- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence01
tag
válasz
aha.e #126122 üzenetére
Nem ragaszkodom az újhoz. Bár azt el tudnám számolni, de nem fontos szempont. Újba néztem a ZenFone2 ből elég sok változat van azokból melyik ami nekem megfelelne? ez esetleg?
-
citkar
addikt
válasz
aha.e #126041 üzenetére
A linken szereplő oldal esetében kérheted európai garanciával (2 évvel), de nem európai raktárból fogják postázni, ha erre vagy kíváncsi konkrétan (bár van postalehetőség, hogy ha egyéb költség felmerülne, azt a shop állja).
#126044) aha.e : mint írtam van lehetőség olyan postázási módra, hogy ha felmerül egyéb költség (pl ÁFAm kezelési költség), akkor megtérítik azt.
-
-
beg
veterán
válasz
aha.e #123643 üzenetére
Specifikáció és információ.
Erről az oldalról (hivatalos) meg is tudod vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest