Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
válasz Viktor0610 #82797 üzenetére
Köszöntem, még a tvamos által javasolt htc M7 dual is szóba jöhet. Azzal összehasonlítva esetleg? Elvileg van már kitkat arra is. Nem tudom hogy mennyire adják ki a frissítési roadmapet előre a gyártók, de jó lenne tudni hogy az S3 neo dual meg az M7 vajon updatelhető lesz-e Android L-re hivatalosan (értsd: mindenféle hekk nélkül).
-
rene85
aktív tag
Helló,
Dual sim telefonban gondolkozom. Eddig 2 lehetőség látszik értelmesnek:
S3 Neo(+) 78k
S5 Dual 166kAz S3 neo frissebb hardverrel érkezik mint az eredeti S3, az S5-nél minden bikkfang és Samsung szolgáltatás megvan, vadi új telefon. Ha a frissességet tekintjük alapnak, akkor az S5 megéri a 90k árkülönbséget? Jelenleg az S3 (mivel új megjelenés) szintén kitkattel érkezik. Általában 2 évet használom a telefonjaimat az S3 mennyire lesz még használható / értékálló akkor?
A kamera nem elhanyagolható szempont (a két kártyás samsungokon dícsérik) illetve a M.o.-i garancia.
Előre is köszi -
rene85
aktív tag
válasz nbukta77 #60682 üzenetére
Csak annyi látszik az első google találaton (logout teszt) hogy csillog a hátlap. Az jellemzően a csúszós műanyagok sajátja, összesen ezért írtam. A kijelző viszont úgyis kizárja ezt a telót.
Valaki más esetleg? 720p kijelző, 4,7" és afelett, full size sim használat, magyar szervízháttér? Overmaxon és prestigio 5000-en kívül? -
rene85
aktív tag
válasz Landor #58856 üzenetére
Hali,
A HTC one dual engem is érdekelne, az árukeresős áraknál gondolom hogy van ahol olcsóbban is be lehet szerezni.
A céges sim kártyám rendes méretű és kicsit ódzkodom attól hogy elvágjam - viszont úgy tűnik hogy a full size sim-et fogadó dual telefonokban nem nagy a választék, ha már legalább 4,7" méretű, 720p kijelzőt is szeretnék hozzá és magyarországi szervízhátteret.
Kérdeztem már itt ezt régebben is, de ebben a szegmensben az overmax vertis-en és a prestigio 5000-en kívül nincs más versenyben még mindig?
-
rene85
aktív tag
Sziasztok,
Ha nem külföldről szeretnék rendelni, hanem magyarországi szervízháttérrel rendelkező cégtől szeretnék dual-sim telefont akkor mit ajánlanátok? Az ár meg kell hogy álljon 80k-nál. Jelenleg egy ot-997d-t nyúzok egy éve és remek, csak hiányzik a kicsit nagyobb méretű+felbontású kijelző és az újabb android (plusz ha vékonyabb lenne és szebb, de azért tudom hogy mindent nem lehet )
Hogy bonyolítsam a dolgot, legfontosabb hogy az egyik sim kártya adott és rendes méretű, tehát microsimes telók nem jönnek számításba.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest