet rendelest feladni.
-
-
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
A minideal EU-s raktárából most kapható a
Doogee DG550
iNew V3
hasonló áron.
[link]Mi a véleményetek e két készülékről?
-
Laza...
addikt
válasz
MrChef #90842 üzenetére
Tök mind1 mit mond a kínai, ígérni mind tud. Egyetlen biztos dolog a PP védelem, utána minden esetleges, és ha jó a kapcsolatod, akkor sincs garancia semmir. Bő egy éve még visszaküldted a hibásat, és postafordultával (vagy meg sem várták míg kiér a Tied) küldtek egy újat. Sajna ez ma már "nem jellemző".
Épp ezért fokozottan javasolt olyan helyről rendelni, ahol nemigen árulnak javított (refurbished) telókat újként. Pl. A Minideal még mindig az egyik leg megbízhatóbb oldal, ellentétben a hangyásokkal, vagy a pandamacival. Ez az én tapasztalatom, azaz nem reprezentatív. Mennyiségben már lehet más lenne az ábra..
-
MrChef
aktív tag
válasz
Szivacs85 #90769 üzenetére
Szia! Én is nézegettem. Jó teló. A miniDeal-en és a TinyDeal-en viszont csak 100 dollár. Igaz, rájön még 15 dollár, ha DHL-lel kéred, a 115 dollár után pedig fizetni kell az Áfát. Tehát cakkpakk kb. 40.000 Ft-nál jársz.
Én is így jártam, de tudtam, kalkuláltam a THL W200S-sel. -
citkar
addikt
válasz
szabekala #90690 üzenetére
10%-ra, én úgy olvastam 5 vagy több és Magyarországon a több (azaz a 10%) az érvényben lévő.Látom megelőztek.
(#90723) lazlogogola:
Mi a problémád a Minideallel? Teljesen rendben lévő webshop, ha a szomszéd üzletben veszek valamit, akkor sem lesz jobb a termék és nem lesz megbízhatóbb a forrás sem. ... Sőt!
-
zizol
aktív tag
"Vagy csak nem tüntetik fel a 800Mhz-et."
Te tudod....Mondjuk szerintem nem. A B20 kapcsán a mobilszolgáltatók elsődleges problémája, hogy az itthon elismert nagy gyártók (LG, Samu, Apple) szinte csak a legújabb készülékei tudják.
Pl Iphone 5 sem tudja, ha jól hallottam. Szóval szerintem ez nem csak egy kis feledékenység.
Én is ezért várok ki az LTE képes telefon vásárlásával..
Pedig már majdnem elcsábultam egy Lenovo Vibe Z2 Pro irányába, mert a minidealnél ezt láttam:
"4G: LTE 800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600"
Már elkezdtem sorba tenni a forintokat, erre szerencsére kiszúrtam ezt a képet:
Ahol kiderült, hogy a 800MHzet csak TD-LTE technológiával tudja, ami nálunk nincs (és nem is lesz) -
wigo70
tag
üdv!melyik kínai oldalnak van eu raktára? (a minidealen kívül) nincs összeszedve valahol a lista?
-
3m88
csendes tag
Nem kérdeztem rá konkrétan még semmilyen telefonra, nem adtam le rendelést sem, csak informálódtam.
Így nézett ki a levelezés (angolomon nem röhögni)
Kérdésem:
I would like to order from Coolicool, but I'm confused when I read this about shipping with DHL:
Delivery time is around 3-7 days (Due to high rate of customs tariff, parcels are forbidden from sending to Portugal, Russia, Hungary, Greece, etc. You could choose the Shipping Method of "Standard" and Add Customs Insurance)
It means, technically you can't send me any package with DHL to Hungary? I don't care if I have to pay the customs when I got the package (of course would be better if I don't have to, but it depends on the luck I know), but I prefer DHL because it's safer and faster than the standard airmail.
Please let me know if it's possible or not.Válasz:
Since DHL could not ship the item to you, you could choose Registered Air Mail though it may take a long time for delivery. Thank you for your understanding.
Gondoltam lesz@rom, akkor rendelek minideal-ről, ott meg ezt dobálja ki minden második oldalon:
Ha frissítek az adott oldalon akkor 2-3 alkalom után beadja amit akarok, de így nem merek rendelni. Coolpad 7320 meg nem sok oldalon van már raktáron. Kezdek szomorú lenni.
-
New Bluestar
tag
válasz
WOT-H-A-C #90243 üzenetére
Azért mert az eddig thl4400-as néven ismert telefon jóval drágább, minidealen is 165 dollár. Ha ez tényleg ugyanaz, márpedig úgy néz ki, akkor 99 dollárért nagyon megéri
Vifocal.com-on is találtam thl4000 néven telót, ott 119 dollár talán. Igaz ott out of stock jelöléssel. Igaz ott aztán össze-vissza írnak, címben 4.4 amdroid, leírásban meg 4.2.2 például
-
New Bluestar
tag
válasz
Azolcsóság #90194 üzenetére
Igazság szerint a THL T6 pro-t nézegettem, hogy hol olcsóbb, és náluk 104 $ volt, a minin meg 116 $.
Igaz náluk van postaköltség, bár van egy 3 $-os kupon is.Szóval nem tudom, hogy pár dollárért érdemes-e kipróbálni egy újat, egy bejáratott helyett. Bár valakinek el kell kezdeni
Tényleg, a minideal-en mennyibe kerül a DHL szállítás ?
-
TedThomas
aktív tag
válasz
New Bluestar #90189 üzenetére
Akkor minideal. Több a tapasztalat. Itt nézz szét esetleg de itt se láttam, hogy írt róla valaki: [link]
-
New Bluestar
tag
Sziasztok !
A vifocal.com webshopról van valakinek tapasztalata ? Mennyire megbízható, mennyire gyors ?
Mondjuk 3$-al lenne olcsóbb onnan , mint a minidealról, az nem sok -
válasz
margithid #90057 üzenetére
Minideal jó. Szállítás karácsony előtt már csak DHL-lel érdemes. Tinydeal-en nézz szét, van free DHL
Az áfa a minideal esetében eléggé esélyes, és a hajrá miatt sok csomagot áfáznak.
Hongmi Note 4G? - Egyelőre még fapad a szoftver hozzá, remélhetőleg kap vmi frissebbet.
-
margithid
veterán
Minidealről milyen gyorsan szállítják ki a rendelt készüléket?
Megbízható mostanában az oldal? Pár hónapja feltörték az oldalt ugye, azért kérdezem.
Xiaomi redmi note mennyire best buy 194$-ért? -
-
cekkk
veterán
válasz
aytukabozs #89995 üzenetére
Minidealen mennyire hazudnak?
Vajon az európai raktárukba is ilyen készülékek vannak? -
Zsuzsibaba
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja van egy THL 4400 telefonom, két nap után az egyik kártyán (T-mobil) szaggat a hang telefonálás közben. Nem csak engem hallanak szaggatottan, hanem legtöbbször én is úgy hallom a másik félt. Telenoros kártyával semmi baja a vonalnak. 5 hívásból 2-nél szaggat. Mi lehet a probléma? Nem telepítettem rá semmit, és nem is szedtem le róla semmit. A minideal-ről rendeltem.
-
xhege
veterán
Egyik ismerősöm kinézett egy telefont. Amoi A920W. A minideal-en 150 dollár. Minden más webshopban 230 és afelett.... Lehet ez? A specifikáció nagyon jó. Milyen gép ez az Amoi?
-
banderasz77
addikt
Minideal-re esetleg tud valaki kupon kódot? Lehet bepróbálok egy T 6 PRO-t, 16 Gb MicroSD is jár hozzá.
Jó ez a teló?
W100-am volt, azt szerettem, gondolom ez annál csak jobb lehet minden tekintetben..... -
beg
veterán
válasz
csabili74 #89635 üzenetére
Pl.: to2c. minideal, antelife, merimobiles, tmart
További hasonló kérdéseknek itt a helye. -
ahenobarbus
tag
udv,
egyik barátom vette: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-S750-MTK6589-Quad-Core-Android-4-2-4-5-inch-1GB-4GB-Smartphone-waterproof-/181560890270?pt=AU_Mobile_Phones&hash=item2a45df539e
tudom eső után köpönyeg, de ez klón v. eredeti?
képek alapján eredetinek tűnik, de 20 dollárral olcsóbb mint a minideal...előre is kösz.
uff, ocs. -
Indiant
addikt
Létezik még európai áruháza a kínai webáruházaknak az Antelife és a Minideal-en kívül?
Lenovo K910-et keresek. -
Evita85
tag
Régenjártam felétek! Jó hirt olvastam,megérte feljönni.Örülök annak hogy már a minidealnak is lett eus áruháza.. Egyébként pp-tól kaptam emailt hogy 9000 ft értékben refundolnak ha elkapják a határon.Ez lehet??
-
TedThomas
aktív tag
válasz
fateless #88981 üzenetére
Nem az árával van gond hanem a menü nyelvével de értettem elsőre is a linket
Köszi még egyszer!(#88980) motrola: Erre már én is gondoltam, mert olvastam itt a fórumon. Kipróbáljuk.
(#88977) DaemonX: Elsőről van teszt is a fórumon. A másik kettő klón telefon nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek. Coolpad F1, ZTE V5 nézd meg.
Szerk: Aliexpressről csak ha jártas vagy benne. Egyébként maradj az ajánlott boltoknál. Pl: minideal.net
-
tfalcon96
aktív tag
A minidealen a sima és a Snapdragonos Hongmi is csak 140 USD. Érdekes, a múltkor valami rekordszámú eladásokról hallottam az 1S-e kapcsolatban, de úgy látszik mégsem fogyik olyan jól.
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Ahogy láttam, sok jót írtatok a Thl T6s-ről, és minideal-en láttam a nagytesóját a T6 Pro-t. Utóbbi engem jobban érdekelne, valaki tud valamit a készülékről?
Erősen fontolgatom, hogy ajándéknak lenne a szüleimnek, és fontos lenne a jó szoftver, mert hogy ők buherálni nem fognak rajta az tuti biztos. Launcher nem számít megkapnám, és csere is élből. -
Zeki
nagyúr
válasz
paulkaresz #88331 üzenetére
Hagyjuk már a nyomorult etolalkot!
Drága a posta!
140 a minidealen, és ott a sima posta benne van az árban. -
mlaci01
tag
Pont most szeretnék egy Leagoo Lead 1-et venni, csak nem tudom honnan:
Minideal: 135$+tréfa ( out of stock) sok hét szállítás+vámolás
Pandawill: 128,99$+6,45$ vám+tréfa biztosítás =135,44$ (mennyire szabad ezt kockáztatni, mennyi az esélye hogy valóban visszakapja az ember az esetleges tréfát ?) + elvileg a hó végéig ingyenes aTNT szállítás.
Chigontech szeptember közepén 125$+28$ Fedex-et mondott.
Amit én is felfedeztem:
www.leagoo.hu ( szoto.hu, ElectroStore Kft.): 44500 Ft elvileg 12 hónap magyar garanciával 2-3 nap szállítással.Van valakinek ötlete honnan kéne venni ?
Vagy valami egyéb (jobb) forrás ?? -
Zeki
nagyúr
válasz
zozoka79 #88103 üzenetére
??
Az etotalkban nem a rom a baj, hanem hogy ami posta máshol INGYEN van, itt 40 dollár!!!
Vegyél a minidealről, vagy ha nem akarsz magyar Áfát fizetni a vámosnak, akkor innen,a Fedexes postát választva! -
Őrmi
csendes tag
válasz
aytukabozs #88042 üzenetére
Jól néznek ki, viszont amivel most pórúljártam, két dologra volt jó:
1. tanulópénz
2. 5" kijelzővel ellátott telefon nekem nagy. Az tény, hogy élveztem, mikor képeket mutogattam, illetve youtub-on filmet néztem, de az egykezes kezelés és a tömegközlekedésen hátrány volt. Az előző telefonom 3,7" volt (HTC wildfire S).
Meglestem a Lenovo P780-at is (4000 MaH power bankos-t) az is tetszik.
A minideal.net is olyan, mint az ali vagy ebay?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest