- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
k.tari
tag
Légyszives segítsetek már, mert még mindíg szenvedek ettől a hülye kijelzéstől.
A szitu az amit írtam már, feltettem a 2.3.6-ot, és hogy teljes töltöttségről háromnegyedig és feléig lassan szépen megy le az akku kijelzője, de felétől mint a rohanás, már csak negyed aztán ugat hogy tedd töltőre....ez volt 4 nappal ezelöttig, aztán elmentem 4 napja és vettem új aksit bele!Minden nap töltöttem és mielött teljesen lemerült volna, fel a tőltőre, de a szitu ugyanaz! Itt valaki írta hogy majd beáll egy idő után, hát nem állt be, 4 nap után is lemegy lassan szépen a feléig, lassan, és aztán felétől gyorsan aztán már csak negyed aztán már ugat hogy töltőre fel! MI az istent csináljak? Battery calibration vagy mi?
-
k.tari
tag
..battery calibration után, 100-80-70-60-ra lassan, aztán felétől meg rohadt gyorsan merül, ezzel mit lehet csinálni??? Help!!
-
k.tari
tag
válasz
Csigusz 1 #46063 üzenetére
Ezt a hülye is tudja, nem is így értettem, hanem hogy megvárom míg kikapcsol és akkor teszem fel töltőre! És állítólag még amíg be van kapcsolva a teló ha csak 1 százalék is van még rajta, lényeg hogy még bekapcsolt állapotban dugd rá a töltőt és mehet reggelig, de állítólag ezt is úgy hogy hagyd bekapcsolva, mert akkor nem teszi tönkre reggelig az aksit, mert mindig picit vesz a feszből mivel be van kapcsolva
-
k.tari
tag
válasz
ncc1701 #46059 üzenetére
A gond ott van, hogy eleve simán totál kikapcsolásig merül minden nap a teló, így pont hogy azt kell kiharcolni hogy még pár százalék maradjon benne, azaz még menjen a telefon és így dugni töltőre és akkor az aksi is tovább bírja meg az élettartama is!
+ formázni li-ion aksit..azt nem a régieknél kellett..? + TRob1 jaja szerintem is
-
k.tari
tag
..nem tudom milyen böngészőt használsz, de lehet hogy nem jeleníti meg a táblázatot ami az ember orra elött van? Az első az egy grafikonos táblázat és alatta van hogy töltés angolul és mennyit töltöd akkor mennyit birja az aksid, a table 2 az! Fentről a második táblázat!
-
k.tari
tag
válasz
ncc1701 #46039 üzenetére
...nnnaa ez már megint egy másik szemszög, ki az az idióta aki nem tölti fel teljesen a telefonját...én még olyan embert nem láttam hogy hú háromnegyedig van feltöltve most gyorsan lehúzzuk+a lényeg az volt hogy reggel húzod le nem megy e tönkre az aksi..mert azt mondják feltöltés után fél vagy háromnegyed órával max. le kell húzni, mások meg hogy hülyeség. Vagy hagyjam bekapcsolva éjszakára miközben tölti? Mert akkor a feszültség megy kicsit el és nincs max. szinten?
-
k.tari
tag
Akkumulátor töltés kérdésem van...a gond ott van, hogy reggel az ember rohanásban van, és 1 órája van amíg elkészül kb. és indul dolgozni, és 1 óra alatt ha mondjuk reggel dugnám rá a töltőre nem töltődne fel! Így egy átlagember általában este dugja fel mert lemerült a telója ugye és rádugja, és ez olyan 9-10-11 óra magasságában van, aztán ugye lefekszik, nem várja meg nyílván amíg feltöltődik mert lefekszik közbe, miközben a teló meg olyanb éjfél és 1 órára feltöltődne, DE reggel húzza le róla az illető! Tehát kérdés, hogy éjszakára hogy hagyjuk itt tölteni, mert ha bekapcsolva hagyjuk ha még nagyon kis energia van benne, bekapcsolva töltjük reggel, akkor nem károsodik annyira mégse? Mert azért üzemi feszültségen van gondolom és pótolja a bekapcsolt feszt vagy ilyesmit.azért kérdezem, mert sok helyen azt írják hogy nyugodtan rajtahagyhatod reggelig mert 3 féle védelem is van benne, sok helyen meg azt hogy húzd le feltöltés után fél vagy háromnegyed órával legkésőbb, mert károsodik az akkumulátor és nem tesz jót neki!
Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged