Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
LámaZ
üzenetére
Légyszíves Mester,mutass egy telefont a számomra,Azok kellenek,amiket leirtál,egy kis plusszal:legyen egy kis IP védettsége.Külsős hálozat-szerelőként dolgozom,télen-nyáron a szabadban.Ma 2 liter "vizet" csavartam ki abból a pólóból,aminek a zsebében pihent a telefonom...
Szóval keress egy telót 100 dodó alatt,2 giga RAM,16 giga ROM,B20,IP67,minimum 3000-es akksi.. -
törölt tag
válasz
LámaZ
üzenetére
"átlag felhasználónak"
No, ez az "apróság" maradt ki az eredeti véleményedből. Én nem vagyok átlag felhasználó, így rögtön kiesek az általad definiált halmazból. Sőt, az átlag felhasználó telóvásárlás előtt egyáltalán nem tájékozódik a PH Android dual SIM topikjában, tehát aki olvassa a véleményedet, az az iménti kiegészítéseddel szintén kiesik a halmazból. Sztem, aki követi a topikot, és a 100 dollár feletti kategóriában választ telót, az pontosan tudja, hogy miért teszi. Emiatt én meg továbbra is fenntartom, hogy az eredeti véleményednek a vitageneráláson kívül, ebben a topikban semmi értelme.
-
citkar
addikt
válasz
LámaZ
üzenetére
Szerintem internet nélkül te is meglennél (sőt telefon és számítógép nélkül is), ez sem kell mindenkinek, mégis boldogan élnek. Ezt kell tudatosítsd magadban és helyreáll a világ normális rendje. Nem kell cikizni senkit, mert 200 dolláros telefonja van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem átjön az irónia és az, hogy a szubjektív véleményed erősen túlzó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Titan Quest II
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- Iphone 12 Pro Max 128GB Grey, kijelzőfólia és Speck tok
- iPhone 12 Pro Max 256GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4570 1 hónap garanciával:11900
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)