- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
Graphics #121746 üzenetére
Úgy gondolom, hogy én nem vagyok elfogult, mert nincsen semmilyen márkapreferenciám, a telókhoz meg nem is nagyon értek, a dizájnhoz viszont van közöm. És abban ugyan egyetértünk, hogy - főleg európai szemmel - a koppintás nem túl eredeti tevékenység, de abban már kevésbé, hogy az úgymond koppintással készült logókat automatikusan el kellene ítélni. Mert nem egészen olyan egyértelmű az, hogy mit tekintünk koppintásnak.
Például, amit elsőként hoztál szóba a (121727)-ben ott az a sárga és fekete nem egymás koppintása. ott egyszerűen stílusegyezés történt, ami minden kornak a sajátja. A koppintás ízű logók védelmére annyit tudok felhozni, hogy ha egy jó tipográfiájú logót jó tipójú logóval próbálnak koppintani, akkor ott legalább a végeredmény grafikailag jó lesz. Nem eredeti, de önmagában jó. Amikor viszont nincs igény arra, hogy tipográfiailag jó legyen a dolog, akkor számomra édeskevés lesz az az érdem, hogy de legalább nem koppintás. Vagyis az én értékítéletem szerint inkább legyen áthallásosan jó egy logó, mint egyedien vacak.
Én nem tudom, hogy ki honnan koppintott de engem személy szerint elriaszt a vásárlástól egy Ulefone, Infocus, THL, Zopo, Jiayu, Letv logó, vagy a mélypont a Mlais. De egy ZTE, Samsung, Lenovo is elég vacak tud lenni...
És nekem a koppintástól függetlenül tetszik az UMI, Elephone, Cubot, Doogee, Homtom, redmi és társai.egy egyszerű, letisztult logóra csak a nagyon amatőrök mondják azt, hogy megvan 5 perc alatt, akik még sosem terveztek ilyet. Persze, lemásolni öt perc, de kitalálni (akár koppintva is) nem annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Battlefield 6
- DUNE médialejátszók topicja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Küszöbön az androidos PC-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE (2020) 64GB 93% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB 100% Akku Megkímét,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanci
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest