Hirdetés
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HisHis
csendes tag
válasz yanesz #58117 üzenetére
Mit is szeretnél csinálni?
Mert evvel a progival a feltelepített LCD és a Kamera driverek között szoktak váltogatni.Ahonnan letöltötted a ROM-ot, biztos, hogy nem másik progit ajánlottak? (PL SP Flash Tool)
PS: Mentésed van? Véleményem szerint szükséged lesz rá!
[ Szerkesztve ]
-
HisHis
csendes tag
válasz dethroner #57869 üzenetére
Még kérdés: mekkora a telefonodon RAM-ROM mérete? Mert én 1/4GB-os Feiteng h9500-as telefonokat látok csak. (abból sose lesz 5,4GB tárhely, inkább 8GB-os SD kártya. Nekem 16GB-os kártya összes helye 14,62GB)
Az android sensor box programod biztos, hogy nincs az SD kártya Android/data könyvtárában?
Utolsó 2 képnél felcserélted a képeket (másik állás van a 2 készülék között) -
HisHis
csendes tag
válasz dethroner #57839 üzenetére
Nem csak fordítási eltérés ez? Az SD Card -ot telefon memóriának fordították? Az alkalmazások áthelyezésénél levő lehetőségeid is erre utalnak.
Én a helyedben átváltanék Angolra, majd itt is megnézném, hogy mit ír ki.
Amikor az összes helyet és a foglalt helyeket listázza, ott minek nevezi? -
HisHis
csendes tag
válasz konigjanos #57591 üzenetére
Esetleg gyári oldalon levő?
Ps: Bocs látom ugyanaz lesz
[ Szerkesztve ]
-
HisHis
csendes tag
válasz kristof123 #56231 üzenetére
Flying F600 telefon van nekem, ma már másik telefont vennék. Egyébként a Pomp W89 szoftverét raktam már rá. A 2 telefon ugyanaz csak a Pomp-on 4.2-es Android van.
Szigorú véleményem a telefonról:
- hátlap egyik pöcke nem nagyon fog (ott egy kis hézag van)
- fekete telefon hátlapja fényes sötétkék, meglátszott rajta valami kosz, gondoltam letörlöm, egyből belekarcolt a mikrószálas rongy vonalakat. Így inkább felragasztottam a hátlapra a tokot. Így nem látom :-)
- Kijelzője nem IPS hanem TFT. Szemből , oldalról nézve szépek a színek, fentről inverzbe vált, lentről egy nagyon picit más színű. (ma már csak IPS-t vennék)
- Fólia volt a telefonon (meg adtak is még egyet hozzá), de fényes és az új lenyomatokat nagyon szedi.
- Aksi merül ha használva van a telefon. Üresjáratban nem vészes. Jelenleg naponta töltöm.
- Magyar nyelv könnyen beállítható, talán 1-2 szó van Angolul.
- Antutu 13460-as pontot adott neki.
- Aksi teszten 683 pontot értem el
- Fényképező rész csak közepes minőségű (Pomp W89 driverétől picit jobb lett) -
HisHis
csendes tag
Nem csak a saját mentést lehet használni, hanem ugyan olyan telefon más mentését is.
A recovery felrakása a kritikusabb. Itt lehetnek gondok. (pl nagyobb területet flash-elsz, mint amennyi hely van a recovery számára, akkor a következő területen felülírja, vagy ha a scatter file nem stimmel a telefonodhoz.)
Ha CWM-ed már elindul, akkor ott is érdemes Backup-ot csinálni, mert ha később gond van, akkor sokkal könnyebb és biztonságosabb egy régi elmentett állapothoz ott visszatérni.
Backup-ot ugye tudsz csinálni a Flash tool programmal. (evvel én még nem csináltam, csak a következővel)
és az Mtk droid tools programmal. (ha jól emlékszek a Droid tools-os Backup után is volt már akinek elromlott a telója, Cappa segített nekik visszaállítani a mentésükből) -
HisHis
csendes tag
Ahol találsz hozzá Rom-ot ott megmondják azt is, hogy az a Rom CWM alól telepíthető, vagy Flashtool-alól.
Általában, ha CWM alól, akkor szokták a recovery elérhetőségét is belinkelni.
Ha nem jó recoveryt raksz fel könnyen téglásítható a telefon, ahonnan még szokott lenni visszaút, amihez szokott kelleni a mentés.
Recoveryt Cappa72 mester szokott csinálni (Logout blogjában kb 40db van közzétéve), meg Ő tudja ellenőrizni is. Mi földi halandók, csak kész recoveryvel próbálkozunk, ha bejön Oké, ha nem akkor kapkodunk össze vissza.Mentés is tágabb fogalom, mert sokféle képen lehet menteni.
CWM alól SD-re. A PC-s programok általában a PC-re szoktak. -
HisHis
csendes tag
A kérdőjeles résznél, csak alapra állítást csinálsz
Belépés a CWM menüjébe: Telefon kikapcsolt állapotba van. Te úgy kapcsolod be, hogy nyomva tartod a Hangerő fel és a bekapcsoló gombot, amíg be nem kapcsolódik. Ekkor egy menünek kell látszódnia (ez a CWM). Itt hangerővel tudsz fel le menni, kiválasztani, pedig a power gombbal.
A többi kérdőjelesed a menüpontok. -
HisHis
csendes tag
válasz Ed3r_X_ #52347 üzenetére
Tegnap újra kipróbáltam a Droid tools progit. Root jog megszerzése után egyből felajánlja a rom mentését, majd a betömörítését, majd a cwm-mel csinálna valamit.
Még egyet megnézhetnél: a droid tools könyvtárában van egy log.txt file, abba van-e ubifs.Egyébként a Flash Tools logja nekem itt van c:\ProgramData\SP_FT_Logs\
A hibakódod ott lehet hogy kivan részletezve. -
HisHis
csendes tag
válasz Ed3r_X_ #52343 üzenetére
Akkor sajnálom, megállt a tudomány részemről
Pedig ez az eset nagyon egyezik amit linkeltem az ubifs-ról.
Ott ugye azt írja, hogy 6572-es telefonnál találkozott mostanában ilyennel. Tied is az ha jól emlékszem.
Meg azt írja, hogy lehetetlen (amíg nincs ubifs szupport) CWM-et rárakni.
Meg azt írja, hogy ha ilyen blokkot felül írsz flash tool-al, akkor téglásítod a telefonod.Én evvel kapcsolatba kezdenék el keresni a helyedben.
-
HisHis
csendes tag
válasz HisHis #52337 üzenetére
Bocs a scatter file nem mondja meg. Mindenképp kell a factory mode és a Droid root n tools progi.
Majd a Blocks Map-nál mutatja a Type oszlopban a fájlrendszert.PS:
Bocsi nem vettem észre a válaszod.Hangerő + le? Nálad az nem factory? Azért próbáld elindítani a Droid toolst hátha felismeri a telefonod adatait.
Ha nem akkor a fel+bekapcs gombbal kellene próbálkozni és a fel+le+bekapccsal is.Nálam pl 8 sor kínai írás látszik ilyenkor
[ Szerkesztve ]
-
HisHis
csendes tag
válasz Ed3r_X_ #52315 üzenetére
Telefon Scatter file tartalma egyezik a megszerzett Rom scatter file-val?
Ha csináltál scatter file-t a telefonodról, akkor volt benne ubifs file rendszer?Factory mode ban elindul a telefonod? (kábel ki, aksi ki, aksi be, hangerő le+bekapcs, a bekapcs elengedhető x másodper után. Mert ha elindul, akkor MTK droid root n tools programmal lehet leszedni és megnézni a scatter file-t, sőt újra próbálnák még menteni egyet a Rom-ról
Flash tool-ban én ezt találtam legújabbnak: SP_Flash_Tool_v3.1328.0.183 (de félek nem evvel van gond)
-
HisHis
csendes tag
válasz minek?:S #51420 üzenetére
Akkumulátor terhelés teszt -en 2db ZTE V967S -nek is 1000 pont fölötti pontszámot mértek.
37k +Áfa sok már? Mert ma linkelték a Pandawill-en 127$-ért.Egyébként nem gondolkodtál olcsóbb telefon + power bank-ban. Hosszabb üzemidőd lenne így (meg kényelmetlenebb is)
-
HisHis
csendes tag
válasz Rukongai #51392 üzenetére
Én most az alábbival szemezek (előbb beírt hangyás 10$-al 75$):
DOOGEE Collo DG100 -
HisHis
csendes tag
Szia!
A több download gombbal ugyanaz a Rom különböző telepítési lehetőségei között válogathatsz a linkelt oldaladon:
Flash Toll programmal a számítógépről telepítheted az új Rom-ot (ekkor még le kell töltened a számítógépedre az SP_Flash_Tool programot).
1. verzió nem particionálja át a belső memóriát (ezt javasolom)
2 verzióval át is particionálja (csak a külső sd kártya marad).
Ha a telefonodon van rendes CWM, akkor lehet a telefonról is telepíteni a "CWM version for v2.0.5"-öt. (szerintem ez az egyszerűbb)A telepítés pontos menete a How to install alatt van (ugye más flash tool-os és a CWM-os telepítés menete).
A telefon Rom-járól mentést mindenképp csinálj mielőtt új rom-ot teszel fel!
1. hozzászólásban az összefoglalót javasolom elolvasni. -
HisHis
csendes tag
válasz zalman90 #48028 üzenetére
Még olyat próbálhatsz, hogy a widget helyétől csinálsz egy lefele húzást. Ekkor jön elő a fehér keret.
Ekkor már nem kell a képernyő bal szélső részétől indulni, hanem simán lehet lapozni.Ps: Nálam is megdől az utolsó ablaknál, de akkor középen már a fehér négyzetben egy plusz jel van (mint a videón 0:29 nél)
Esetleg nálad a menü gomb? (nálam mondjuk hatástalan a menü gomb)
[ Szerkesztve ]
-
HisHis
csendes tag
válasz zalman90 #48020 üzenetére
Amikor ezt látod, akkor kell a kijelző bal oldaláról jobbra húzni. (jobbról balra mindig a fényképező jön be) Annyiszor amíg középen egy plusz lesz. Erre kattintva tudsz berakni widget-et (1 ablakra 1-et lehet csak). Ha ezt szeretnéd alapból látni, akkor a szokásos hosszú nyomás után lehet jobbra vinni (alapból a jobb oldali ablak lesz látható)
Én is pont tegnap fedeztem fel. Én "Android weather" raktam ki. Mutat időt, dátumot, ébresztést, időjárást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest