- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klogw
aktív tag
válasz
fényelőkész #78558 üzenetére
hiszti
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fényelőkész #78558 üzenetére
Pont azért adtam a linket mert ebben a topikban nem preferálják a klónokat és érdemben nem is tudnának segíteni mert az itt lévők többsége csak képről látott klónt....van egy véleményük róla(részben igaz és tényleg belehet nyalni egy rossz minőségű darabbal) és ennyi...én a páromnak vettem és azóta is örömmel használja...de nem harduser!! A kérdéseidet tedd fel ott és más lesz a reakció ennyi!
-
csampei
senior tag
válasz
fényelőkész #78446 üzenetére
Segítséget? Na azt itt 90%-ban nem kapsz barátom! Kioktatást flegma stílusban,magas lóról azt inkább,és persze a "használd a keresőt" vagy "olvass vissza" instrukciókat.... Jó fórum ez csak a "keménymag" nagy részétől kapja el az épeszű embert a hányinger,persze tisztelet a kevés kivételnek akik türelemmel valódi segítséget tudnak nyújtani (ez kb 5 ember)!
-
klogw
aktív tag
válasz
fényelőkész #78457 üzenetére
Te írtad, hogy "Véleményeteket szeretném kikérni róla". Én meg megírtam, hogy senki nem fogja ajánlani. Így is történt.
Hol itt a mellébeszélés?
A kereső meg azért van, hogy használják, és ne kelljen n-szer feltett és megtárgyalt kérdést n+1-szer megválaszolni. Ezért hívják fel rá a beeső újak figyelmét. -
klogw
aktív tag
válasz
fényelőkész #78443 üzenetére
Szerinted vajon mégis miért?
-
drewcsalad
tag
válasz
fényelőkész #78450 üzenetére
Ha hallgatsz ránk,akkor NEM veszel klón telefont!!! Én is beleestem ebbe a hibába! CSAK brand telefont vegyél! ThL,Lenovo,Zopo,Jiayu,Xiaomi,Umi,Oppo,Doogee,Huawei........ most nem tudom az összes márkát!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Van a klónoknak topikja :Itt olvass a vége felé sok infó van a samsung klónokról
-
aytukabozs
addikt
válasz
azt pl tudjuk hogy amit írtál eddíg az kb 5 különböző modellnév (goophone, star, hdc, flying, tengda, stb...) és hw specifikáció alatt fut jelenleg, ami az idő előrehaladtával csak hatványozódni fog.
Lehet hogy mikor megkapod minden szép és jó lesz (erre kb 50% az esély), de ha valami gebasz jön akkor az isten nem fogja tudni milyen romot ajánljon mert nem lesz tiszta hogy mi van a gépben azon kívül ami egyértelmü. -
klogw
aktív tag
válasz
A j. f. sarokban levő keresőbe írd be hogy klón és nyomj egy entert.
Egyébként meg itt a neked való klón topik.
-
drewcsalad
tag
válasz
fényelőkész #78441 üzenetére
NE vedd meg!!!
-
fényelőkész
csendes tag
válasz
Csak segítséget kértem,nem panaszkodni szeretnék!!Azt gondoltam tudtok róla valami közelebbit!!
-
kcsa
veterán
válasz
Meggondoltam magam. Neked kifejezetten ajánlom, de cska akkor, ha megvásárlás után nem jössz ide panaszkodni és segítséget kérni
-
klogw
aktív tag
válasz
fényelőkész #78441 üzenetére
Klón vásárlását itt senki nem fogja neked ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest