- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát erről gagyogok én is. VOIP -ozok én is, több account -tal is. Tudom, hogy mik a lehetőségek. Ott van pl. a Reenger, ahol szintén telefonszám az account azonosító. Csakhogy ez nem a SIM száma, hanem ők adnak egy virtuális számot (003621 -es, vagyis vezetékes tarifa szerint hívható!). Így bármilyen droidon használható. Dellmontot használok kimenőhöz, ahol meg a kliensben állíthatom be, hogy melyik beregelt számomat írja ki a hívottnál. Ezért írtam, hogy a Viber ebből a szempontból elég rugalmatlan.
-
Dominó85
addikt
-
-
klogw
aktív tag
INGYEN még sehol nem adnak telót? (Na jó, a postaköltséget állom.)
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #78491 üzenetére
Segítek, mielőtt még sokkot kapsz.
Talán valaki megtudta a jelszavadat, belépett, és ezt beírta. Legalább ilyenkor vennéd észre Magad.
Kérheted a szankciót, mert leírtam az igazat ismét...
A lassan egy éve dumád is kicsit érdekes, mert pár hónapja írtál nekem ,hogy letiltottál, miután Te írtál rám nyíltan vállalhatatlan hangnemben. Szóval nagyon bántott is a dolog, hogy Te tiltottál engem az alpári stílusod után.
Annyira jó, hogy olvasgatod, mert én az első után olvasatlanul töröltem a többi leveledet. -
Odzse
tag
Látom jó kis témát dobtam be,amin lehet agyalni
Somatom-nak igaza van.
Az egyik kártyám céges,ezen céges kontaktok vannak.Ezen a telefonomon is használtam a vibert.A másik kártyám privát/privát kontaktokkal és ezen is ment a viber.
Ezt a két kontakt listát szeretném egy készüléken kezelni.Akár két telepített viber app használatával is.Köszönöm a szombat esti brainstorming-ot
-
törölt tag
válasz
hungobungo #78490 üzenetére
Sztem vmit nagyon benéztél. Az egy idézet volt, mástól. Nekem úgy tűnt, hogy LámaZ egyáltalán nem vallja ezt az elméletet (én sem).
-
Dominó85
addikt
válasz
RVR400 #78481 üzenetére
Hogy mit vett át? Vicces vagy. Hidd el nem kenyerem arról véleményt mondani, amit még csak nem is láttam. Az egész a te szánalmas meséd, amit itt terjesztesz és kezd bizonyos határokat feszegetni a személyemet illetően. Rengeteg kínai készülék volt már a kezemben, mert rengeteg barátom és ph-s kollégám ha nem is heti szinten, de megmutat egy-egy újabb szerzeményt. És ezt úgy képzeld el, hogy leülünk valahova és órákig nyomkodom tesztelem a telefont, míg dumál róla a tulaja. Az IPS technológiáról és minden másról úgy alkotok véleményt, hogy hosszú ideje bújom a témát szakmai fronton. Úgy alkotsz rólam véleményt, hogy még csak nem ia ismersz. Konkrétan hazudsz itt össze vissza rólam dolgokat, csak azért mert a véleményünk nem egyezik sokszor. Képzeld emberek vagyunk és egyben egyéniségek is. És ez így jó. Például a Coolpad fotós képei kapcsán is false infókat terjesztesz. Ugyanis ha megnézted volna a Gizchina Coolpad reviewját, akkor észrevetted volna, hogy a tesztképek eredeti formában, zipbe tömörítve letölthető onnan... Szóval megkérlek, ogy a továbbiakban ne állítsál velem kapcsolatban semmit egyik fórumon/topikban sem vagy megkérek egy moderátort, hogy szankcionálja személyedet. Oh és majd elfelejtettem, nagyon kevés embert blokkolok privátban és te már lassan egy éve ezt a titulust kiérdemelted nálam. Elnézve az akkori privátokat, csodálom, hogy egyáltalán még szóba állok veled és egy-két kollegával találkozva hasonlókat hallottam. Szóval nem biztos, hogy csak én vagy mi a kollégákkal vagyunk tökéletlenek.
-
hungobungo
senior tag
Kereshetsz amit akarsz, attól még hülyeségeket írsz.
Ha nem így lenne, akkor bármelyik program ami fut a háttérben mindig leállna és újraindulna (skype, viber, qq stb.)? Meg a nem aktív alkalmazások is elfelejtenék a megnyitott weboldalakat, bezárnák a megnyitott dokumentumokat, zenéket? Torrent kliens hogyan töltene le bármit, miközben telefonálsz? Telefonálás közben hogyan kaphatnál leveleket? Remélem belátod hogy ökörségeket hiszel. -
LámaZ
addikt
válasz
RVR400 #78481 üzenetére
„A multitask meg androidnál kicsit vicces, merthogy ugye ami háttérbe kerül, az ott meg is áll, a régi programokat meg automatikusan kilövi, ha már kevés a RAM.”
Ezt a blöfföt beveszi még valaki?
Ugyanis a gyakorlatban az android híres memóriakezelése semmit nem ér.
Ha érne, akkor nem keresné mindenki - aki valszeg pórul járt a fél gigával – a minimum 1 GB RAM-mal rendelkező telefonokat. Én pl. nem vagyok hajlandó olyan androidos telefont venni többé, amelyben nincs min. 2 GB RAM. -
konigjanos
senior tag
válasz
gipsztigris #78088 üzenetére
Az én telefonommal sajna nem megy... (tronsmart ts7)
-
virkir
veterán
válasz
gipsztigris #78462 üzenetére
Azért Out of stock mert "körök" vannak.
Amit most látsz az tartott
között.
Az akciók kezdetekor szokott lenni in stock. -
törölt tag
válasz
Krinyo #78479 üzenetére
Na jó, de a Viber esetében ez eléggé kényszerpálya. Eddig két telója volt, amiket kiváltott egy duállal. A két telón nem tudott azonos accountot használni, most meg nem tudja összevonni. Híváskor a kimenő számot sem tudja változtatni. Nyilván a két kártya különböző kontaktlistával rendelkezik, amiket nem szeretne összekutyulni. Ez is érthető. Itt egyrészt a Viber lehetne rugalmasabb, másrészt a dual simes telefont vásárlóknak kéne tisztában lenniük azzal, hogy Androidos dual sim kezelés jelenleg nem létezik. A dual sim kezelést a gyártók kókányolják bele a rendszerbe.
-
svgyula
addikt
válasz
gipsztigris #78271 üzenetére
köszi!
-
RVR400
veterán
válasz
Krinyo #78478 üzenetére
Te is átvetted Dominó kolléga szokását, hogy simán véleményt mondasz valamiről, amit még csak nem is láttál, mondjuk Te még talán képen sem nézted meg.
A W450-nel köszönő viszonyban sincs, az is volt már nálam. Ez IPS kijelző jobb a kamerája, a GPS-e is működőképes, nem kell vele szarakodni, hogy néha nem kapcsol vissza a kijelző, Real Racing 3 simán megy ezzel az 512 MB-tal is rajta, innentől kezdve tőlem azt gondoltok, amit akartok. A multitask meg androidnál kicsit vicces, merthogy ugye ami háttérbe kerül, az ott meg is áll, a régi programokat meg automatikusan kilövi, ha már kevés a RAM.
Szóval meg ne halljam, hogy nem Moto E-t veszel.(#78482) wwenigma: És ismét visszatértünk a nagy jokerhez. Tényleg viccesek vagytok.
A lényeg fölött pedig elsiklotok, ami az, hogy ennyi pénzért kintről jóval jobbat lehet venni, kicsit gyengébbet féláron, hasonlóan jót pedig 60%-os áron. Tudom, ezek mind kínaiak, én kérek elnézést, hogy nem kiáltottam ki a Moto E-t a világ legjobb vételének.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #78476 üzenetére
+1
-
WOT-H-A-C
veterán
-
törölt tag
-
kircipeti
senior tag
Lenovo S960+ telefonnal szemezek innen: [link]
Mi lehet egy ilyennél a buktató? Mert ennyiért megérősnek érzem.
-
Odzse
tag
Köszönöm a Viberrel kapcsolatos válaszokat.
Akkor egyenlőre még guglizom az ügyben -
-
klogw
aktív tag
válasz
fényelőkész #78457 üzenetére
Te írtad, hogy "Véleményeteket szeretném kikérni róla". Én meg megírtam, hogy senki nem fogja ajánlani. Így is történt.
Hol itt a mellébeszélés?
A kereső meg azért van, hogy használják, és ne kelljen n-szer feltett és megtárgyalt kérdést n+1-szer megválaszolni. Ezért hívják fel rá a beeső újak figyelmét. -
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #78460 üzenetére
Tudtam, hogy ilyenkor egyből az jön, hogy de ez kínai... Akkor meg be is lehet zárni az egész topicot, és mindenki menjen a Mediaba, az E-digitalba, meg rendeljen az emag.hu oldalról.
MTK6589, 960*540, 512MB/4GB, 8MP nem fixfókusz, vaku is van. Ha duplaáron sokkal jobb vétel a Moto E ehhez képest, akkor tényleg semmi létjogosultsága nincs a topicnak, mivel duplaáron itthon mindenből lehet venni ugyanolyan jót, vagy kicsivel jobbat. -
törölt tag
Ez egy érdekes kérdés. Valóban lehetne Android alkalmazások topikba való, csakhogy bármíly furcsa, az Android nem ismeri azt, hogy "dual SIM". Így az Android fejlesztői környezettel (SDK) fejlesztett alkalmazások sem ismerik ezt az opciót. Így a Viber sem. Sztem nem tudsz sem két Viber -t telepíteni, sem két kártya adatait használni egy Viber -ben. Legfeljebb Titanium Backup -ban két adatmódban használni a Viber -t. Ez kb. a két Viber -telepítésnek felel meg.
-
kobipeti
aktív tag
válasz
gipsztigris #78462 üzenetére
Heti egyszer van szállítás, ahogy eddig néztem talán hétfőn, majd figyelem, de szakaszosan jön az áru az biztos
-
Odzse
tag
Sziasztok,
Dualsim-es telón(az egyik kártya T a másik Telenor).A T-s kártyán van mobilnet.A másikon nincs.Ha a T-s kártya mobilnetjét bekapcsolom,akkor a Telenoros kártya Viber üzeneteit is megkapom?
Illetve ha a két kártya miatt eddig két telefonom volt két külön Viberrel és kapcsolatokkal,akkor egy telefonban ezt hogyan lehet összehozni?
Két Viber alkalmazást kell feltelepíteni,vagy a Viber kapcsolatok összefésülődnek?Köszi
-
üszök
őstag
válasz
drewcsalad #78439 üzenetére
Nagy aksi kell,és sok Ram.
A többi mind fölösleges.Az összes takarító program,vírusírtó,battery doctor.
Az egyik kollégám megvette első androidos telefonját,mondom muti. 3 takarító program,két vírusírtó,battery doctor+ valami hülye zároló program,ami minden app indításkor kódot kér amire be van állítva. -
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #78412 üzenetére
Lágyabb zajszűréssel a Coolpadon kb egy szinten lenne a kettő.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #78421 üzenetére
512 MB-tal az UTime G7 13800 pont Antutu, és 49.7 fps Nenamark2. 80 USD-s telefonról beszélünk, ebből kettőt veszek 1 db Moto E áráért...
-
klogw
aktív tag
válasz
fényelőkész #78443 üzenetére
Szerinted vajon mégis miért?
-
fényelőkész
csendes tag
Köszönöm mindenkinek!!
-
drewcsalad
tag
válasz
fényelőkész #78450 üzenetére
Ha hallgatsz ránk,akkor NEM veszel klón telefont!!! Én is beleestem ebbe a hibába! CSAK brand telefont vegyél! ThL,Lenovo,Zopo,Jiayu,Xiaomi,Umi,Oppo,Doogee,Huawei........ most nem tudom az összes márkát!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fényelőkész #78446 üzenetére
Van a klónoknak topikja :Itt olvass a vége felé sok infó van a samsung klónokról
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest