- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ekrisztian
őstag
válasz
#79335424 #125822 üzenetére
Én csak annyit tudok hozzá fűzni ehhez, hogy párommal whatsapp-on beszélgettünk, egy adott témáról. És erre a témára előtte nem kerestünk rá a neten.
Majd pár óra elteltével a Chrome és az összes többi app a témával kapcsolatos reklámokkal bombázott.
Szóval hiába titkosított az app, ha billentyűzet lopja a karektereket.
Nekem Asus stock, páromnak Jiayu miu rendszere van.
Mondhatnánk jaaa csak reklám...de mi van a jelszavakkal, bankkártya adatokkal? -
-
Csorbi
addikt
-
KamuMazsola
őstag
válasz
#79335424 #125489 üzenetére
Valószínű csak kontakthibás, eddig megkocogtattam és megjavult, de most ez nem segít. Itt a topikban egyet ajánlott valaki régebben, azt tegnap pü-ben megkerestem, de nem tud segíteni. Egy másik a HAprón hírdet, de az meg kínait nem igazán...
Szóval egy ügyeskezű szakit keresünk!ekrisztián: iOcean m6752, ha másképp nem magamnak kell megoldanom, csak apró mütyűrök már ezek.
-
Milestone2
nagyúr
-
svgyula
addikt
válasz
#79335424 #125162 üzenetére
Szia! Nálam ha be van kapcsolva a wifi akkor kapásból nincs mobilnet!
Te nem a prioritás kezelőre gondolsz?
Valami ilyenre? ez van nálam is itt lehet megadni melyik alkalmazás használhatja a mobil net-et ha van!(mivel az fizetős) és melyik mászhat fel a netre csak wifi-n. De ez még messze nem jelenti azt, hogy két párhuzamos csatornán lenne internet elérés. Pedig ha felnézel akkor láthatod van wifi és 4G is! -
doongoo
addikt
válasz
#79335424 #125115 üzenetére
(#125116) Bodrik
Emiatt kérdeztem rá, mert csak ezt írta:
Pont a dual active SIM a lényeg egy kétSIM-es telefonnál szvsz, a dual standby amolyan öszvér megoldásnak tűnik. Ezért is keresek dual activeosat. (Bár fontos megjegyeznem, hogy nem volt még dual SIMes telefonom, a célom az, hogy ne legyen mindig 2 telefon nálam, hanem a cégest és a magánt egy telefon tudja.)#125117) Cheesy erre az igényre elég lesz a dual standby is
-
válasz
#79335424 #124929 üzenetére
Hm... ez jó kérdés valóban, mert a 800MHz lehet lte is; lehet.
GSM/3G esetén nem használták eddig a 800MHz-et, ebből a szempontból lehet LTE.
Viszont valóban a B20 meg nincs ott
Lehet, hogy kínában használnak GSM vagy 3G esetén 0,8GHz-et, akkor meg nem LTE...Tudom találgatás, de nem baj, ha körbejárjuk a témát.
-
Upo
addikt
válasz
#79335424 #124047 üzenetére
Akkor meg simán el kell hogy fogadjátok hogy kevesebb megapixel mint a teljes 4:3 kép, mivel annak a csonkításával készül. Ugyanis úgy kezdődött, hogy miért nem annyi megapixel mint a 4:3-ban... Nekem nincs bajom ha valaki 16:9-ben akar fényképezni, csak rinyálás helyett gondolkodjon. Vagy valami szoftverrel interpolálja fel a felbontást, ha CSAK a megapixel hiányzik...
-
Bferibörs
addikt
válasz
#79335424 #123323 üzenetére
Sziasztok !
Valaki használ ilyen készüléket One Plus 3 ,vélemény, rövid leírás esetleg személyes tapasztalat alapján elképzelhető ?
Másik kérdésem az lenne, hogy alcatel 8008D schribe ( Android OS, v4.1 (Jelly Bean) ) készüléken 5 db képernyő van alap beállításként, hogy lehet a képernyők számát csökkenteni ( törölni ) ?
Köszönöm ha segítetek !
-
LámaZ
addikt
válasz
#79335424 #123315 üzenetére
Okés, főnök – ahogy nekem is mondani szokták – maradjunk ennyiben.
Én továbbra is fenntartom, hogy hálistennek eljutott a technika arra a szintre, hogy átlag felhasználónak – mint amilyen én is vagyok, és ilyen a felhasználók minimum ¾-e – bőven elég egy kipróbált, a felhasználók által jó minőségűnek ítélt (min. 4 processzormag, 2 GB RAM, 16 GB ROM, két SIM-hely, 4G képesség), 100 USA dollár alatti okostelefon, legyen az akár kínai is.
A kocsik terén is vannak Alfa Romeók, Jaguárok, Mercedesek, Ferrarik, Lexusok stb., olyan sem kell mindenkinek, és mégis boldogan élünk. Ezt kell tudatosítani az emberekben, nem túlköltekezésre buzdítani őket, és akkor helyreáll a világ normális rendje. Aki meg mást cikizik azért, mert olcsó telefonja van, le kell nézni.
-
LámaZ
addikt
válasz
#79335424 #123313 üzenetére
Én elvből nem fogok letiltani senkit, mert minden érdekel.
Amúgy, tettem én máshol, máskor is erős indulatokat kiváltó kijelentéseket, aztán eltelt pár év és rendre igazam lett, csak ugye akkor az erős indulatokat mutató egyedek már sehol nem voltak, nem jöttek vissza azzal, hogy bocs, de igazad volt. De nem is várom ezt el, az elégtétel úgyis megvan. -
LámaZ
addikt
válasz
#79335424 #123306 üzenetére
„ha lenne olyan Magyar telómárka, ami Magyarországon készül”
Na, látod, érted te a csíziót!
Szerinted, ez a sok magyar fiatal, aki most kínai telefonokat bütyköl, egyszer nem csap a homlokára, hogy „Évrika, hát ezt még én is meg tudnám csinálni!”
(akár állami/EU-s K+F-es pályázati segédlettel, akár tömegfinanszírozásos startuppal, vagy a Londonban mosogató/EU-ban kamionozónagybácsi/szülő/stb által hazaküldött pénzzel is)
De szeretem, hogy gondolkodsz! -
LámaZ
addikt
válasz
#79335424 #123298 üzenetére
Pedig a legkorrektebb véleményt írtam le, amelyet a népi gyógyászati tapasztalat visszaigazolt.
Amúgy, gondolj bele: évente – hasamra ütök! – 500 millió dollárt szórunk ki távol-keleti kütyükre.
Ha ezt az összeget a felére tudnánk csökkenteni (tehát az importra kiadott pénz csökkenne), az még a magyar gazdaságnak, tehát minden magyar állampolgárnak is, jót tenne.
De nem kell itt nekem kukacoskodnom, lesznek még itt érdekes fejlemények a közeljövőben.
A darwini evolúció nem kamu! -
unskillful
aktív tag
válasz
#79335424 #123018 üzenetére
Szia. Ez csak sima osztott képernyő feature, egyenlőre 2 "ablakkal" amik mérete változtatható, illetve álló és fekvő módban is működik. Meg lehet szabni, hogy melyik appok indulhatnak el osztott képernyős módban. De semmi extra sajnos. Mondjuk ezt a lebegő ablakos dolgot majd megemlítem a fejlesztőnek, mert az még érdekes lehet.
-
-
albinolynx
senior tag
válasz
#79335424 #122439 üzenetére
Tudom ez sem világbajnok, de a jelenlegi doogee-val nekem semmi bajom. Igaz nem is használom sok mindenre telefonáláson, email böngészésen kívül.
A tartalék hátlapjaim továbbra is felhasználhatók lennének, plusz tudja a 4G-t:SIM Card: Dual SIM dual standby,dual Micro SIM
Network:
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 900/2100MHz
4G: FDD-LTE 800/900/1800/2100/2600MHz -
albinolynx
senior tag
válasz
#79335424 #122428 üzenetére
Itthon használnám csak Magyarországon. B20 amit keressek? Kiegészíteném vele a kívánság listám, hátha akad ajánlott telefon.
Most, hogy sikerült életre kelteni a mobilnetet. Nézem a 3G lefedettségi térképet. Ahol jelenleg tartózkodom, elérhető kellene legyen a 3G sebesség. A telefon viszont "E" - edge kapcsolatot jelez. Ez készülék hiba?
Ha bekapcsolom a wifi-t, akkor viszont megjelenik a "3G". -
RVR400
veterán
válasz
#79335424 #121765 üzenetére
Mi számít alsó kategóriának? Pl az egyik logo-lopó cég nem is rég lett említve:
A sima P9000 tesztjét mellétéve végképp nem értem. Vannak jó készülékeik, ez tény, de azonos ár mellett vannak "nevesebb" készülékek, amik minden szinten lemossák. És azért valljuk be, 200-230 USD (+kupak) ár mellett az ember nagyon nem ezt várja. Sőt, nagyon kevesen áldoznak 35-40e Ft feletti összegeket telefonra. Na ott még rosszabb a helyzet, persze a készülék használható, de kapásból tudok 5 másikat, ami ugyanazért a pénzért minden szinten jobb és minőségibb.
-
-
válasz
#79335424 #121745 üzenetére
Nem ertjuk egymást, de persze ez nem gond.
Nem azon van a hangsúly, hogy látom a logót vagy sem.
De mindent leírtam már. Az, hogy a logó tervezése ennyire nulla ráfordítással készül, úgy érzem, hogy a készülékeken is visszaüt.. és volt már rá példa.
Osszefugges nincs, de ha valaki akar vmit a piacon... ne legyen ennyire lusta.
Szerkesztés. Semmi pozitívat nem látok benne. Ha erre nincs pénz mire van? Szitaznak, amiktől beszéltünk csak levesznek a szalagrol egy terméket, és kész.
Tudod Te is, hogy gyártó partnerek vannak. A fejlesztés nem az márkák sara...Nem nevezem még azokat se, akik sok szart csinálnak, vagy presale megoldással indulnak egy egy szériával...
Ez az én véleményem . sajnálom
@Roli5: Nem tudsz elvonatkoztatni a márkától , hisz használod, így ne vitazzunk róla. Legyen igazad.Az még hogy a többiek nem találtak ki semmit... hát oké
Nem szeretném tovább folytatni
Részemről a téma lezárva, bocsánat ha egyik másik markakedvelő lelkébe gázoltam.
Sajnos felreertjuk néha egymást, ez van. De így kerek a világ.
Most jó pár napra torlom a topicot az előzményekről, mert kezd elegem lenni sajnos. Mindenkinek további jó forumozast.
-
svgyula
addikt
válasz
#79335424 #121528 üzenetére
Szia! Nem akarok vitatkozni de rosszul írod! Az MTK évekkel ezelőtt előrébb volt, mint a Kirin! Valahol a világban ezt írja a sajtó.Ez így helyes! Kicsit olvass utána és rájössz arra, hogy nem a tömeggyártás alapján dől el egy SOC minősége......
Ha azért most hasonlítjuk az MTK "csúcs" SOC-ját és a Kirin "csúcs" SOC-ját azért nem ugyanaz lássuk be.
Eltekintve egyéb olyan szolgáltatásoktól amit eleve a SOC-hoz faragnak a mérnököt. Az ilyen megoldásokkal azért ritkán találkozni az MTK platformok esetében. De mint írtam az elején nem akarok vitatkozni.
Az "én" szememben ez olyan különbség mint a "Bundesliga" és a magyar "lökdelőre" foci között ami van. -
-
tibcsi0407
félisten
-
válasz
#79335424 #120466 üzenetére
Ezek valódi előnyök ... alapvetően olyan elborult elméknek, mint mi itt a fórumban. Egy LG G3 után például menekültem vissza az MTK-hoz. De az átlag vásárlónak ezek az előnyök nem jelentenek semmit. Nekik az ismerős név (Snapdragon) még mindig többet ad, ha egyáltalán megnézik a proci típusát. Legtöbben annál ragadnak le, hogy hány mag van benne. Hogy az milyen mag, az már túl sok nekik.
-
Kornel
veterán
válasz
#79335424 #120463 üzenetére
A probléma az, hogy most egyáltalán nem hivatkozzam semmilyen antutu eredményekre.
Siman hétköznapi átlagfelhasználásról.
Lehet, hogy a 810 melegedett, de ettől még nem mindegyik snapi melegszik.
MTK-nak egyetlen egy nagy előnye volt eddig, hogy olcsón adott jó közepes teljesítményű SOC-okat, de már a snapdragon is beállt ebbe a sorba úgy néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest