- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretknight
aktív tag
válasz
Outlander #115701 üzenetére
Touch2-őt kihagytam,a 3 majdnem megvolt
,de helyette lesz a Power.Paris valóban nagyon jó.Számomra az anyaghasználat és az extrém körülmények kibírása az ami meglepő
Ugyanis az egyik ,1 év alatt kapott fél óra halastavat,1 óra napot kint a teraszon,többszöri dobálást,amely során törött itt,ott és a mai napig napi használatban van
.
-
Secretknight
aktív tag
válasz
Outlander #115653 üzenetére
Rendelek
.És majd megírom mit is bír.Bolond aki azt hiszi hogy egy 6 ezres akksi csodákat művel.Hát nem.Ezek az 5,5" kijelzők zabálnak.A P8000-et lemerítettem fél nap alatt,ugyanakkor normál használattal elmegy 3 talán 4 napot.
Van szerencsém Ulefone-hoz ,többet is rendeltem,családban is van,és nem tudok rosszat mondani róluk.Talán ez az a D (vagy C ) kategóriás márka,ami meglepően jól teljesített a tapasztalataim alapján.Nálam ajánlott kategória. -
-
PanUser
tag
válasz
Outlander #115429 üzenetére
Outlander, dlaj ha már így "beleszeretettek" a ZTE Axon Elit-be elsősorban Nektek ajánlom: Vkworld VK700max
Véletlenül akadtam rá, muszály volt linkelnem, mert a ZTE képen nekem kimondottan tetszik.Kollégámnak van One Touch Idol 3-ja, arra hasonlít, az "élőben" kimondottan szép - még nem giccses - szerintem.
-
-
viralmind
aktív tag
-
-
viralmind
aktív tag
válasz
Outlander #115343 üzenetére
Udv!
Kb 1 honapja hasznalom, teljesen meg vagyok elegedve mostmar vele, mikor megkaptam rogton jott ra frissites, na azzal ment a telefon nagy nehezen 1 napot.Azota jott egy ujabb frissites 12.11es es nem tudom mit mahinaltak benne , de megtaltosodott es nalam minden be van kapcsolva ami letezik, wifi, 4g, gps ezeket sosem kapcsolom ki, es elmegy 2 napot.Van egy-ket nyugom meg mindig vele, de alapvetoen mostmar meg vagyok elegedve. raadasul jon az ujabb update 12.17-es mar beharangoztak facebookon , de ota-n meg nem csuszott le hozzam.Megnyugtato hogy foglalkoznak azert a keszulekkel.
#115357 Beni2360
Vagy 1 sim, es sd, vagy 2 sim megy bele.egy kartyaval hasznalom es sd nelkul, tekintve hogy eleg nekem a benne levo 32gb.
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Outlander #115324 üzenetére
csak érdekességképpen.
Én vettem ma két telot a tinydealon, CHF ár volt kiírva, megnéztem dollárban is. A dollár középárfolyama ma 290 és 293,4 között mozgott a piacon. rafi kártyával fizettem. 289-el számolt el.
Ma vettem Alin két lányomnak jégvarázs jelmezt 22 dollárért 6030 forintot vontak le, ami 274forintos dollárhuf árfolyam!!!!
Na ettől én nem lettem okosabb, de ha te bármilyen konzekvenciát le tudsz vonni belőle, akkor hajrá.
Ja még kettő. 300 dollárt utaltam egy pénzintézetbe, na az csessze meg 295-el számolt, ja és az erste 321en váltotta tegnap az eurot mikor a plafon 316 volt.... vásárlásra, nem pénzváltóban! -
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Outlander #115290 üzenetére
Azért nem rossz az. Ajánlom az XDA-n topikot, ha valós képet szeretnél erről a telefonról, nem pedig a tákolt webshop ROM-ok alapján készült review-okat. (A mobilarena is pont ilyet csinált)
Az ára nem volt drága., 180 Dollár volt postával. Igaz, én 16 gigasat vettem. Remélem a héten ideer. -
-
RVR400
veterán
válasz
Outlander #115081 üzenetére
Én pl a BG-nál a Colissimo-t választottam, nem az NL Post-ot. A bejegyzéseket nem láttam, mivel ilyen hülye TN volt hozzá, amit nem a Magyar Posta oldalán követhettem. Amúgy fura, mert sima DHL-es matrica is volt rajta, és egyébként a mezei postás kézbesítette.
Az NL-es viszont mindenképpen sima postás, és ott követhető, és attól függetlenül, hogy EU-n belülről érkezik, a vámon át kell mennie. Mondjuk azt nem értem, hogy miért ülnek neki rajta addig, bár én NL Post-tal elvből nem rendelek semmit sem, volt elég szívás az NL-es pakkjaimmal, inkább fizetek többet más postázási módért. -
cs.zs.
veterán
válasz
Outlander #115053 üzenetére
Infót keresek barátom, semmi mást
Meizu jelenleg jónak tűnik (úgy értem a viszonylag új nevek közül nem gagyi), de 2 simmel nem bővíthető a memó, így kiesik. P8, Sony Z, stb nálam nem játszik, mert 50 körüli összeget szánok rá maximum.Nagy család vagyunk, sok telefont használunk - és törünk
, ezért van egy összegszerű felső határ.
-
nimfas
addikt
válasz
Outlander #114922 üzenetére
MTK Engin. képek alapján mennie kéne a 3G-nek, nem???
4G nem érdekel, eddig sem volt, asszonynak nem hiányzik
Még havernak szólok, van neki pár telefonja, valamelyik csak nanoSIM-es, ki kéne próbálni, hogy nem-e a kártyával van a baj esetleg!!!! Ugyanis most lett cserélve, mert a Redmi1-ben normál SIM méterű volt.... hátha csak nem aktiválták a mobil netet rajta. (Biztos volt már ilyenre példa...)
-
nimfas
addikt
válasz
Outlander #114909 üzenetére
Hali!
Az oppomart.com oldalon [link] is az szerepel:
GSM: 850/900/1800/1900MHz; WCDMA: 850/900/1900/2100MHz, FDD LTE: B1/B3/B7
WCDMA ez lenne gondolom a 3G rész, nemde?
Most akkor 4G nélkül mennie kéne, de mégsem megy?4G nem téma, eddig sem volt a Redmi (MTK) telefonon, 3G menjen!
Üdv.
Szerk
(#114911) Outlander:
Megcsináltam:
-
nimfas
addikt
válasz
Outlander #114893 üzenetére
(#114905) denko neked is!
Előre is köszönöm a segítséget....
"Ezek működnek itthon/euban.
GSM: 850/900/1800/1900 (band5,band8,band3,band2)
WCDMA: 850/900/1900/2100 (band5,band8,band2,band1)
FDD-LTE: 800/1800/2100/2600(band20,band3,band1,band7)
A tied kínai belpiacos... szaal nem nagyon lesz itthon 3-4g neted."Ezt kaptam a mzcs@meizu.com supporttól:
2G
2G GSM 900/1800/1900MHz3G
TD-SCDMA 1880-1920/2010-2025MHz
WCDMA 900/1900/2100MHzMost akkor mennie kéne vagy nem? Ha jól látom akkor 2G esetén a 850, 3G esetén is a 850 hiányzik.
Lehet hogy Siófokon épp a 850 Frekin nyomják a 2 és 3G-t is???Egy régebbi cikket találtam a mo-i frekikkel: [link]
-
-
törölt tag
válasz
Outlander #113989 üzenetére
Ő....az a 70 dolcsis dolog az csak volt....nem tom hány darab erejéig.
Azt gondolom ha már 150 dodó alatt sikerül venni, az már jó eredmény....mindazáltal én is bevállaltam...és nekem is azt suttogja a kisördög....mindenki csak dicséri...mind magyar oldal, mind külföldi...., hogy nem habostorta minden és aztán jön az atom
-
-
raulicio
senior tag
válasz
Outlander #113727 üzenetére
4.
Amúgy meg ha már a kolléga említette, hogy UPC vagy DIGI netet venne, akkor pl azt sem árt figyelembe venni, hogy a UPC-nél a 4G hálózatot nyugodtan elfelejtheti. Ugyan a provider itt is a Voda, csakhogy a UPC-nek nem ad 4G-t, szóval UPC netnél egyáltalán nem szempont a B20.A digit nem ismerem.
(#113740) ÁrPi2 válasza raulicio (#113713) üzenetére
Elefántéktól én már inkább a P9000-et várnám meg. A vowneynak egy kicsit bazári kinézete van még ha esetleg jó is lesz.
-
elin
tag
válasz
Outlander #113727 üzenetére
Ezek a hírek nagy megnyugvással töltenek el...
Köszönöm!
Akkor kereshetek akár olcsóbb árkategóriájú telefont is? ... standby-ból van rengeteg. Nézem majd a Fekete Pénteki kínálatokat.
Olvasás utáni szövegértés... sajnos egyre kevesebb embernél van jelen - akkor bizakodó vagyok. -
Secretknight
aktív tag
-
beg
veterán
válasz
Outlander #113405 üzenetére
"Az LTE 450 mobilhálózat az MVM Net által működtetett nemzeti távközlési gerinchálózat részeként elsősorban közcélú feladatokat lát majd el, így közbiztonsági, elektronikus kormányzati, járási hivatalok elektronikus ügyintézési feladatainak ellátásában kap szerepet."
-
zolipapa66
tag
válasz
Outlander #113116 üzenetére
Engem már lebaszkuráltak itt mert egy héttel előtte valaki belinkelte a témát......
Ezután a hozzászólásom után 2 órával írtál más témában, majd bedobod megint a bluboo-t.....bocsi
-
aytukabozs
addikt
válasz
Outlander #113066 üzenetére
Egyszer gyerekkoromban valami műanyag matchbox utánzatot festettem így át, el is olvadt szépen a kasztni
Persze fene tudja az miből volt, meg egy ilyen hátlap miből van...Viszont van aki nem volt rest átfesteni a hátlapját, egyel professzionálisabban mint a körömlakk.
-
svgyula
addikt
válasz
Outlander #112838 üzenetére
Szia!
Ha az igényeihez méred a telefont akkor az árat is oda kellene tervezni nem? Én tavaly augusztusban vettem meg a honor 6-ot és még mindig fölötte van az itt kibeszélt telók nagy részének. Igaz én nem akartam mercédest venni egy velorex árán és nem vártam el a luxus szolgáltatást letolt gatyával hanem kifizette az árát.
Azért azt senki se gondolja, hogy a kicci kínai ember hülye és aranyat fog eladni réz áron mert nem ért hozzáAmit leírtál az a közép kategória a felső részéhez tartozik és a teteje a 100eft! Még az is lehet kompromisszumos! Az általad megcélzott ár háááát inkább a középen sok kompromisszummal vagy gyenge anyaggal lehet elképzelés. A 200$ csak nálunk számít soknak pl Németországban egy 2000EUR fizetéshez képest egy occó telefon. Amikor a felső közép kategóriás teló a szolgáltatóknál 300EUR-nál kezdődik. Aztán a szifon 6-800EUR árával tetőzik. DE ezeket nem a magyar átlag ember fizetéséhez tervezték hanem a nyugat európai segédmunkáséhoz, ami a magyar középvezetők szintjén van és röhögnek rajtunk.
Én azt gondolom, hogy emeld meg a keretet 50%-al és ott kezdj el válogatni, mert az occó telefonok ideje a te szemeddel mérve már a múlté...............
Sajnos a kijelzők mérete pedig a >5" fele megy el amíg meg nem csinálják az agyba épített telefont -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Outlander #112825 üzenetére
Nem tudom, hogy hasznát játszik-e de ennyiért már van Lenovo-p70a aprón és az új sem sokkal drágább. Ezt mind tudja ami kell neked. Van már rá több féle főzött rom, 5.1 is. Szerintem az jó vétel.
Talán a fizikai android gombokkal lesz lemaradva.. bár nem tudom pontossan melyekre gondolsz.
-
nyisziati
veterán
válasz
Outlander #112700 üzenetére
1) Nekem a NOD teljesen megfelel, ha neked nem, akkor nem.
2) A saját fejlesztést a nagy arc levezetésére írtam. Mire írsz egyet, talán a méret is kisebb lesz.
3) A zippyshare nem NEKEM gyanús oldal, de úgy látom, a szövegértelmezést (is) fejlesztened kéne. A NOD nem engedi a gyanús cuccokat, legalábbis nálam.
4) A PH-n mi a gyanús, mesélj már?
5) A vírusirtó topikhoz is volt már szerencsém. Kb. három éve feltettem egy tűzfalat az összefoglalóból ajánlva, és megdöbbenve vettem észre, hogy kéretlen searchbart is telepíteni akar. Amikor pedig emiatt szóltam nekik, akkor még engem toltak le, hogy miért nem jó az nekem (!).
6) @viralmind ráhibázott, valóban a "regular download"-ra nyomtam, általában ez a megszokott letöltési metódusom. Úgy látszik erre rájöttek a tárhelyszolgáltatók is és felcserélték a gombokat. Merthogy régebben a színes gombok voltak "gyanús oldalak"-ra vezetők és a szürke/feketék a jók.Egyébként meg a zippyshare megnyitásával együtt a háttérben megnyílt egy online pénzkereső (iforex) oldal is.
Ennyit arról, mennyire megbízható általánosságban.
-
viralmind
aktív tag
válasz
Outlander #112700 üzenetére
Nalam nem jelzett, csupan normalis beallitas kerdese.
Illetve az sem mind1 mire kattintgatunk ugye, a sarga valoban a letolteshez vezeto download gombra nem ugrik, a kamu fekete download gombra pedig igen , mivel az valami szar fake oldalra vinne ami tartalmaz/hat/ kartekony kodokat.
-
nyisziati
veterán
válasz
Outlander #112698 üzenetére
Oké, törlöm. Linkeld légyszíves az általad fejlesztett, olcsóbb, díjnyertes vírusirtót, ami mögött hasznosabb adatbázis áll.
Egyébként több, mint 10 éve használom, és abszolút vírusmentes a gépem. Többek közt azért, mert elkerülöm a gyanús oldalakat. De ha te máshogy csinálod, az a te ügyed.
-
hevizms
addikt
válasz
Outlander #112458 üzenetére
Itt motoros GPS-ről volt szó.
A sima GPS-t is lehet használni motoron,de akkor +tartót+tokot is kell venni hozzá és még akkor sem lesz igazi motoros navi.
Én is sima GPS-t használok motoron,de azért ez a leírás alapján sokkal alkalmasabb.
Jobb láthatóság,vízállóság,tartó töltővel stb.
Ha most kellene vennem motorra GPS-t tuti kifizetném a különbözetet inkább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest