- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Elhagyja Kínát a Vivo OriginOS rendszere
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vapega
tag
válasz
wiggly #84278 üzenetére
Én innen rendeltem az enyémet..................2 hét alatt minden megjött eddig tőlük.
-
trebrona
nagyúr
válasz
wiggly #84278 üzenetére
Ez az eladó szokott ajánlott lenni.
-
Upo
addikt
válasz
wiggly #69927 üzenetére
Bírja még mindig bár még csak 4 hónapos. A nem cserélhető akku is cserélhető csak szét kell szedni a készüléket és megküzdeni a ragasztásokkal. Neten van hozzá csere akku (a Moto-hoz legalábbis), ha nem egy full noname akkor szokott lenni hozzá akku. A newman ha népszerű lesz akkor valószínű rááll az utángyártó ipar és lesz hozzá akku, ahogy az lg,samsung,htc,moto,idevices-hez is van.
-
dioka7
senior tag
válasz
wiggly #69781 üzenetére
Szia, én tegnap rendeltem meg. Most Newman N2-m van, ezt fogom lecserélni, első sorban a dual SIM miatt. Szinte mindenhol jókat írnak róla, olvastam elég sok német/angol nyelvű tesztet, egyedül a GPS-t szokták leszólni. A mostani tel.-em is newman abban viszont olyan GPS van, hogy ilyet még nem láttam, hidegen is kb 20-30 mp alatt talál jelet, melegen pedig azonnal. Nem akarom elhinni, hogy egy újabb készülékbe a newman gyengébb GPS modult vagy antennát rakott volna, de majd meglátom. A tesztekben amúgy az akkura azt írták, hogy 1-1,5 napot ki lehet vele bírni, még a tesztelés során történő folyamatos nyomkodás mellett is. Ha megjött, majd leírom a tapasztalatokat.
-
benceman00
tag
válasz
wiggly #69778 üzenetére
Főleg a FHD mellé. Nekem is FHD van 2ezres akksival nekem éppen elég egy napra de megvan a lehetőség, hogy cserélhessem nagyobbra ha épp kellene. Ha Te nagyon sokat használnád akkor lehet, hogy nem a legjobb választás.
Szerk.: Szerintem vársz 1-2 hetet és ezt megbírod venni 200dollár környékén és 15dodóért van hozzá 3ezres akksi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby rádiós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VLC Media Player
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest