- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz
include777 #96903 üzenetére
A review -k szerintem teljesen korrekt tesztek. Ami feltűnt, hogy túl sok az indiai, valamint, hogy lassan egy éves viszonylatban kell nézni. Nekem is mozgatja kicsit a fantáziám, viszont ami elgondolkodtat, hogy szinte mindenki szidja az amigo 2.0-át. Úgy látom van hozzá 4.4 is, de egyenlőre nem zökkenőmentes. Valamit a fix aksi, ha gond van nem tudom mennyire lehet cserélni.
Szerintem akinek a jó kamera és a viszonylag erős hardver a cél annak lehet jó választás.
"This 16MP module is packs in larger 1.34µm pixels as compared to standard camera modules." Ez elvileg jobb érték mint a Samsung GS5 kameráé. 3GB ram ma sincs sok mindenben.
Nekem lehet a 5,5" már sok de a felület 72% a kijelző ez sem mindennapos érték.Kinek mi a fontos és ki mennyire bátor az a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest