-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
atee_13 #130473 üzenetére
Szerintem elég lenne a wifinek nézni egy másik csatornát a routeren. Némelyik routeren a wifi beállításnál lehet scannelni hogy melyik a legkevésbé terhelt csatorna. Vagy telefonról mondjuk wifi analyzerrel megnézni.
Érdemes lehet még egy factory reset a routernek, utána minden beállítást kézzel visszarakni (nem konfiguráció mentés-visszatöltés). Papírra felírni amit kell, vagy screenshotok a böngészőből, onnan vissza lehet írni.
Ha még mindig nem akkor lehet hogy elfáradtak az elkók, kinyitni, újrakondizni.
Ha nem, akkor kuka és másik router. -
pècsimunkás
addikt
válasz
atee_13 #130383 üzenetére
Öcsém vett ilyen telefont nemrèg a gearbesttől . 46000 forintra jött ki .
Neki tetszik . Ráadásul a dual sim mellet mèg bővíthető . A kijelző szèp , èlőben a hátlap nekem nem tűnik bazárinak. Szerintem ennyièrt full hd kijelző , dual sim + msd együtt , normális kamera , jó vètel !
De , ez az èn vèlemènyem csak . Olvastam , hogy mások szerint nem jó vètel .Szerk.: A hátlapja a tesómènak nem ilyen . Az ő telefonja sima Zenfone 2 .
-
Upo
addikt
válasz
atee_13 #130387 üzenetére
Nagy ZTE Nubiák is voltak ekörül, még olcsóbban is, snapdragon 800-801-el, nem egyedi eset, ha már régi csúcsgép olcsón akkor inkább nem intelest vennék.
Például: [link]
De nekem a yotaphone2 is jobban bejönne, snapdragon 800, hátsó eink kijelzővel, 120 a sima, 125 a B20-as verzió.
-
Upo
addikt
válasz
atee_13 #130383 üzenetére
16G tárhely B20 nélkül, 3 éves intel atom technológia, amihez ez az akku nem egy nagy ász, pláne ezzel a kijelzővel. Az etotalk mod romtól és a (nem létező) garanciájuktól meg mentsenek meg az égiek. Most télen még egész jól elmegy kézmelegítőnek, de kézmelegítő van _sokkal_ olcsóbban.
Azért teljesítményre a mostani középkategóriák verik, annak idején a snapdragon 800 körül, inkább kicsit alatta volt. Keress még utána azért az atomos asus féle android romoknak is, azután hozd meg a döntést.Aztán jöhetnek a szubjektív dolgok is, nekem ritka ronda az a bazári hátlap is, kétszer körülnéznék hogy van-e valaki a környéken mielőtt előveszem.
Előbb vennék meg egy b20-as redmi note3 -at, bár arra még kicsit spórolni kellene, de akkor is.
-
-
-
svgyula
addikt
válasz
atee_13 #130249 üzenetére
Szia! Az összehasonlítás szerint sem egyforma a kettő! Nézd meg jobban! "CELLULAR" második sor. Ez feltételezi azt, hogy nem egyforma az adó-vevő része. Vagyis a másik ROM-ban levő meghajtóval nem lesz hálózatod! Vagy ha szerencséd van csak csak telefonálni tudsz vele. Mint előttem már írták elég az is ha az LCD egy másik sorozatból van. Nem lesz kijelződ, vagy nem ott és nem úgy érzékel ahogy kell. Volt ilyenben részem.Anno' COBOT ONE v. TRONSMART 7 Az elsőt 3 különböző SOC-al szerelték. A másodikat pedig ezekből vadászták össze! Volt olyan TRONSMART amiben a fólia alatt ott volt a "CUBOT" felirat
Mégsem volt kompatibilis mert a kijelző más volt!
-
Joeker67
aktív tag
válasz
atee_13 #130246 üzenetére
Kínai telefonoknál nagyon ritka az olyan, hogy teljes mértékben megegyezik, mivel az alkatrészek találomra kerülnek bele a készülékekbe. Van hogy egy márkán és típuson belül is eltérések vannak! Ha megpróbálod rátenni a romot, előtte mindenképp csinálj mentést, ha lehet többféle módszerrel, mert még így sem biztos, hogy a rosz rom után vissza tudodvtenni az eredetit! Sajnos tapasztalat, én már jártam így.Nálap pont az lcd meghajtó nem stimmelt, ezért nem is tudtam visszarakni a régi romot.
-
Upo
addikt
válasz
atee_13 #130231 üzenetére
Sajnos a nubia-k nem a rom frissítésekről híresek. Amúgy nem a home gomb gyűrűje a noti light mint a többi nubia-nál? Mondjuk ennél nekem jobban fáj az sd nélküliség, a feketéért meg még mindig 500$ körül kérnek (z9 classic). A snapi 810 szintén fekete bárány, vissza is tértek utána a saját fejlesztésű magokra. Egy snapdragon 652 is hozza azt a teljesítményt, a 650 alig lassabb, de még egy 625 sincs vészesen lemaradva, de fogyasztásban/melegedésben jobbak, és egy generációval újabb vga van bennük.
És a rom helyzet nem hiszem hogy nagyon javulna, ez egy korosodó 2 éves rétegtelefon.
A Z2 tényleg jobb, ha nfc nem kell. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
atee_13 #130229 üzenetére
Az S810 nem a legjobban sikerült lapkája a tátikának. Ettől független teljesen élhető, csak a komoly 3D alkalmazások rendesen izzasztják. Nincs noti led, kicsi az akku, nincs b20 és nem tudom mennyire probléma mentes ez a kijelző technológia. NFC viszont van és "olcsó" , mint a föld (már a kezdő árához képest).
Nálam kiesne az akku , notiled miatt. No meg arany!
De ez szubjektív. Másrészt ezen az áron nem rossz deal és , ha lenne fölös 60-80k-m elbohóckodni, akkor megvenném és szét hekkelném.
Még annyi, hogy közel ennyiért van zuk z2 is, ami jobb ennél!
-
Upo
addikt
-
UHHH
őstag
válasz
atee_13 #129589 üzenetére
Hello, en irtam korabban, hogy egy zoponal a smart wake ette az idle processt mint az allat, amikor lekapcsoltam ezt a feature-t, rogton 5x annyi lett az uzemido! Szoval gyari visszaallitas esetleg, vagy kapcsolgassal le szolgaltatasokat, es nezd a valtozast. Szinkronizalast is kikapcsolnam, gps-t, stb. Ha rajossz, ertesits minket!
-
Upo
addikt
válasz
atee_13 #128603 üzenetére
Jól értelmezem, te a google szerverén törölted a mail fiókot, azaz megsemmisítetted? És egy teljesen másik fiókot csináltál?
Nem a fiókot kell törölni, hanem a telefon beállításokban kell bemenni a fiókokhoz, és a google fiókot eltávolítani. Utána elindítani a play-t, akkor bekéri a bejelentkezési adatokat, újra beírod ugyanannak a fióknak a címét, jelszavát.
Ezt pc-n nem tudod megcsinálni, a telefonon van a gond, valahogy összezavarodtak a fiókbeállítások. Ha eltávolítod és hozzáadod ugyyanazt a fiókot, akkor az tutira reseteli a fiókbeállításokat a telefonon.
Ha a telón nem engedi eltávolítani a fiókot, akkor factory reset, de akkor ugrik minden ami nem gyárilag volt rajta. -
viktorhu
veterán
válasz
atee_13 #128599 üzenetére
Router váltás nem történt? Attól is tud olyat csinálni, ha nem szeretik egymást a routerrel. Ha nem erről van szó, akkor annyi minden lehet, pl. tűzfal, vírusirtó... Ha mobilnetről sem működik, egy reset lehetne a megoldás. Új Google account nem fog szerintem kelleni.
-
-
XmoD
senior tag
válasz
atee_13 #125623 üzenetére
Tovább sárgulni nem fog(szerintem) . Annyira nyomott áron meg nem kell adnod. Megnézed a legolcsóbb piaci árat és kb azon áron el is viszik
Hogy ON is legyek. Meizu M2-höz hasonló készülék van most a piacon 45k körül? Mármint méretre. Megtetszett az M2 (most vettem az asszonynak. És én is cserélném egy kisebbre az S6 edge plus-t
-
b0bcat
addikt
válasz
atee_13 #124712 üzenetére
Sarccal számolva a 25 ezer forintos keret 65 dollárt jelent. A linkelt listában egyedül az Ulefone U007 felel meg ennek a kritériumnak.
Nem tudom, hogy ebben a kategóriában (~ 65 USD) van-e egyáltalán best buy. Járt nálam pár olcsó készülék már, és mindnél kellett valamiben kompromisszumot kötni. Csodák nincsenek.
-
aytukabozs
addikt
válasz
atee_13 #103073 üzenetére
Camscanner pl. (De sok hasonló van)
Pdf-et csinál, aztán azt ki tudod nyomtatni...(Az alján lesz egy kis *created by camscanner* 'pecsét' ha az ingyenes verziót használod...
(#103072) need
Valamennyire telefonfüggő, de jellemzően a tárcsázóból menü gombbal érhető el (hacsak nem 4.0 előtti a rom.)
-
tahepa
senior tag
-
válasz
atee_13 #96614 üzenetére
Az árában nem volt ritkaság a HD kijelző, a qHD készülékek olcsóbbak voltak. A ZTE V970 pl korábban jelent meg, de hála az égnek qHD-t raktak bele, mert azért az MTK6577-nek megvoltak a nehéz pillanatai alkalmanként a HD kijelzővel (leginkább ezért nem erőltették a nagyobb felbontást a kínaiak). Annakidején iNew még nagyobb név volt a piacon, mint akár mostanság.
-
Flexy90
senior tag
válasz
atee_13 #45798 üzenetére
Ha paypal-t használsz, csak akkor fog a bankod árfolyamával váltani ha:
1. ha a paypal számlád össze van kapcsolva a kártyáddal, és be van állítva, hogy a bankod váltson, ilyenkor devizában írja az összeget nem Ft-ban.
2. ha a paypal számládat dollárban nyitottad és nem forintban, és átutalásnál szintén dollárban küldesz rá pénzt. (elméletben - nem próbáltam)A többség 1. pont szerint használja, aki viszont nem kapcsolja össze a paypal számláját a kártyájával, hanem csak átutalja forintban az összeget, annak mindig a paypal fogja váltani a saját árfolyamán.
-
Sanyesz.
őstag
-
sasa311
veterán
válasz
atee_13 #14558 üzenetére
Csak és kizárólag egyetlen egy dolog számít: Az értékmegjelölés. Ugyanis nem bontják ki a csomagokat csak úgy uk mukk fukk.
3 dolog történhet a VÁMolás során:
1., A megjelölt érték szerint vámköteles a termék. Ilyenkor fizetsz, mint a katonatiszt és ala csókolom
2., A megjelölt érték szerint NEM vámköteles a termék, ilyenkor kihozzák és jónapot
3., A megjelölt érték szerint NEM vámköteles a termék, mégis gyanús lesz a vámosoknak és felbontják a csomagot és látják, mi van benne. Ilyenkor teljesen 8, hogy felirat nélküli a doboz vagy sem.Ami biztos, hogy a postánál sokszor akkor sem vámolnak, ha amúgy az érték alapján vámköteles lenne a termék (nekem jött ki 100$ értékmegjelöléssel már csomag, be volt dobva a postaládába...)
DHL / FEDEX, stb. gyorspostánál 100%, hogy lesz vámügyintézés, hogyha az értékmegjelölés olyan (mert a rendszerük előkészíti).Nagyon halkan mondom nehogy valaki meghallja:
A legbiztosabb dolog, hogyha tökös vagy megbeszéled a kínaival, hogy 200 $-os cuccra írjon 60$ értéket és TEGYEN BELE ey 60$-os számlát is. Ilyenkor kicsengetsz még pár ezrest, viszont kutya nem tud beléd kötni. Ha nem banki átutalással fizettél (saját bevallásod szerint...) akkor kutya nem tudja ellenőrizni mennyi volt a valós fizetés. Tőlem a Magyar Királyi posta pl. PRINTSCREEN kért a Paypalos fizetésrőlÉs el is fogadták!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest