Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Őrmi
csendes tag
sziasztok
Tudnátok ajánlani androidos telefont, ami:
- 4, vagy 4,2-es kijelzővel
- elő és hátlapi kamerával
- Wifi, MP3 lejátszás
30 eFt max áron
Leányzónk lenne.Köszi
Őrmi
-
Őrmi
csendes tag
válasz aytukabozs #88300 üzenetére
Írtam az eladónak, hogy küldjön több képet a készülékről, ha már raktári készleten van.
Őrmi
-
Őrmi
csendes tag
Jogosan kapom a letolást. A 88043 bejegyzésben az aliexpress linket adtál és közben kaptam infót, hogy nézem meg más márkákat is (Hongmi, Jiayu, ZTE, Zopo.), mert idehaza neves táboruk van.
Az 5" kijelző a mostanival kapcsolatban nagy nekem, így a kisebb 4,5-4,7" irányába mennék le.
amiket látok és tetszetős linkelem be, véleményezésre. A HTC csak azért került be a, mert eddig is azon volt és bevált.
A linkekből és a rá írt válaszokból lassan tanulok. mit kell megnézni, mi mit jelent.40-45 eFt környékére szeretném belőni a költségeket + ÁFA ha szükséges.
4,5 - 4,7 kijelző
16 Gb ROM
1-2 Gb RAM
SD kártyával lehessen bővíteni. A dual sim nem előny ugyis csak 1 sim kártyám van
WIFI, GPS, Mp3
Akku 3000Mah feletti legyen
Android op rendszerezek alapján keresgélek jelenleg.
Őrmi
-
Őrmi
csendes tag
Erről a telefonról mi a véleményetek?
Őrmi
-
Őrmi
csendes tag
válasz aytukabozs #88042 üzenetére
Jól néznek ki, viszont amivel most pórúljártam, két dologra volt jó:
1. tanulópénz
2. 5" kijelzővel ellátott telefon nekem nagy. Az tény, hogy élveztem, mikor képeket mutogattam, illetve youtub-on filmet néztem, de az egykezes kezelés és a tömegközlekedésen hátrány volt. Az előző telefonom 3,7" volt (HTC wildfire S).
Meglestem a Lenovo P780-at is (4000 MaH power bankos-t ) az is tetszik.
A minideal.net is olyan, mint az ali vagy ebay?Őrmi
-
Őrmi
csendes tag
Kinéztem egy másik telefont.
Megnéznétek, hogy érdemes-e?Köszönöm.
Őrmi
-
Őrmi
csendes tag
Sziasztok
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy S960t-hez keresek frissitést, mert nem megy a GPS-em.
Egyik barátom akinek "baralajdi" (ha jól írtam) segített javasolta nekem, hogy a prohardveren keresgéljek.Merrefelé található a segtőkész delikvens?
[ Szerkesztve ]
Őrmi
-
Őrmi
csendes tag
válasz RVR400 #85591 üzenetére
Akkor ha megjön a vámkezeléssel kapcsolatban az információ bekérés akkor mondjam azt, hogy nem kérem?
Indítsak egy open Dispute-t és jelezzel az ALinak, hogy hamisitványt akart eladni originál felirattal?Mert ránézésre nincsenek rajta az eredeti jelek (lotuszvirág)
[ Szerkesztve ]
Őrmi
-
Őrmi
csendes tag
Sziasztok
Kinéztem egy telefont.
Meg tudnátok nézni és véleményezni?
http://www.aliexpress.com/item/New-original-lenovo-P780-w-Android-4-3-Cell-phone-MTK6592-octa-core-1G-ram-4G/1845094156.htmlköszönöm
Őrmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest