- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
válasz
kosturica #32996 üzenetére
Nekem a táblában is furcsa, hogy "unibádi" jelleg az elfogadott. Persze az Én korosodó Huawei Ideos S7 Slimemnek még az akksi is cserélhető. (igaz, horror ára van, még kínában is, de ha kell, könnyebb megoldani).
Telóban sem preferálnék ilyen kivitelt. Pedig sajna terjed...
-
Carline
őstag
válasz
kosturica #32986 üzenetére
Én hétfőn megyek busszal görögbe.
A szünetmentes 12V 7.2Ah akkuját kiszedtem, megforrasztottam egy autós microusb töltőt és azt viszem magammal. (~2 kg)
Kipróbáltam, egy teljes napon keresztül folyamatos wifi tether ment a telóról, plusz játszottam is rajta folyamatosan teljes fényerőnél.
Egy nap után nem volt sok veszteség a nagy akkuból!
Szerintem bírni fogja oda-vissza a buszos utat. -
SUPREME7
őstag
-
Švejk
őstag
válasz
kosturica #30923 üzenetére
Magára a processzor erejére írtam. Ebben még nincs optimalizáció, nincs normális kamera, nincs minőségi burkolat, nincs support (illetve van, csak ritkábban...), nincs akármilyen különleges kijelző csak a processzor nyers ereje.
Közelébe se érnek az One X-nek, de nem is ez a céljuk. A céljuk az, hogy sokat adjanak kevésért. És ezt maximálisan teljesítik.
Függ a felbontástól, egy 1920x1080-as telefon Antutuban még 12000-t se tud, egy qHD-s pedig 13500 körül mozog. És egy szóval se állítottam, hogy kapnál egy One X-et 50.000-ért, mert ez nem lenne igaz. Józan ész alapján kikövetkeztethető, hogy kell lennie valami, amiben alulmarad. De szerintem tény, hogy az MTK6589, ha támogatottságában nincs is ott mint a Tegra 3, nyers erőben megüti a szintjét. -
kamillo67
tag
válasz
kosturica #30030 üzenetére
Ezek szerint nem sokat vásároltál onnan, velem ellentétben.
De nézzük csak2!
De van ez a telo $ 1300-ért is.Sztem van olyan, mint az ebay, és egy nagy előnye, hogy már a 7-8 dolcsis dolgok is ajánlottan jönnek,( az ebay-en van hogy a 30 dolcsis sem
)
De aki béna hozzá azt midkét helyen átb...ák.
-
RVR400
veterán
válasz
kosturica #29418 üzenetére
Az aliexpressnek van külön fizetőrendszere, nem paypalos. Én már többször kaptam vissza pénzt, egyszer amikor nem küldték időben a cuccot, és visszakértem, egyszer meg én gondoltam meg magam, mielőtt még küldte volna az eladó a cuccot. (ZP980-at rendeltem, de azon nincsenek dedikált menü és vissza gombok, így inkább lemondtam a rendelést, mert csak utólag jöttem rá, hogy nekem úgy inkább nem kell)
-
RVR400
veterán
válasz
kosturica #29401 üzenetére
Nekem egyetlen karc sem volt az O3D-men, amíg egyszer be nem csúszott a radiátor meg a fal közé, és be nem szorult kijelzővel a fal felé nézve. Akkor lett rajta 2 minimális karc, pedig ez már esett kavicsos útra, csúszott szar betonon 3 métert bicikliről leesve, stb. Azt csíptem benne a legjobban, hogy nem teliüveges, hanem effektíve van rajta rugalmassági zóna, így nem az történik, hogy törik az üveg, ha a sarkára esik, vagy éppen valami hegyes benyomja a kijelzőt. Sajnos elég sok Samsung volt már nálam a teliüveg miatti törés megoldása okán. Persze a mostani telóra megpróbálok vigyázni.
-
fil
őstag
válasz
kosturica #29279 üzenetére
Ez azért csak részben igaz. Addig, amíg van hely, van szabad ram, addíg nyilván gyorsabban indul, ha már benn van a memóriában. Viszont amikor előbb helyet kell felszabadítani, mielőtt betöltheti a futtatandó app-ot, na akkor lelassul, hiszen meg kell várni amíg sikerül felszabadítani a szükséges memóriát. Minél több a ram ,ez annál később fordul elő. De abban igazad van, hogy nem kell azon rugózni állandóan, hogy még mennyi szabad ram van. Csak legyen...
-
-
-
-
alexw801
senior tag
válasz
kosturica #28345 üzenetére
A PeCsa bolhapiacon szombat-vasárnap reggel árul egy eladó kínai apróságokat, nála általában van 6000 Ft-ért a legjobb Power Bank, amelyik 10000 mAh, 2 db USB kimenet: 1 A és 0,8 A.
Model: DS-10000D
Töltésre 1 db USB mini bemenete van.
Van rajta 6 db státusz jelző LED (4 kék, 2 zöld) és egy bekapcsoló gomb.
Elképesztő elegáns, lapos, könnyű, csiszolt fekete fém felülettel. -
citkar
addikt
válasz
Pont ezt a félét/típust használod? Csak mert ezek közt nem vagyok jártas, h mit érdemes venni, ugyanakkor ilyen olcsón ekkorát nem is láttam máshol.
Bár van nagyobb is, alig drágábban -
peter76bp
aktív tag
válasz
És valóban 4-5 alkalommal fullra tölti nulláról az akkudat? A kimeneti teljesítményt ezek szerint automatikusan szabályozza? Mennyi idő alatt tölti fel a telódat és abban mekkora akksi van?
Mert amit néztem az 20 ezres volt két kimenettel az egyiken tudott 1A-t a másikon 2-t és valami rakétafizikusi számítás volt, hogy miért is nem 10x tud feltölteni egy 2 ezres akksit.
Ilyet nézegettem csak 20 ezresben
-
-
osztraksajt
őstag
válasz
kosturica #27738 üzenetére
Pl ha híváslistában bóklászol akkor lenn van hogy kártya 1,2 amelyikre ráböksz arra szűkíti pl a híváslistát. De pl minden helyen ahol van értelme ott szépen lehet kártyaforgalomra szűrni, nem csak ömlesztve van, hozzá lehet rendelni egy számot egy kártáyhoz egy kis pipával, nem kell az opciókat túrni hozzá.
Össze van gyúrva a névjegyzék, híváslista és üzenetkezelő alkalmazás, azon belül lépked, nem nyitja meg külön az adott alkalmazásokat. 2 hétig azt használtam, de a gyári alkalmazások használata egy kínszenvedés az után, a DW dialert feléve valamennyire enyhül a dolog, de ott sem valami jó kiforrott a két kártya kezelése.
-
cicavizio
csendes tag
válasz
kosturica #27492 üzenetére
Először is nagyon szépen köszönöm a segítséget!Igen feljegyeztem,mert olvastam kicsit én is!
Egyébként ezzel lehetett a gond,de most h minden oké a telóval,nem nagyon akarok mókolni,nem is nagyon van rá időm,de ha megúnom,vagy lesz kicsit több szabad időm akkor megcsinálom!
Az akkum is rendbe jött,tegnap du 2 óta,folyamatos mobilnet,1óra telefonálás,kicsi játék 49%on az aksi!Ez az érték szerintem nagyon rendben van! -
vinibali
őstag
válasz
kosturica #27642 üzenetére
legjobb tudomásom szerint ezekben eMMC tárak vannak. mintha ott lenne egybetokozva nand és ddr
(#27647) laslie92: mondom 580 marad SZABAD!
(#27652) Dreimus: lehet az enyém is rootolva volt, csak a superuser nem adta meg az engedélyt a root explorernek
melyik szoft van neked rajta?
(#27654) kosturica: mondom nincs benne magyar, nem cukrász vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest